Τελευταια Νεα

19 Ιουν 2016

Euro 2016: Ρωσία - Ουαλία


Το βράδυ της δευτέρας, θα ξέρουμε αν καταφέρει κάποια από τις δύο ομάδες να περάσει στην νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης!

// Κάνε ένα Like στη ΝΕΑ μας σελίδα και ακολουθήστε μας στο facebook!

Η φετινή διοργάνωση, όπως έχουμε διευκρινίσει και προηγούμενες φορές, έχει την ιδιαιτερότητα στην επόμενη φάση να περάσουν και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες! Αυτός ο όμιλος προς το παρόν βγάζει καλύτερη τρίτη ομάδα και μετά την τρίτη αγωνιστική, κάτι που δίνει στην Ρωσία το δυνατότητα με νίκη να εξασφαλίζει την παρουσία της στην συνέχεια της διοργάνωσης. Καλύτερες πιθανότητες ωστόσο έχει η Ουαλία, αφού και με μια ισοπαλία γίνεται αυτή που θα περάσει! Όλα αυτά τα σενάρια κάνουν το παιχνίδι ανοικτά σε όλα τα αποτελέσματα και δίνουν στους Ρώσους το άγχος του αποτελέσματος! 

Οι Ρώσοι στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στους Σλοβάκους, έδειξαν την αδυναμία τους στα κεντρικά τους χαφ, κάτι που ήταν αναμενόμενο γνωρίζοντας τις απουσίες των Ντζακοεφ και Ντενισοφ. Δυσκολεύονται να βγάλουν φάσεις στην αντίπαλη άμυνα και η αντίδραση τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήρθε πολύ αργά! Δεν νομίζω ότι θα μπορέσουν να δείξουν κάτι παραπάνω στο τρίτο τους ματς, ελπίζοντας τα εναπομείναντα αστέρια της ομάδας να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.


Οι Ουαλοί παραλίγο να πάρουν τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στους Άγγλους, αλλά στάθηκαν άτυχοι! Δεν αναμένεται μεγάλη αλλαγή στην προσέγγιση του παιχνιδιού αφού μέχρι στιγμής το σύστημα του 5-3-2 αποδίδει περίφημα και σε συνδυασμό με την εκτελεστική δεινότητα του Bale, ο οποίος είναι σε καταπληκτική φόρμα, κάνουν την ομάδα πλήρως αποτελεσματική! Βλέποντας λοιπόν αυτά τα δύο παιχνίδια και επειδή πολλές αλλαγές σε συστήματα και πρόσωπα δεν αναμένεται από καμιά ομάδα. Nομίζω ότι οι Ουαλοί δεν θα δυσκολευτούν να πάρουν αυτό που θέλουν από το συγκεκριμένο παιχνίδι, δείχνουν πιο αποφασισμένοι και με περισσότερο πάθος στο παιχνίδι τους, που συνδυαστικά και με την τακτική αντιμετώπιση τους δίνει ξεκάθαρο πλεονέκτημα! Διπλή ευκαιρία λοιπόν υπέρ των Ουαλών με απόδοση στο 1,55 από τον  Stoiximan.
Αναλύσεις για όλα τα παιχνίδια του Euro, μπορείτε να δείτε κατευθείαν στο Stoiximatakias24.gr πατώντας εδώ.

Συνοπτικά:

ΚΩΔ.ΑΓΩΝΑΣΠΡΟΤΑΣΗΕΤΑΙΡΙΑ
(Μονό αποδεκτό)Stoiximan
526.Ρωσία - Ουαλία Χ2@1.55






Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.