Τελευταια Νεα

22 Ιουλ 2016

Ανακοίνωσε δύο...μιλάει με άλλους δύο

Σε δύο ακόμη προσθήκες στο ροστερ προχώρησε ο Νέος Θέρμιος Απόλλων. Η ομάδα του Θέρμου ήρθε σε συμφωνία για τον επόμενο χρόνο με τους Μίλτο Τσαπόκου (τερματοφύλακας) και Φρανκ Λίλα (στόπερ). Την περσινή χρονιά ο πρώτος αγωνίστηκε με τη φανέλα της Αναγέννησης Μεσολογγίου  και ο δεύτερος με τη φανέλα του Αετοιύ Σταμνάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες διοικούντες βρίσκονται σε επαφές με δύο ακόμη παίκτες και απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθούν και επίσημα.
« PREV
NEXT »

16 σχόλια

  1. Ρε ελεος ο λιλας δεν επεζε στη σταμνα θα παιξει στον απολλον εκτος και τον εχετε για σημαδουρα στα στημμενα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια παροιμία λέει ότι η από πέσιμο η από χεσιμο πέφτει ένας γέρος. Αν πεσουμε κατηγορία τότε ελάτε να σας χεσουμε!!!!!! 25 παίχτες θα εχει φετος η ομάδα και οποίος βγει!!!!!! Πρώτα θα δοκιμάζεται κάποιον και μετά θα μιλάτε. Ούτε ο σαμμμμμμ έπαιζε πουθενά ούτε ο βασηλαρισσσσς έπαιζε και ο αγγελησσσς αλλαγή ήταν. Στο θερμό έγιναν όλοι παίχτες. Κάπως έτσι θα γίνει και με αυτούς που δεν ξέρετε. !!!! Απολλωναρααααααααααααααααααααααααααααα δυνατά πάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΥΜΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟ ΜΕ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΔΟΙΗΚΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΕΡΣΙ ΗΤΑΝ Ο ΘΥΜΙΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΩΞΑΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑ ΔΟΙΗΚΗΤΙΚΗ Ο ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΠΙΑΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε αυτοι και τεσσερα ποδια να ειχαν παλι δεν την βρισκανε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απο 5 αρα σε 5 αρα σας κοβω... Θα γελασουνε και οι πετρες ..... Αστέρας μονο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λιλα εισαι παιχταρα ρε.τραβα διδαξε😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλοι στο θερμο ξεσκουριασατε κσι όλοι εδω θα έρθετε. Φέτος θα δούμε ποσά κότσια εχει ο καθένας κσι πόσοι θα λαγαρισουν. Απολλωναρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο στεργιου και ο θυμιος να έρθουν να κάτσουν ασφακα τα επόμενα δέκα χρόνια. !!!! Και η ομάδα ας ειναι Γ τοπικό. Δεν υπάρχει στεργιου στο χάρτη του θερμου !!!!!!! Αν ειχε δύναμη θα ειχε την ομάδα!!!! Απλα σας το λεω οτι ειναι μια φουσκαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!! Και σας λεω και ενα νέο μέσα απο το συμβούλιο οτι είδη έχουν γίνει ενέργειες να αλλάξει το όνομα της ομάδας. Για να καταλάβαινε οτι εδω εχουμε σειρά όχι εφέ και φρου-φρου και αρώματα και ο κουμπαράς άδειος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά ρε σοβαρά μιλάτε δεν ντρέπεστε λίγο!!!!!!! Διώξατε τον Θύμιο και την παρέα του!!!!! Που θα βρείτε ρε τέτοιους παίχτες που παίζανε για την φανέλα 3 χρόνια!!!! Που θα βρουνεεεεε τέτοιο κουβαρνταααααα πρόεδρο που τους ειχε στην δίαιτα 3 χρόνια. Και φετος που πήραν τα δίπλα αυτοί και κάποιο άλλοι έφυγαν για να πάρουν υποσχέσεις. Αχ κατακτημένη ρουμεληηηη τι σουμελεεεεεε να πάθεις. Και αυτο που δεν ξέρετε ειναι οτι ο στεργιου ειναι πρόεδρος στην αναγέννηση αλλα δεν έκανε πρόταση σε κανέναν να πάει εκεί. !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ..Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΗ ΙΔΙΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΡΩ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ 2 ΟΜΑΔΕΣΣΤΟ ΘΕΡΜΟ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2...Υ.Σ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ...ΛΑΘΟΣΣΣΣ,... Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΙ..ΚΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΣΠΙΤΙΑ....

      Διαγραφή
    2. ΥΓΙΕΣ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.!!!Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΥΓΙΕΣ ΟΜΑΔΑ ΠΛΕΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ...,,,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΝ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ...!!!ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟ ΚΑΙ ΦΑΓΟΜΑΡΕΣ...1 ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΟΙΟ ΝΕΑΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΟΜΑΔΑΣ ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ!!!ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΠΑΙΔΙΑ...!!!

      Διαγραφή
  11. Άσε πρώτα να γίνει ο στεργιου υγιείς γιατι ειναι ενα βήμα πριν το Δάφνη με αυτά που λέει και κάνει και ας την ομάδα φετος να κάνει αυτο που σκάνε με τον Κοκοτό πρόεδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άσε πρώτα να γίνει ο στεργιου υγιείς γιατι ειναι ενα βήμα πριν το Δάφνη με αυτά που λέει και κάνει και ας την ομάδα φετος να κάνει αυτο που σκάνε με τον Κοκοτό πρόεδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΛΙΛΑ Μην ακους Ασχετους με το αθλημα που να κραζουν ξερουν μονο...συνεχισε ετσι και εχεις μελλον μπροστα σου με το ποδοσφαιρο αγορι μου...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.