Τελευταια Νεα

16 Ιουν 2016

Euro 2016: Γερμανία - Πολωνία

Χαίρεται φίλες και φίλοι! Κλείνει και η δεύτερη αγωνιστική για τον τρίτο όμιλο με ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι. Χωρις καθυστέρηση πάμε αμέσως να το δούμε.

// Κάνε ένα Like στη ΝΕΑ μας σελίδα και ακολουθήστε μας στο facebook!

Γερμανία εναντίον Πολωνίας το παιχνίδι που κλείνει τη δράση σήμερα. Δεν έπεισαν οι Γερμανοί με την εμφάνιση τους τη πρώτη αγωνιστική, απέναντι στην Ουκρανία, ή για να ακριβολογούμε η Ουκρανία εμφανίστηκε αρκετά ανταγωνιστική. Παρόλα αυτά η φανέλα και το βάθος μέτρησαν και οι Γερμανοί έβαλαν τους πρώτους τρεις βαθμούς στο σακούλι. Προβλημάτισαν πάντως με την εικόνα τους, αφού έδειξαν τρωτοί μετά από καιρό, παρόλο που ο τρόπος παιχνίδι τους με τις αλληλοκαλύψεις και τα πολλά τρεξίματα δεν έχει αλλάξει. 


Από την άλλη μεριά η Πολωνία έκανε μία μίνι επίδειξη δύναμης απέναντι στους ΒορειοΙρλανδούς. Φτωχό το τελικό 1-0, γιατί όποιος είδε το ματς σίγουρα κατάλαβε πως οι Πολωνοί ήταν τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω, χάνοντας μάλιστα αρκετές καλές ευκαιρίες για να δώσουν διαστάσεις στη νίκη τους. Πλέον οι Πολωνοί θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες απέναντι στη Γερμανία, αφού μη ξεχνάμε πως τα τελευταία χρόνια είναι αρκετά ανταγωνιστικοί απέναντι τους. 


Εν ολίγοις και φτάνοντας στο σημερινό παιχνίδι σίγουρα οι αποδόσεις δε λένε την αλήθεια για τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι Γερμανοί είναι πρωταθλητές κόσμου, έχουν βάθος και βαριά φανέλα, αλλά στην αρχή αυτού του τουρνουά έδειξαν ευάλωτοι. Από την άλλη μεριά η Πολωνία σίγουρα υστερεί ποιότητας σε σχέση με τους Γερμανούς, αλλά είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα με πολύ ταλέντο. Παραμένουν φαβορί οι Γερμανοί αλλά θα τους ήθελα σε καλύτερες τιμές. Το γκολ γκολ πάντως είναι σε καλά επίπεδα και σίγουρα έχει αρκετές πιθανότητες, βάση των όσων είδαμε τη πρωτη αγωνιστική. 


Αναλύσεις για όλα τα παιχνίδια του Euro, μπορείτε να δείτε κατευθείαν στο Stoiximatakias24.gr πατώντας εδώ




Συνοπτικά:


ΚΩΔ.ΑΓΩΝΑΣΠΡΟΤΑΣΗΕΤΑΙΡΙΑ
(Μονό αποδεκτό)Stoiximan
517.Γερμανία - Πολωνία G/G@1.83






Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.