Τελευταια Νεα

18 Ιουν 2016

Euro 2016: Ελβετία - Γαλλία

Γειά και χαρά σε όλους! Εν μέσω ενός καυτού τριημέρου, το Euro συνεχίζεται και με τον πρώτο όμιλο αρχικά ανοίγει η τελευταία αγωνιστική. Πάμε κατευθείαν στη δράση.


// Κάνε ένα Like στη ΝΕΑ μας σελίδα και ακολουθήστε μας στο facebook!

Τελευταία αγωνιστική τα ματς πραγματοποιούνται την ίδια ώρα, για ευνόητους λόγους. Ελβετία εναντίον Γαλλίας το πρώτο παιχνίδι. Η Γαλλία κατάφερε να κάνει το δύο στα δύο,με τη ψυχή στο στόμα φυσικά. Ο Ντεσάμπ κατέβασε ομάδα χωρίς τα μεγάλα του όπλα απέναντι στους Αλβανούς, λες και έπαιζε με το Τατζικιστάν και λίγο έλειψε να το πληρώσει. Ακόμα μία οριακή νίκη για τους τρικολόρ που φαίνεται πως έχουν πολυ βαριά πόδια μπροστά στους φιλάθλους τους. 


Στον αντίποδα η Ελβετία έκανε αυτό που έπρεπε απέναντι και στους Ρουμάνους, δηλαδή να μη χάσει. Το τελικό 1-1 αφήνει με τη πίκρα τους Ελβετούς οι οποίοι σε ακομα ένα παιχνίδι έχασαν αρκετές ευκαιρίες να καθαρίσουν το παιχνίδι και πλέον με τέσσερις βαθμούς βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση για τη πρόκριση στα νοκ άουτ για πρώτη φορά στην ιστορία τους. 


Και φτάνουμε στα του σήμερα. Αρχικά να αναφέρω πως με ένα Χ βολεύονται και οι δύο και περνάνε αγκαλιά στα νοκ άουτ, αλλά κατά πόσο θα επαληθευτεί μένει να το δούμε. Οι Γάλλοι μετά από δύο μέτρια παιχνίδια χρωστάνε μία καλή εμφάνιση στο κόσμο τους και σίγουρα σαν φαβορί και διοργανωτές θα θέλουν να περάσουν με το απόλυτο. Οι Ελβετοί από την άλλη με ένα Χ είναι στην επόμενη φάση σαν δεύτεροι, αλλά δεν μπορούν να διακινδυνεύσουν οπότε πάνε για να χτυπήσουν το παιχνίδι και κυρίως να μη χάσουν. Θα ήθελα να μη δω ένα παιχνίδι σκοπιμότητας και σε αυτό θα ποντάρω. Το γκολ γκολ είναι σε τιμές αουτσάιντερ και θα το επιλέξω για το συγκεκριμένο παιχνίδι. 


Αναλύσεις για όλα τα παιχνίδια του Euro, μπορείτε να δείτε κατευθείαν στο Stoiximatakias24.gr πατώντας εδώ.



Συνοπτικά:


ΚΩΔ.ΑΓΩΝΑΣΠΡΟΤΑΣΗΕΤΑΙΡΙΑ
(Μονό αποδεκτό)Stoiximan
524.Ελβετία - Γαλλία G/G@2.12


Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε.


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.