Τελευταια Νεα

3 Ιουλ 2016

Ο Στρεμμένος στο μεταγραφικό στόχαστρο

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Αμφίλοχου είναι ο Χρήστος Στρεμμένος. Ο νεαρός αριστερός μπακ, που εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, φέρεται να είναι μεταγραφικός στόχος της ομάδας της Αμφιλοχίας. Τον παίκτη γνωρίζει καλά ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Γιωτόπουλος, από το πέρασμά του στη Δόξα Καινουργίου.
« PREV
NEXT »

5 σχόλια

  1. Χρησταρα μεινε στην ομαδα που αγαπας και βοηθησε τη αυτη την δυσκολη στιγμη και ασε τις σειρηνες σε καψανε μια φορα οι "εμπειροι" του παναιτωλικου. Μεινε στην ομαδα και κανε αυτο που πραγματικα σου αρεσει να κανεις να παιζεις ποδοσφαιρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστο πρεπει να μεινετε ολοι οι παλιοι παιχτες:Κωνσταντινου,Τζωρτζοπουλος,
    Αυγερης,Στρεμμενος για να μπορουν να βοηθηθουν τα υπολοιπα παιδια οπως Καγιατζας,Κουτσολαμπρος κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε μ εχεις απολυτο δικιο...αλλα μην ξεχνας σε περιοδο οικονομικης κρισης και μ τα περισσοτερα παιδια ανεργα....ενα καλο ποσο θα μπορεσει να βοηθησει σε μεγαλο βαθμο!!!δεν ξερω αν συμφωνεις η διαφωνεις αλλα ετσι ειναι τα πραγματα.....εκτος και η τωρινη διοικηση μπορει να τους βοηθησει!!!θα ηθελα την αποψη δ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανωνυμος 1:15 1:20
      Φιλε μου η αποψη μου ειναι οτι αν φυγουν αυτοι απο την ομαδα η ομαδα δεν εχει μελλον.Συμφωνω οτι οι καταστασεις ειναι δυσκολες και οτι ενα ποσο θα βοηθησει τον καθενα αλλα δεν πιστευω οτι θα τον σωσει κιολάς "κάτάλάβάίνέίς τί έννόώ". Ας κοιταξει και η διοκηση που μπορουν τα ανεργα παιδια της ομαδας να κανουν κανενα μεροκαματο και αν μπορουν να τα στηριξουν κιολας και οικονομικα. Πως περυσι και ολες τις χρονιες βρησκανε λεφτα για τις μεταγραφες και για τα παιδια απο το χωριο τους δεν μπορουν να τους βρουν να κανουν καποια μεροκαματα οχι να τους χαρισουν λεφτα οπως εκαναν για τις μεταγραφες ξενων. Τοσο κοσμο γνωριζουν ολοι στη διοκηση καπως πιστευω μπορουν να βοηθησουν αυτα τα παιδια αν πραγματικα θελουν. Αυτη ειναι η αποψη μου φιλε. Δεν πρεπει να κανουμε ολοι περα τωρα πρεπει αυτη τη στιγμη να μεινουν ολα τα υγιης ατομα-παιδια στην ομαδα.

      Διαγραφή
  4. Ποδοσφαιρηστης με ταλέντο για παραπάνω κατηγορία.. Με ανθρώπους που ξέρουν από ποδόσφαιρο αν ασχοληθούν μαζί του θα φτάσει ψιλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.