Τελευταια Νεα

23 Ιουν 2016

Ανανεώσεων συνέχεια στην Αναγέννηση Θέρμου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι ανανεώσεις παικτών στην Αναγέννηση Θέρμου. Η Διοίκηση της ομάδας ήρθε σε συμφωνία με εννέα παίκτες που βρίσκονταν στο ρόστερ την περσινή χρονιά. Ο Πάνος Γιαννοκώστας, ο Φοίβος Μπαζώρας, ο Αλέξανδρος Καλαντζής, ο Βασίλης Μαραγιάννης, ο Ντάνης Ντρέλιας, ο Αχιλλέας Τριανταφύλλης, ο Βασίλης Βασιλογιάννης, ο Βασίλης Σιάχος και ο Θεοφάνης Σιάχος θα αγωνιστούν και τη νέα χρονιά με τα χρώματα της Αναγέννησης.
« PREV
NEXT »

12 σχόλια

  1. Καλη επιτυχεια φιλαθλος ΘΕΡΜΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελα με το κιλό το καρπούζι στα τέσσερα. !!!!!! Τζάμπα πράγμα. !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας πειράζει που η φίλαθλοι ανταποκρίνονται στο κατακόρυφο !!!! Έχετε δίκιο γιατι δεν έχετε ζήσει ποτε αγώνα πάνω απο 15 φιλάθλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσεις είχατε απαιτήσεις η ομάδα να παει Α τοπικό !!!! Εσεις που γράφετε και δεν Λετε ποιοι είστε. !!!! Και οταν ανέβηκε η ομάδα αρχίσατε τα σχόλια. Φίλε μου να ξερεις καλητερα ζητιανος παρα ρουφιάνος !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπαρχει διαφορά να ανέβεις μεσα στο γηπεδο παρά έξω απο αυτο....Ελπιζω καποια στιγμη ν καταφέρει και ο Νεος Θερμιος Απολλων να πάρει καποιο τίτλο!!Καληνυχτα σας και καλη χρονιά σ ολους.

      Διαγραφή
  5. Ποσο ποναει η πορεια της αναγεννησης μεσα σε τρια χρονια...!!! Με δεκα φιλαθλους, με δυο παραγοντες και με παιχτες του κιλου οπως γραφετε... και ανοδο στο α τοπικο με το σπαθι της...!!! Και αφου εισται μεγαλη και ιστορικη ομαδα με πολλους φιλαθλους γιατι δεν λετε στους φιλαθλους σας πως ανεβηκατε στο α τοπικο???? Οποιος καταλαβε καταλαβε...για να λεμε και καμια αληθεια μεσα μεσα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μονο μια ομαδα ανεβηκε με την αξια της Α τοπικο και αυτη ειναι η ανναγενηση ο αππολων αν δεν διαλυονταν η γαβαλου ακομα β τοπικο θα ηταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξεχνάτε πως ανεβηκες στ Α τοπικό εσυ που τα ξερεις όλα. Παίξατε σε πρωτάθλημα παραπληγικων οπου ο πιο αδύνατος ηταν 120 κιλά. Ασε ρε ομάδα με τίτλους και κουραφεξαλα !!! Εμεις ανεβηκαμεεεε οπως ανεβηκαμεεεεεε αλλα παίξαμε και αποδείξαμε οτι αξιζαμεεεεε να ανέβουμε. Εσεις ομως φτιάξατε μια ομάδα για κάποιους σκοπούς !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και επι Κουρκουτά αν δεν γίνονταν αυτο που εγινε τοτε η ομάδα θα έπαιζε Δ εθνική που ανέβηκε !!!!!!!!!!!!ασε μην σου θυμίζω το παρελθόν γιατι πονάει το παρόν !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφηστε τα καρφωματα και τις κατινιες δεν μας αρμοζουν.Ολοι απο το ΘΕΡΜΟ ειμαστε.-

      Διαγραφή
    2. Αφου οπως λες αξιζες να ανεβεις γιατι δεν ανεβαινες με την αξιασου αφου εσυ επαιζες στο πρωταθλημα με τους αδυνατους μεχρι 100 κιλα αλλα ουτε και σ αυτο μπορεσες 13 χρονια ιστορια 2 χρονια στην γ 11 χρονια στην β και ευτυχως σας εκανε το δωρο η γαβαλου για να παιξεται α τοπικο που το βλεπατε μονο στον υπνο σας

      Ευτυχως που εσεις εχεται ιερους σκοπους!!!!!!!!

      Διαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.