Τελευταια Νεα

18 Ιουν 2016

Euro 2016: Πορτογαλία - Αυστρία

Το δεύτερο παιχνίδι που διεξάγεται σήμερα για τον έκτο όμιλο είναι αυτό μεταξύ των Πορτογάλων και των Αυστριακών!


// Κάνε ένα Like στη ΝΕΑ μας σελίδα και ακολουθήστε μας στο facebook!

Η Πορτογαλία ξεκίνησε σαν φαβορί στον όμιλο όμως κράτησε καλά την παράδοση που τη θέλει απογοητευτική στις μεγάλες διοργανώσεις, παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 με την πιο αδύναμη του ομίλου Ισλανδία.Ήταν αναμενόμενο να κυριαρχήσει στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όμως οι Ρονάλντο, Νάνι, Κουαρέσμα και Μουτίνιο δεν φάνηκε να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους απέναντι στην Ισλανδική άμυνα. Η ομάδα της Πορτογαλίας χρειάστηκε μισή ώρα να βρει κενό μέσα στην αντίπαλη περιοχή, αν και είχαν αρκετές καλές ευκαιρίες με τους Ρονάλντο και Νάνι. Η αστοχία των Πορτογάλων με 27 τελικές και ίσως η επιλογή του Φερνάντο Σάντος να χρησιμοποιήσει ως δεξί μπακ τον Βιειρίνια από την πλευρά του οποίου προήλθε και το γκολ, κόστισαν τους βαθμούς της νίκης. Αξιοσημείωτη ευκαιρία ήταν η κεφαλιά του Ρονάλντο, η οποία χάθηκε όπως και αρκετά φάουλ σε καλά σημεία έξω από την περιοχή, με αποτέλεσμα ο εκνευρισμός του Ρονάλντο να είναι έντονος εντός και εκτός γηπέδου. Εδώ φαίνεται να επιβεβαιωνόμαστε σε προηγούμενη ανάλυση όπου σας είχαμε πει ότι η φορτωμένη χρονιά του Ρονάλντο θα επηρεάσει την απόδοση του και ως βαρόμετρο αυτής της ομάδας θα επηρεάσει τη συνολική απόδοση. Στα τελευταία οκτώ παιχνίδια έχει κερδίσει μόλις τα τέσσερα.
Από την άλλη μεριά η Αυστρία είχε χαρακτηριστεί ως φαβορί απέναντι στην Ουγγαρία, παρ'όλα αυτά κλώτσησε την ευκαιρία και αποτέλεσε ακόμα μια έκπληξη για το φετινό Euro.Είχαν πολλές καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με αποκορύφωμα το δοκάρι στο 32ο λεπτό. Γενικά δεν ήταν ένα καλό απόγευμα για την Αυστρία καθώς έμεινε πίσω στο σκορ στο 62ο λεπτό και στη συνέχεια έχασε τον κεντρικό αμυντικό της, Ντράγκοβιτς που είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και με δέκα παίκτες προσπάθησε να απειλήσει την Ουγγαρία αφήνονταν κενά στην άμυνα της από τα οποία και πλήρωσε με ένα δεύτερο γκολ. Οπότε ένα καλό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με την Πορτογαλία μοιάζει μονόδρομος εάν θέλει να ελπίζει για πρόκριση. Στα τελευταία έξι παιχνίδια της πραγματοποίησε μέτριες εμφανίσεις, και κέρδισαν μόνο τα παιχνίδια με την Αλβανία και τη Μάλτα. Η αδυναμία στο σκοράρισμα απέναντι στην Ουγγαρία δείχνει σπάνιο φαινόμενο για τους Αυστριακούς, αφού έχουν καταφέρει να σκοράρουν στα είκοσι από τα τελευταία εικοσιπέντε παιχνίδια τους.

Και οι δύο πλευρές θέλουν το αποτέλεσμα της νίκης με την Πορτογαλία να δείχνει πιο ποιοτική, οπότε και καταλήγουμε στον άσσο με απόδοση στη Stoiximan στο 1.93 μέχρι στιγμής, καθώς η Αυστρία κυνηγώντας κάποιο γκολ θα αναγκαστεί να αφήσει κενούς χώρους. Για τους πιο τολμηρούς αξίζει το σημείο της νίκης της Πορτογαλίας σε συνδυασμό με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (1 & G-G) με ελκυστική απόδοση 4.35.
Αναλύσεις για όλα τα παιχνίδια του Euro, μπορείτε να δείτε κατευθείαν στο Stoiximatakias24.gr πατώντας εδώ.
Συνοπτικά:

ΚΩΔ.ΑΓΩΝΑΣΠΡΟΤΑΣΗΕΤΑΙΡΙΑ
(Μονό αποδεκτό)Stoiximan
523.Πορτογαλία - Αυστρία@1,93
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.