Τελευταια Νεα

16 Ιουν 2016

Euro 2016: Ουκρανία - Βόρεια Ιρλανδία

Γεια και χαρά σε όλους! Συνεχίζεται το Euro, μπορεί να μη μας θαμπώνει με το θέαμα, αλλά κάτι γίνεται. Τρίτος όμιλος σήμερα και μπαίνουμε κατευθείαν στο ψητό.

// Κάνε ένα Like στη ΝΕΑ μας σελίδα και ακολουθήστε μας στο facebook!


Ουκρανία εναντίον Βόρειας Ιρλανδίας το παιχνίδι μας. Οι Ουκρανοί εμφανίστηκαν πλήρως ανταγωνιστικοί στο πρώτο τους παιχνίδι απέναντι στη πολύ ισχυρή Γερμανία. Μένουν με τη πίκρα, καθώς η εμφάνιση τους ήταν εξαιρετική και σίγουρα άξιζαν κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Σήμερα με το θεωρητικά αδύναμο του ομίλου η νίκη είναι επιτακτική και εάν επιτευχθεί, οι Ουκρανοί θα κάνουν σημαντικό βήμα για τη πρόκριση.


Από την άλλη μεριά η Βόρεια Ιρλανδία παρουσιάστηκε μέτρια στο ματς με τη Πολωνία. Δεν απείλησε σε κανένα σημείο του αγώνα και λίγο πολύ η ήττα ήρθε φυσιολογικά. Έκανε εξαιρετικά προκριματικά, αλλα δείχνει πως δύσκολα είναι για τόσο υψηλό επίπεδο. Επιβάλλεται μία καλή εμφάνιση σήμερα, αφού ίσως είναι η τελευταία τους ευκαιρία για να πάρουν βαθμούς.


Και φτάνουμε στα σημερινά. Βάση των όσων είδαμε στα πρώτα τους παιχνίδια, σίγουρα οι Ουκρανοί μοιάζουν σε καλύτερη κατάσταση. Εκτός από ποιοτικά ανώτεροι, οι Ουκρανοί δείχνουν πως είναι εξαιρετικά δουλεμένη ομάδα που σίγουρα ήρθε για να διεκδικήσει τη πρόκριση. Στον αντίποδα οι ΒορειοΙρλανδοί σήμερα έχουν την τελευταία τους ευκαιρία για να καταφέρουν κάτι το τουρνουά. Προσωπικά θεωρώ πολύ δύσκολο να πάρουν κάτι από το σημερινό παιχνίδι, εάν βάλουμε κάτω, ποιότητα, εμφανίσεις και εμπειρία. Σχετικά χαμηλός ο άσσος της Ουκρανίας αλλά θεωρώ απίθανο να σπάσει.


Δείτε όλες τις αναλύσεις για το Euro, κατευθείαν στο Stoiximatakias24.gr πατώντας εδώ.





Συνοπτικά:


ΚΩΔ.ΑΓΩΝΑΣΠΡΟΤΑΣΗΕΤΑΙΡΙΑ
(Μονό αποδεκτό)Stoiximan
516.Ουκρανία - Βόρεια Ιρλανδία 1@1.57






Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε
.


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.