Τελευταια Νεα

28 Ιουν 2016

Δεν ανησυχούν


Αρκετοί από τους περσινούς βασικούς παίκτες  ακόμη δεν ανανέωσαν τη συνεργασία τους με το Νέο Θέρμιο Απόλλωνα.
Παίκτες όπως ο Κώστας Κοκώνης, Βαγγέλης Κοκώνης, Γιάννης Βασιλάρης, Βασίλης Δημητρίου και Χρήστος Αγγέλης ακόμα δεν ανανέωσαν και πιθανόν να μην ανανεώσουν. Στην ομάδα του Θέρμου δεν ανησυχούν γιατί αναμένονται σημαντικές ενισχύσεις. Αυτό που βγαίνει μέσα από την ομάδα είναι ότι κανείς δεν είναι αναντικατάστατος και ότι υπάρχουν λύσεις για τα κενά που θα δημιουργηθούν.
« PREV
NEXT »

2 σχόλια

  1. Νομίζω ότι στο τέλος κάποια από τα παραπάνω παιδιά θα το σκεφτούν καλύτερα και θα μείνουν στην ομάδα .Τώρα εάν έχουν βρει κάτι καλύτερο και φυσικά έχουν το δικαίωμα να το επιλέξουν και εμείς αφού τους ευχαριστήσουμε για την προσφορά τους θα τους ευχηθούμε καλή τύχη και καλή συνέχεια όπου και αν πάνε .Εξ άλλου και αντίπαλοι να βρεθούμε στο μέλλον δεν θα έχουμε να χωρίσουμε και τίποτα και από την πλευρά μας θα τους δείξουμε αυτό που αρμόζει σε κάθε πολιτισμένη ποδοσφαιρική αναμέτρηση.Εκεινο που θα ζητήσουμε από τους διοικούντες της ομάδας είναι να καταβαλει προσπάθεια να τους αντικαταστησει, εάν όχι με καλύτερους τουλάχιστον με ισάξιους .Α Π Ο Λ Λ Ω Ν Α Ρ Α ΚΑΙ Θ Ε Ρ Μ Ο για πάντα και παντου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δίκιο εχεις φίλε μου αλλα και καποια παιδια πρεπει να δείξουν κατανόηση γιατι δεν ξερουν τι ζητάνε. Εγω ξερω λίγο τα πράγματα απ εξω εξω και η πληροφορίες που εχω ειναι οτι τους παίχτες που δεν εχουν ανανέωση τους εγινε πρόταση που δεν νομίζω να την ξανα ακούσουν σε άλλη ομάδα. Πάντως οι άνθρωποι του Απόλλωνα εχουν κάνει καποιες σοβαρές κινήσεις και οι πιο πολλες ειναι καρποφορες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.