Τελευταια Νεα

14 Ιουλ 2016

Στη Θύελλα Αγίου Ανδρέα ο Μυλωνάς

Παίκτης της Θύελλας Αγίου Ανδρέα θα είναι την επόμενη χρονιά ο Γιάννης Μυλωνάς. Ο έμπειρος μέσος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ Καλυβίων και συμφώνησε με τη διοίκηση της Θύελλας για να συνεργαστούν. Ο Μυλωνάς αγωνίζονταν στον ΠΑΟΚ και πέρσι φόρεσε τη φανέλα της ομάδας στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ και θα βοηθήσει τη Θύελλα στην προσπάθειά της στη Β΄ ΕΠΣΝΑ.
« PREV
NEXT »

21 σχόλια

  1. Μεγαλη μεταγραφη παει για Γ΄τοπικο κατευθειαν η ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΡΛΕΣΑ.....Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεταγραφη αεροδρομιου μπραβο στην ομαδα Α.Ο ΘΥΕΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. με λωλο θα γελασει και το παρδαλο κατσικι στα μπουρλεσα,θα συμφωνησω με τον φιλο απο πανω πολυ κακο για το τιποτα πρωτη ομαδα που θα πεσει η θυελλα,φερτε πισω τον πρεβεντζα.καηκαν τα καλυβια ιωαννη ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπραβο στην Θυελλα μευαγραφη αεροδρομιου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μακάρι να είστε αντίπαλοι εσείς που σχολιάζετε και να έρθετε με φορα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αστούς να λένε γιάννη εσυ είσαι ο δικαστής......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσείς που το παίζετε μεγάλοι πρέπει να είστε επαγγελματίες...!!οποις γούσταρει την μπουρλεσα ξέρει που θα την βρε....κλουβί αδιαπέραστο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kala hremhste ligo kagkes opws kai perish etsi kai fetos opoios thelei as plisiasei sto KLOUVIIII.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ελατε στο ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ ρεεε ΘΥΕΛΛΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ,ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΟΥΜΑ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ...ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΧΩ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Μ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ..........ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ-ΘΥΕΛΛΑ,ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με το παιδικό θα παίζει φέτος έτσι όπως τα έκανε η διοίκηση τους.Έφυγαν πολύ σημαντικά άτομα.Όποιον και να φέρουν τώρα το πολύ μια χρονιά και αν αντέξει με αυτούς.Γ' του χρόνου και μακάρι τότε να βάλετε μυαλό και να προσέχετε περισσότερο τα παιδιά σας.Το ποδόσφαιρο δεν είναι μπίζνα.Καποιοι χύνουν ιδρώτα στο γήπεδο για να το παίζετε μάγκες απέξω.Καλά μυαλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ,,ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΧΥΝΟΥΝ ΙΔΡΩΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.ΕΣΥ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΖΗΤΗΣΕΣ ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΟΜΩΣ ΣΕ ΔΙΩΞΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΕΒΕΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΤΗ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ,ΑΡΑ ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΚΑΙ ΤΗ ΤΡΕΛΛΑ ΜΑΣ ΜΠΙΖΝΕΣ.ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ,,ΘΑ ΣΟΥ ΜΑΘΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΙΣΝΕΣΜΑΝ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΕ ΛΙΜΑΝΙ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΕ ΔΙΩΞΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ,ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ,,,,,,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ-ΜΠΙΖΝΕΣ-ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΝΑ ΕΠΕΡΝΕΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ,ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.................................................,ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΔΑΞΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Profanos krazeis lathos atomo.to atomo pou borei na anaferese den exei kamia sxesh me thn suzhthsh.min milas etsi dimosia gia kanenan giati oi paiktes matonoun kai kourazonte mesa sta gipeda.aksizei mono sevasmos kai oxi tetoia ironika sxolia dimosia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΤΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΟΣ ΠΑΙΚΤΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΕΤΟΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΙΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕΖΟΝ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΧΡΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΝΟΜΑ,ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΜΕ ΚΑΤΙ,ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. συμφωνω μαζι σου οτι οι παικτες ματωνουν και κουραζονται μεσα στο γηπεδο,σκεψου ομως και τις διοικησεις ποσο ματωνουν στη σημερινη εποχη οιονομικα για να μπορουν οι παικτες να εχουν σχεδον τα παντα,μη ξεχνας ειναι ερασετεχνικο ποδοσφαιρο και τα εσοδα ειναι μηδενικα,αρα σκεψου αυτοι οι ανθρωποι ποσο σεβεσμο εχουν απεναντι στο ποδοσφαιριστη.σκεψου το αντιθετο οταν ο ερασιτεχνης ποδοσφαιριστης σου λεει θελω τοσα να παιξω στην ομαδα σου, ποσο σεβασμο σου δειχνει.μιλαω δημοσια και δεν κρυβομαι γιατι θεωρω οτι με το ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο ο ποδοσφαιριστης κερδιζει φιλους τιποτα αλλο,ειναι μεγαλο πραγμα να εχεις φιλους πραγματικους...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν θα έχεις μια ομάδα θα πρέπει να υπάρχει ισότητα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και να μην γινονται διακρίσεις θεοποιόντας παίκτες επειδή είσαστε χαζοί και σας τα τρώνε.Η όλοι θα πάρουν χρήματα η κανείς.Είναι το πιο δίκαιο.

      Διαγραφή
  17. Dikasth giannh, valtoys se mia taksi,kai anevase toys monos soy mwrh paixtara....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.