Τελευταια Νεα

9 Ιουν 2016

Απούσα η ΕΣΚΑΒΔΕ από τη φιέστα του Παναιτωλικού, βράζουν στην ομάδα για το γεγονός αυτό

Κανείς εκπρόσωπος της ΕΣΚΑΒΔΕ δε βρέθηκε χθες το απόγευμα στο φιλικό - φιέστα του πρωταθλητή της Β΄ Κατηγορίας Παναιτωλικού με την Εθνική ομάδα μπάσκετ κωφών. Το γεγονός αυτό προκάλεσε αρκετά σχόλια, ενώ ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού αναφέρθηκε στις απουσίες τόσο στο ημίχρονο μετά την απονομή της αναμνηστικής πλακέτας στον εκπρόσωπο της Εθνικής Διονύση Γαζή όσο και σε δηλώσεις του.
Το σίγουρο είναι ότι μια τέτοια απουσία δε μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, καθώς όταν πρόκειται να γίνει μια απονομή πρωταθλητή, είθισται να υπάρχει εκπρόσωπος της Ένωσης στην οποία ανήκει. Πόσο μάλλον όταν ο αντίπαλος είναι μια ομάδα που εκπροσωπεί επάξια τη χώρα μας σε παγκόσμιο επίπεδο.
Ο Παναγιώτης Στεργίου δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την απουσία εκπροσώπου της ΕΣΚΑΒΔΕ, έψαξε κατά τη διάρκεια του αγώνα αν η Ένωση είχε ενημερωθεί, κάτι που έγινε από τις 3 Ιουνίου όπως του είπαν, ενώ εισέπραξε και παράπονα για το γεγονός αυτό. Δυσαρεστημένος για την απουσία αυτή εμφανίστηκε και ο Αντιπρόεδρος του Παναιτωλικού και Έφορος του τμήματος μπάσκετ Σπύρος Μαυρομάτης, καθώς και όλα τα μέλη του Συμβουλίου της ομάδας.
« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.