Τελευταια Νεα

14 Ιουν 2016

Χάντμπολ γυναικών: Η συνέντευξη τύπου του φιλικού του Παναιτωλικού με την Εθνική Ελλάδος

Στην αίθουσα της Τράπεζας της Ελλάδας έγινε το πρωί της Τρίτης η συνέντευξη τύπου του φιλικού αγώνα της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του Παναιτωλικού με την Εθνική Ελλάδος. Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού Παναγιώτης Στεργίου, η Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Χριστίνα Σταρακά, ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου και ο προπονητής της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του Παναιτωλικού Γιώργος Ραμμόπουλοςμίλησαν για την εκδήλωση καλώντας τον κόσμο να την στηρίξει.
Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού Παναγιώτης Στεργίου ανέφερε πως το φιλικό αυτό και όλη η φιλοξενία των Εθνικών ομάδων αποτελεί συνέχεια των εκδηλώσεων όπως αυτή με την Εθνική ομάδα μπάσκετ κωφών και ζήτησε να προβληθεί και να στηριχτεί ο αγώνας και όλα όσα θα γίνουν κατά την παραμονή των ομάδων στο Αγρίνιο. Τόνισε ότι και αυτή η εκδήλωση είναι στα πλαίσια των εορτασμών των 90 χρόνων του Συλλόγου και θα αποτελέσει φιέστα για την ομάδα χάντμπολ γυναικών και θα σημάνει και τη λήξη των τμημάτων για τη φετινή χρονιά. Ευχαρίστησε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Δήμο Αγρινίου, την Ομοσπονδία και τον εκπρόσωπο της Ένωσης χειροσφαίρισης Βορειοδυτικής Ελλάδας κύριο Κρανιώτη για τη στήριξη και κάλεσε τον κόσμο να απολαύσει ένα συναρπαστικό άθλημα.
Η Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Χριστίνα Σταρακά δήλωσε περήφανη και χαρούμενη που η Περιφέρεια είναι αρωγός στη διοργάνωση και συμμετέχει στις εκδηλώσεις για τα 90 χρόνια του Παναιτωλικού. Μίλησε για τη διαχρονική πορεία του Συλλόγου στον αθλητισμό αλλά και στη διαπαιδαγώγηση, για τις επιτυχίες του χάντμπολ στο Αγρίνιο και ευχήθηκε καλή επιτυχία κάνοντας λόγο για μια εικόνα γεμάτου γηπέδου όπως αυτά που υπάρχουν στο χάντμπολ στην Ευρώπη.
Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συνεχάρη τα κορίτσια του χάντμπολ για την άνοδο στην Α1 και ξεκαθάρισε πως ο Δήμος προσπαθεί να βοηθήσει στον εορτασμό των 90 χρόνων του Παναιτωλικού, καθώς η ομάδα διαφημίζει το Αγρίνιο. Εμφανίστηκε χαρούμενος που επί των ημερών του οι ομάδες της πόλης ανεβαίνουν επίπεδο και αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Δήμου να αναβαθμίσει το ΔΑΚ Αγρινίου, να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το κλειστό της αερογέφυρας και να καλυτερέψουν ακόμα και εξωτερικά γήπεδα στα οποία γυμνάζονται τμήματα ομάδων. Είπε μπράβο στους συντελεστές των εκδηλώσεων και τόνισε πως ο Παναιτωλικός καλείται να παίξει ξανά το ρόλο που είχε από το ξεκίνημα του τόσο στη διαπαιδαγώγηση όσο και στην άθληση.
Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του Παναιτωλικού Γιώργος Ραμμόπουλος μίλησε για ένα μεγάλο φιλικό στα πλαίσια των εορτασμών των 90 χρόνων του Συλλόγου, κάνοντας λόγο για την πιο μεγάλη εκδήλωση του αθλήματος στο Αγρίνιο και ευχαρίστησε για τη στήριξή τους την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Δήμο Αγρινίου.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.