Τελευταια Νεα

17 Ιουν 2016

Euro 2016 : Ισπανία - Τουρκία

 Δεύτερη αγωνιστική του 4ου ομίλου ξεκινάει σήμερα στις 22:00 με τον αγώνα Ισπανία-Τουρκία

// Κάνε ένα Like στη ΝΕΑ μας σελίδα και ακολουθήστε μας στο facebook!




Με το δεξί ξεκίνησε η "Roja" την υπεράσπιση του τίτλου της στα γήπεδα της Γαλλίας, καθώς επικράτησε με το ισχνό 1-0 της μαχητικής Τσεχίας, με τέρμα που σημείωσε ο Πικέ στο τέλος της αναμέτρησης. Είχε την κυριαρχία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δημιούργησε φάσεις τις οποίες όμως δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει καθώς παίχτες κλειδιά δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα. Θέλει τη νίκη για να κλειδώσει την πρόκριση καθώς την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει την Κροατία. "Είχαμε την κυριαρχία και προσπαθήσαμε να πετύχουμε ένα γρήγορα γκολ απέναντι σε μια πολύ καλά οργανωμένη άμυνα. Σε τέτοια παιχνίδια σημασία έχουν οι 3 βαθμοί" δήλωσε ο Ντελ Μπόσκε.


Η Τουρκία όπως συνηθίζει σε τελικές φάσεις μεγάλων διοργανώσεων ξεκίνησε με το αριστερό και σε αυτό το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, καθώς μετά από μια μέτρια εμφάνιση ηττήθηκε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 1-0 από την Κροατία. Δεν μπόρεσε σε κανένα διάστημα του αγώνα να αντιμετωπίσει το γρήγορο με κάτω την μπάλα ποδόσφαιρο της Κροατίας που κυριάρχησε στη μεσαία γραμμή. Εκτός αυτού σε μέτρια μέρα βρέθηκαν και τα δύο μεγάλα όπλα της ο Αρντά Τουράν και ο Χακάν Τσαλχάνογλου. "Δεν ήμασταν αυτού που έπρεπε, δεν είχαμε την απαραίτητη ένταση στο παιχνίδι μας. Απέναντι στην Ισπανία θα παρουσιαστούμε βελτιωμένοι" δήλωσε ο "ιμπερατόρ" Φατίχ Τερίμ.


Με την εικόνα των δύο ομάδων στην πρώτη αγωνιστική το μυαλό μου πήγε κατευθείαν στο under 2,5 αλλά η απόδοση ήταν πολύ χαμηλή και δεν είχε καμία στοιχηματική αξία.Γι αυτό θα ποντάρω και στο Under αλλά και στο φαβορί -την Ισπανία δηλαδή- στην απόδοση του 2,95 στην Stoiximan.

Συνοπτικά:

ΚΩΔ.ΑΓΩΝΑΣΠΡΟΤΑΣΗΕΤΑΙΡΙΑ
(Μονό αποδεκτό)Stoiximan
520.Ισπανία - Τουρκία1καιUnder 2,52,95








« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.