Τελευταια Νεα

12 Ιουν 2016

Euro 2016 : Ισπανία - Τσεχία




Η πρώτη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου κλείνει με τον αγώνα Ισπανία-Τσεχία  , εκεί όπου οι Ισπανοί είναι φαβορί αλλά οι πάντα απειλιτικοί Τσέχοι μπορούν να κάνουν την ζημιά.

Κάνε ένα Like στη ΝΕΑ μας σελίδα και ακολουθήστε μας στο facebook!


Σαφώς επηρεασμένη από το σκάνδαλο που προέκυψε με τον Ντε Χέα, αλλά και την κάκιστη εικόνα που έδειξε στο τελευταίο φιλικό με τη Γεωργία, η Ισπανία ρίχνεται στη μάχη του EURO, με στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Αουτσάιντερ η Τσεχία, αλλά με τον τρόπο που αγωνίζεται, μπορεί να εκμεταλλευτεί τον πανικό των «φούριας ρόχας»

Με στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε στα δύο προηγούμενα EURO κατεβαίνει στα γήπεδα της Γαλλίας η Ισπανία. Οι «φούριας ρόχας» είναι πια οι πολυνίκεις του θεσμού μαζί με τους Γερμανούς με τρία τρόπαια, αλλά έχουν κι ένα επιπλέον μεγάλο κίνητρο στο φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Αυτό, είναι το να «βουλώσει στόματα» για την προ διετίας κάκιστη παρουσία της στα γήπεδα της Βραζιλίας, αποχαιρετώντας το Μουντιάλ από τη φάση των ομίλων.






Μία από τις σταθερές ομάδες της Ευρώπης είναι η Τσεχία. Από το 1996 και μετά, που συμμετέχει ως ανεξάρτητο κράτος, δεν έλειψε από κανένα EURO, αλλά ποτέ δεν έφτασε μέχρι την κορυφή. Η μεγάλη της ευκαιρία ήταν το 2004, όταν στα ημιτελικά αποκλείστηκε από την Ελλάδα. Έκτοτε, το 2008 δεν ξεπέρασε τη φάση των ομίλων, ενώ το 2012 αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την Πορτογαλία.


Ο τρόπος παιχνιδιού των τυπικά φιλοξενούμενων είναι τέτοιος που ευνοεί σε παιχνίδι για γκολ, με το αμφίσκορο να αποτελεί επιλογή στο 2,17   και να ευνοείται από τα κενά που εμφάνισαν στα πρόσφατα φιλικά οι Ισπανοί. 









Συνοπτικά:


ΚΩΔ.ΑΓΩΝΑΣΠΡΟΤΑΣΗΕΤΑΙΡΙΑ
(Μονό αποδεκτό)Stoiximan
507.Ισπανία-ΤσεχίαGoal/Goal2,17






Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.