Τελευταια Νεα

19 Ιουν 2016

Euro 2016: Ρουμανία - Αλβανία

Χαίρεται φίλες και φίλοι! Δεύτερο παιχνίδι για τον πρώτο όμιλο που μας δίνει πρώτος από όλους τις ομάδες της επόμενης φάσης. Πάμε στο ψητό.


// Κάνε ένα Like στη ΝΕΑ μας σελίδα και ακολουθήστε μας στο facebook!

Ρουμανία εναντίον Αλβανίας το άλλο παιχνίδι του πρώτου ομίλου. Δύο από τις ομάδες που εξέπληξαν ευχάριστα στο φετινό Euro, όχι λόγω αποτελεσμάτων, αλλά κυρίως εμφανίσεων και μαχητικότητας. Η Ρουμανία σε ακομα ένα παιχνίδι ήταν αρκετά καλή, αλλά η ποιότητα της Ελβετίας δε την άφησε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από την ισοπαλία. Πλέον με δική της νίκη σήμερα ελπίζει σε ήττα των Ελβετών, αλλα και να μη συμβεί αυτό με τέσσερις βαθμούς θα έχει μία από τις καλύτερες συγκομιδές για να περάσει στις καλύτερες τρίτες. 


Από την άλλη μεριά η Αλβανια σε ακόμα ένα παιχνίδι έδωσε μαθήματα μαχητικότητας. Βέβαια σε ακόμα ενα ματς έφυγε με άδεια χέρια μετά και την ήττα από τη Γαλλία, κυρίως λόγω έλλειψης ποιότητας όπως αποδείχθηκε ακόμα μία φορά. Πλέον δε μπορεί να κοιτάξει την απευθείας πρόκριση αλλά με ενδεχόμενη νίκη της έχει ελπίδες να περάσει με τους καλύτερους τρίτους. 


Και φτάνουμε στο σημερινό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες είχαν σαν δυνατό τους σημείο την αμυντική τους λειτουργία μέχρι τώρα στο τουρνουά. Έφτασε το σημείο λοιπόν στο οποίο θα πρέπει να παλέψουν μόνο και μόνο για τη νίκη. Όπως είδαμε μέχρι τώρα επιθετικά τους λείπει η ποιότητα και για αυτό το λόγο δε μπόρεσαν να κάνουν την υπέρβαση μέχρι τώρα. Πάντως δύσκολα θα τους δούμε να ανοίγονται εξ αρχής και θεωρώ πως όποιος νικήσει θα το κάνει οριακά. Θεωρώ πως το πρώτο μέρος θα κυλήσει αναγνωριστικά και δύσκολα κάποιος θα ρισκάρει έτσι έχει συμβεί άλλωστε και στα παιχνίδια τους μέχρι τώρα. Ή ισοπαλία στο ημίχρονο πληρώνει σε τιμές διπλασιασμού και θα το προτιμήσω.


Αναλύσεις για όλα τα παιχνίδια του Euro, μπορείτε να δείτε κατευθείαν στο Stoiximatakias24.gr πατώντας εδώ.



Συνοπτικά:


ΚΩΔ.ΑΓΩΝΑΣΠΡΟΤΑΣΗΕΤΑΙΡΙΑ
(Μονό αποδεκτό)Stoiximan
525.Ρουμανία - Ελβετία Χ Ημίχρονο @1.95






Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε.


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.