Τελευταια Νεα

28 Ιουλ 2016

Δημοτική βραδιά από το Νέο Θέρμιο Απόλλωνα

Δημοτική βραδιά διοργανώνει την Παρασκευή η ομάδα του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα. Η εκδήλωση θα γίνει στο δημοτικό πάρκινγκ του Θέρμου αύριο το βράδυ και η ορχήστρα θα αποτελείται από τους Γιώργο Καρατζίνη, Λένα Κολοκοτρώνη, Λένα Χαρακίδα και Άγγελο Σπυρόπουλο.
« PREV
NEXT »

6 σχόλια

  1. Παιδιά να μαζευτούμε να πάτε χα χα χα χα για γέλια ειστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως να έρθετε ρε παιδιά αφού δεν έχετε μαντίλι να κλάψετε!!!!!!!!😪😪😪αυτός που έγραψε το ποίημα εδω Πάπας εκεί Πάπας άδειασε ο κουμπαράς κάτι ήξερε !!!!!!!!!!!!!!!! Έχουν αδειάσει πολύ κουμπαράδες απο μεγάλα ονόματα στο θερμό !!!!!!! Τέλος το εφέ και τα τινάγματα μέσα στο σπίτι καφέ ελληνικό και παντόφλα !!!!!!! Μπράβο στα παιδιά που απόδειξαν οτι μπορούν και χωρις αυτούς τους ρεμπεσκέδες. !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο σε όλους που βοήθησαν να γίνει αυτή η εκδήλωση !!! Μπορεί να μην ειχε πόλους πλούσιους παράγοντες αλλα ειχε αυτούς που πραγματικά θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα και γιαυτο πήγε καλά όλοι η διαδικασία. Απέδειξαν για ακόμα μια φορά οτι μπορούν και χωρις τους εφετζηδες με τα μεγάλα αυτοκίνητα και τα ψεύτικα πούρα!!!!!!💉💉💉💉💉💉💉💉💉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν πας να σε κοιταξει κανενας ιατρος ρε φιλε...στελνεις 4 διαφορετικα μηνυματα και το παιζεις οτι εισαι αλλος...Ρε φαρμακα παιρνεις???ρε καποιος να τον πιασει με ζουρλομανδυα...Πως ειπατε,,,,δεν ακουσαμεεεεεε....να δω με ποσο σπινιαρισμα θα φυγουν τα παιδακια φετος μολις πεσει το πρωτο κανονιιιι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα κανόνια έπεσαν εσυ δεν το πήρες χαμπάρι !!!!! Κοιτά λίγο γύρο σου να δεις πόσοι ειστε και μετά να λες για κανόνια. Αλλου τα κακαρίσματα και αλλου γεννάνε η κότες. !!!!! Θα είσαι πάντα δεύτερος κσι φιλοξενούμενος. !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Που ηταν οι προηγουμενοι μεγαλοπαραγοντες πηγαν για υπνο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.