Τελευταια Νεα

14 Ιουν 2016

Το ευχαριστώ του Φ. Τάσσου και το επόμενο βήμα της καριέρας του στον Α.Ο.Αγρινίου

Πηγαίνω σε μια ομάδα με στόχους, οργάνωση και απαιτήσεις. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα και για να καθιερωθώ στην κατηγορία, αξιοποιώντας την ευκαιρία που μου δόθηκε δήλωσε στο goalpost.gr ο νέος παίκτης του Α.Ο.Αγρινίου, Φώτης Τάσσος. Επίσης τόνισε ότι σύντομα θα βρεθεί στο Αγρίνιο για να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα ενώ ελπίζει να φανεί αντάξιος των προσδοκιών και της  εμπιστοσύνης που του έδειξαν ο πρόεδρος του Α.Ο Αγρινίου κ. Γερμανός και ο προπονητής του κ. Μυριούνης».
Αναλυτικά:
Τα τελευταία τρία χρόνια αποτέλεσε τον «φύλακα-άγγελο» της Νίκης Β. μέσα στη ρακέτα. Σκοράριζε, έπαιρνε ριμπάουντ, έπαιζε άμυνα, έβγαζε πολύ πάθος μέσα στο παιχνίδι του.
Κι όμως η «αγρίλα» που έβγαζε μέσα στον αγωνιστικό χώρο (όπως έπρεπε άλλωστε) δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα, αφού ο Φώτης Τάσσος στην καθημερινή του ζωή είναι ένας ήρεμος οικογενειάρχης που ασχολείται με ...ευλάβεια με...
...το παιδί του και την οικογένειά του και προσπαθεί να «χτίσει» με σύνεση και προσεκτικά βήματα την επόμενη μέρα της ζωής και φυσικά και της καριέρας του.
Η μπασκετική αξία του Βολιώτη καλαθοσφαιριστή που ξεκίνησε το μπάσκετ από την Ανάληψη, ενώ αγωνίστηκε και στη Μεταμόρφωση (είχε παίξει και ποδόσφαιρο στη Νίκη) ...προσέλκυσε το ενδιαφέρον της ομάδας του Αγρινίου που αγωνίζεται στη Β' Εθνική κατηγορία.
Η Νίκη, δεν του ...έκλεισε το δρόμο κι έτσι πριν από λίγες μέρες ο Φώτης Τάσος ξεκίνησε μια νέα σημαντική μπασκετική ...περιπέτεια, αφού καλείται πλέον να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής μπάσκετ, με προπονητή τον βετεράνο άσο του ελληνικού μπάσκετ Χρήστο Μηριούνη.
Ο Φώτης Τάσσος με αποκλειστικές δηλώσεις στο goalpost.gr μιλά για την επόμενη μέρα της καριέρας του, ευχαριστεί τη Νίκη, ενώ ζητά από τους Βολιώτες παράγοντες και προπονητές ν' αξιοποιήσουν τα βολιώτικα ταλέντα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του: « Κατ' αρχήν θέλω να ευχαριστήσω πολύ την διοίκησή του Ερασιτέχνη και όλα τα άτομα που ασχολήθηκαν με το τμήμα του μπάσκετ την χρονιά που μας πέρασε για την άψογη συνεργασία και για το γεγονός ότι δεν στάθηκαν εμπόδιο στο επόμενο βήμα της καριέρας μου
Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες που συνεργάστηκα τα τελευταία τρία χρόνια και έκανα φιλίες που θα κρατήσουν για πολλά χρόνια, καθώς αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που ασχολούμαι με το μπάσκετ.
Επίσης αυτό που θέλω να επισημάνω είναι πως αυτή η πόλη πρέπει κάποτε να αρχίσει να εκμεταλλεύεται τα δικά της ταλέντα και να αξιοποιεί τις δικές της ακαδημίες.
Πηγαίνω σε μια ομάδα με στόχους, οργάνωση και απαιτήσεις. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα και για να καθιερωθώ στην κατηγορία, αξιοποιώντας την ευκαιρία που μου δόθηκε. Πάω για να τα δουλέψω σκληρά και να τα δώσω όλα. Ήδη γυμνάζομαι εντατικά και θα πάω πολύ σύντομα στο Αγρίνιο για να ενσωματωθώ στη νέα μου ομάδα.
Ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν ο πρόεδρος του Α.Ο Αγρινίου κ. Γερμανός και ο προπονητής μου κ. Μυριούνης».
http://www.goalpost.gr/
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.