Τελευταια Νεα

19 Ιουν 2016

Φιέστα με φιλικό με την Εθνική Νεανίδων και λήξη των τμημάτων για τον Παναιτωλικό

Τα 90 χρόνια ιστορίας του Παναιτωλικού συνέπεσαν με την άνοδο της γυναικείας ομάδας χάντμπολ στην Α1 Κατηγορία και με επιτυχίες όλων των τμημάτων του Συλλόγου. Έτσι λοιπόν η λήξη της φετινής χρονιάς συνδυάστηκε με ένα πολύ σημαντικό φιλικό για την ομάδα χάντμπολ με την Εθνική Νεανίδων.
Πριν το φιλικό υπήρξε η τελετή λήξης των τμημάτων του Συλλόγου με αναφορά στα όσα πέτυχαν φέτος οι ομάδες του Παναιτωλικού, ενώ υπήρξαν και εννέα απονομές.
Στον κύριο Νικόλαο Παπαγιάννη για την πολύχρονη προσφορά στο τμήμα της Ενόργανης Γυμναστικής του Συλλόγου, στο φυσικοθεραπευτή Κωνσταντίνο Καλφούντζο, στην προπονήτρια βόλεϊ Στάλω Νικολάου, στην Εθνική ομάδα χάντμπολ γυναικών, στην Εθνική ομάδα χάντμπολ νεανίδων, στην αρχηγό της ομάδας χάντμπολ Χριστίνα Δήμου, στην τερματοφύλακα Αντιγόνη Σιάσου, στο διαιτητή χάντμπολ Αναστάσιο Βέργο και φυσικά η απονομή του τροπαίου στη γυναικεία ομάδα χάντμπολ.
Μάλιστα το διαιτητή Αναστάσιο Βέργο εκτός από τον Παναιτωλικό τον τίμησε και ο συνάδελφός του Γιώργος Αβράμης.
Στη συνέχεια ακολούθησε η φιλική αναμέτρηση της ομάδας χάντμπολ του Συλλόγου με την Εθνική Νεανίδων. Το τελικό σκορ ήταν 26 - 21 υπέρ της Εθνικής μας ομάδας.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.