Τελευταια Νεα

5 Ιουν 2016

Η τύχη δεν ήταν με το Ναυπακτιακό... ανέβηκε στη Γ΄ Εθνική η Αμβρακία Κωστακιών

Ο Ναυπακτιακός Αστέρας έφτασε κοντά στην άνοδο στη Γ΄ Εθνική, όμως η τύχη γύρισε την πλάτη στην ομάδα του Δημήτρη Θεοδοσίου, η οποία ηττήθηκε με 0 - 1 στο Παπαχαραλάμπειο από την Αμβρακία Κωστακιών με γκολ που σημείωσε ο Μαγκάκης στο 96΄.
Στο αγωνιστικό κομμάτι το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να μη δημιουργούν πολλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος ο Ναυπακτιακός ήταν κυρίαρχος, είχε τρία δοκάρια, ένα ακυρωθέν γκολ και σημαντικές ευκαιρίες. Όμως η τύχη δεν ήταν με την πλευρά των γηπεδούχων που δε μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα και στην τελευταία φάση η Αμβρακία πήρε τη νίκη με πλασέ του Μαγκάκη.
Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει μεγάλη πικρία στους Ναυπάκτιους που έδειξαν πολύ καλή εικόνα, ενώ οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Το φιλμ του αγώνα.

Αδύναμο σουτ του Σταμούλη απέκρουσε εύκολα ο Ανδρεόπουλος.
Πάσα του Καζανά στο Δημητρακόπουλο που δεν πιάνει καλά το σουτ από πλάγια και αποκρούει εύκολα ο Βαρέλης.
Κόρνερ του Καραγιάννη κεφαλιά του Καλαβρουζιώτη έδιωξε εντυπωσιακά ο Βαρέλης.
Αντεπίθεση για το Ναυπακτιακό με Μιχαλόπουλο και Δημητρακόπουλο εναντίον ενός αμυντικού, όμως ο Μιχαλόπουλος ανοίγει τη μπάλα και κόβεται.
10΄ Μακρινό σουτ του Μιχαλόπουλου έφυγε άουτ.
29΄ Σέντρα του Καμμένου κεφαλιά του Θεοχάρη ο Δημητρακόπουλος δεν πρόλαβε και έκανε επιθετικό φάουλ στο Βαρέλη.
30΄ Τετ α τετ του Παππά πλάσαρε και κόντραρε ο Ανδρεόπουλος, η μπάλα έφτασε στο Νταλάκα που πάσαρε, όμως ο Σιδηρόπουλος υποδείχτηκε οφσάιντ.
37΄ Σουτ του Δημητρακόπουλου λίγο έξω από την περιοχή φεύγει ψηλά άουτ.
41΄ Κόρνερ του Μιχαλόπουλου κεφαλιά του Θεοχάρη έφυγε άουτ.
52΄ Φάουλ του Καραγιάννη κεφαλιά του Θεοχάρη στο κάθετο δοκάρι, νέα κεφαλιά του Δημητρακόπουλου βρίσκει ο Βαρέλης και η μπάλα πάει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια απομακρύνουν οι αμυντικοί.
59΄ Μακρινό σουτ του Καμμένου έφυγε άουτ.
61΄ Πάσα του Καμμένου στον Ανδριτσόπουλο που σούταρε, κόντραρε ο Παπαρούνης και η μπάλα πέρασε κόρνερ.
64΄ Ο Δημητρακόπουλος μετά από πάσα του Καμμένου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως υποδείχτηκε οφσάιντ.
66΄ Σουτ του Ψυχογιού πέρασε ελάχιστα άουτ.
75΄ Σουτ του Δημητρακόπουλου απέκρουσε εύκολα ο Βαρέλης.
78΄ Σουτ του Πιστιόλη κόντραρε και πέρασε δίπλα από το δοκάρι σε κόρνερ.
80΄ Απευθείας κόρνερ του Μαγκάκη η μπάλα βρήκε την πάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού και πέρασε άουτ.
83΄ Πάσα του Φλέγκα ο Πιστιόλης σουτάρει παράλληλα στην εστία.
84΄ Πάσα του Πιστιόλη σουτ του Αδραχτά έφυγε ελάχιστα άουτ.
92΄ Κόρνερ του Καραγιάννη κεφαλιά του Θεοχάρη στο δεξί κάθετο δοκάρι του Βαρέλη.
93΄ Σέντρα του Καραγιάννη κεφαλιά του Θεοχάρη έφυγε άουτ.
96΄ Γκολ. Πάσα του Γούλα στο Μαγκάκη που απέναντι από τον Ανδρεόπουλο κάνει το 0 - 1.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Δημήτρης Θεοδοσίου): Ανδρεόπουλος, Καζανάς (82΄ Αδραχτάς), Καραγιάννης, Φλέγκας, Ζαχαρόπουλος (74΄ Πιστιόλης), Καλαβρουζιώτης, Δημητρακόπουλος, Θεοχάρης, Ανδριτσόπουλος, Καμμένος, Μιχαλόπουλος (57΄ Ψυχογιός).

ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ (Δημήτρης Μπαλάφας): Βαρέλης, Τάσσος, Μπεζεβέγκης, Τσόλκας, Παπαρούνης, Λύτος (77΄ Μαγκάκης), Γούλας, Παππάς, Σιδηρόπουλος, Νταλάκας (90΄ Μανοδήμος), Σταμούλης (65΄ Βερλέκης).
« PREV
NEXT »

41 σχόλια

  1. Απο τύχει αυτή η ομάδα τίποτα άλλο !!!
    Τώρα θα πάτε στην στο Τοπικό γατάκια .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο Γ τοπικό γατάκια ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιτάτε να βγάλετε πρώτα προεδρο ταγαραδες και μετά θα τα πούμε εμείς θα σας πατάμε κάθε χρονο

      Διαγραφή
    2. Για έλα του χρόνου προς τα εδώ να μας πατήσεις σε περιμένουμε πως και πως εσένα και την παρέα σου μαζί. Από εδώ και πέρα τέλος τα ψέματα. Ελάτε να σας δείξουμε από εδώ και πέρα ποιοι είμαστε. Πολύ αέρα έχετε πάρει γατάκια της Ναυπάκτου μετρημένες είστε στα δάχτυλα. Σας περιμένουμε του χρόνου ααααν δεν δυαληθείτε....

      Διαγραφή
  3. Εκτός απο τύχη δεν είχε κ αλλα προσόντα!!Η κόντρα αυτα κανει.Ελα ρε στυλιαρα αθάνατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν αξιζαμε ειναι αληθεια με την εικονα μας στα μπαραζ την ανοδο, αλλα δε μπορω να καταλαβω την εμπαθεια ορισμενων εδω μεσα, δικαια πηραμε το πρωταθλημα Αιτ/νιας και δε θελω να ακουω χαζομαρες για Στυλιαρα γιατι ολοι το πραδεχτηκαν οτι ηταν καθαρη η κοκκινη ,μη λε παλι τα ιδια... ελεος με την εμπαθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και μεταξύ τους να παίζανε 11 με 11, πάλι θα χάνανε... Την προηγούμενη Κυριακή φάγανε 4 και πανηγυρίζανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α(άλφα) Ν(νί) Τ(τάφ) Ε(έψιλον) Γ(γάμα) Ε(έψιλον) Ι(γιώτα) Α(άλφα)!!! Η αλλιώς :ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑ.......... Μιλήστε ρε πουθενάδες τι έγινε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η τύχη όχι δεν ήταν με το μέρος της Ναυπάκτου ο Στυλιαράς όμως ήταν. Αυτά είναι, αντε γειά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Που είστε ρε? Μιλήστε μας λίγο από ναύπακτο τι δεν έχει σήμα? Φωλάρες μια ζωή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. K tou xronou mages.pieite k kamia soda gia xonepsi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εκεί στο θερμό καλά περασατε φέτος από τς ομάδες τς ναυπακτιας...κ στο πρωτάθλημα από τν αστέρα κ στο κύπελλο από τν χαλκεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρόεδρε να πληρώσεις τα παιδιά τα πήγαν περίφημα στα μπαράζ. Αλλιώς όλοι μαζί πηγαίνετε στην γέφυρα και πηδήξτε ομαδικώς στην θάλασσα. Έτσι κι αλλιώς μια πόλη ένα ΤΙΠΟΤΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εσεις που χαιροσαστε επειδη δεν ανεβηκε ο αστερας για πειτε μας ποια ομαδα υποστηριζετε για να αρχισουμε να φοβομαστε απο τωρα για του χρονου. αφου δεν ανεβηκε ο αστερας και του χρονου δευτεροι θα ειστε. ξυπνατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μεγαλο κομπλεξ εχετε με τον Ναυπακτιακο Αστερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στυλιαρα που είσαι ρε μάγκα...Να βοηθήσεις τα παιδιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έπρεπε να ντρέπεται η Αιτωλοακαρνανία που δεν μπορεί να βγάλει μια ομάδα στην Γ Εθνική. Όσο για σας χαιρέκακοι να τα βάλετε με τον Παπαχρήστο που τάζει ανόδους σε ομάδες για να τους βολεύει όλους και να βγαίνει πρόεδρος της ανύπαρκτης ΕΠΣΝΑ. Μη τα βάζετε με τις άλλες ομάδες γιατί κάθε ομάδα έχει την δικιά της ευκαιρία αλλά και την δικιά της ιστορία. Όσο για την διοίκηση του Ναυπακτιακού, με τις επιλογές της να βάλει ανύπαρκτους ποδοσφαιρικά ανθρώπους να στελεχώσουν προπονητές, που εντέλει, ο καθένας απο την πλευρά του έκανε ότι μπορούσε, για να διαχειριστεί ένα τσούρμο λούζερς (losers) παικτών που η πολυτέλεια για αυτούς είναι ο καφές και το ποτό στο υπόγειο. Ξέρω και εγώ ότι μιλάω κάτω απο την σκέπη της ανωνυμίας αλλά πιο σκληρός δεν θα γίνω και θα τα πω σταράτα. Ο Τσουκαλάς θα μείνει με το χειροκρότημα και το παράπονο οτι δεν έπαιξε ποτέ ποδόσφαιρο. Την ευχαρίστηση του μικρού παιδιού και την αγωνία να φορέσεις την φανέλα να παίξεις μπάλα την Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλημερααααααααααααα ωραία ναυπακτο. Εσεις καλα τα Λετε και τα γράφετε. Οσο αναφορά για του χρόνου σας λεω οτι εχει άλλος σειρααα για το προταθλημα. Οσο και να φωναζεται εσεις το ίδιο και το αυτο ειναι. Απολαύστε τα μπανακιασας και καλω ψάρεμα. Οσο αναφορά για τους προέδρους μην ανχωνεστεεεεεε θα βγουν και αυτοι κσι θα σας πειράξει λίγο. Καλημερααααααααααααα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο παπαχρηστος δεν μπορουσε να κανει κάτι προεδρο σας δεν είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εσυ που λες μια πολη ενα τιποτα θα επρεπε να ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ. Η αγεννητος ησουν η απλα εισαι κακος(μην το πω αλλιως) απαιτω απο το site olatagoal να ανεβαζει ολα τα αρθα που βλεπει απο το nafpaktia.οπως πχ τις σημαντικοτερες στιγμες του αστερα. Η οπως γεμισε χθες το γηπεδο ουτε στα ονειρα σας. Μονο να κραζετε ξερετε και να εκμηδενιζετε προσπαθειες. Για αυτο παντα θα ταακωνεστε με κατι τυπους ιδιους με το δικος σας επιπεδο. Η προσπαθεια εγινε.δεν περιμενει κανεις να παραδεχθει αυτο απο κανεναν αλλα τουλαχιστον αφηστε το φαρμακι σςς στα δικα σας προβληματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πονάς ναυπακτιώτη? Δεν είναι τίποτα θα σου περάσει.Η δήθεν '' ομαδάρα''φάνηκε στα μπαράζ 6 βαθμούς πήρες από τους τελειωμένους και θες και άνοδο. Τούμπανο μας τα κάνατε ένα μήνα τώρα με την ομαδούλα σας. Κλάψε τώρα μέχρι να σου περάσει και να πείτε στο κολλητάρι σας τον παπαχρήστο του χρόνου θα είναι διαφορετικά τα πράγματα και σας περιμένουμε να έρθετε και προς τα εδώ μεριά και θα τα ξαναπούμε. Πιες φαρμάκι τώρα κάνε τουμπεκί και ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ κύριε ναυπακτιώτη......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα το ειπες.κυριε. γιατι εσυ κ ολοι οι υπολοιποι εδω μεσα μονο ετσι δε μπορειτε να αποκαλειστε. Δε ειχα ξαναγραψει κ δε θα το ξανακαμω γιατι βλεπω κολλημενους "οπαδους" μονο απο αγρινιο κ θερμο. Που βλεπουν μοκο αυτο που θελουν.θα στο ξαναπω οτι για το παρελθον του αστερα θα επρεπε να ντρεπεσαι για αυτα που λες. Θα σου πω οτι η ομαδα ειναι στα επιπεδα του α τοπικου. Εκει που παιζεις κ εσυ.. θελω πολυ να δω ομαδα αιτωλοακαρνανιας να ανεβαινει..παρα πολυ. Μα πθο πολυ θελω να δω τις δικες σας ομαδες πως θα τα καταφερουν σ ενα τετοιο θεσμο. Εδω στα τοπικα μπαραζ δεν πηρατε αυτο που θελατε κ τα παρατησατε

      Διαγραφή
    2. ολο ελατε κατα δω και ελατε κατα δω εισαι. που να ερθουμε δεν μας λες. απο που εισαι. ντρεπεσαι να το πεις η φοβασαι. αλλα του χρονου να ερθεις κι εσυ κατα δω ομως.

      Διαγραφή
  20. Ρε πονεμενοι αντί να θέλετε να έχουμε μια ομάδα απ τον νομο σε μεγαλύτερη κατηγορία που πέρα του Παναιτωλικου δεν υπάρχει τίποτα καθεστε και κραζετε!! Δίκαια έφτασε στα μπαράζ η Ναύπακτος γιατί και καλυτερο ρόστερ έχει και είναι και ομάδα με ιστορία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Βγηκαν τώρα οι οπαδοί της φλόγας και του θερμου απ την φωλιά τους!!ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ!!Ομαδες με 5 χρόνια ιστορία και θέλετε και ανοδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!!!!Ολο κουβεντες και απο μπαλα τιποτα!!!

      Διαγραφή
    2. φιλε ψαξου λιγο καλυτερα για το τι ιστορια εχει το θερμο και μετα μιλα

      Διαγραφή
  22. Να πηγαίνετε και καμιά βολτίτσα στο Μεσολογγι να βλέπετε το φίλο σας τον παπαχρήστο μην κάθεστε και πίνετε μόνο καφέ με τον στυλιαρά γιατί του χρόνου θα σας ξεχάσει και θα παραπονιέστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πάμε στο Μεσολόγγι. Θα μας φαν τα κνουπια. Πολύ κνουπ ρε φιλέ.

      Διαγραφή
  23. Ο Αστερας Ναυπακτου πηρε το τοπικο πρωταθλημα στην Α Αιτ/νιας αλλα και περισσοτερο ΞΥΛΟ στην εδρα του. Μπραβο παιδια συγχαρητηρια.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Αστερας Ναυπακτου πηρε το τοπικο πρωταθλημα στην Α Αιτ/νιας αλλα και περισσοτερο ΞΥΛΟ στην εδρα του. Μπραβο παιδια συγχαρητηρια.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλα ειναι τα πειραγματα κ αποδεκτα.θεωρω οτι το ιδανικο σεναριο για τον νομο μας ειναι να κανουν μια συγχωνευση 3-4 ομαδες του αγρινιου με Μπροσταρη τον προεδρο της φλογας που φαινεται να εχει χρηματα κ να γινει μια ομαδα με δυναμικη,κοσμο ωραιο γηπεδο κ ολα τα υπολοιπα θα ερθουν φυσιολογικα.θεωρω οτι ειναι ο μονος τροπος να ανεβει επιπεδο το τοπικο μας ποδοσφαιρο.Απο εναν Ναυπακτιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. O politismos.sas ekei s naupakto autos einai ...molis teleiose t mats ksekinisate t mpounies..alla auta mono s naupakto gt otan pate parapera t skato ftanei mexri t kaltsa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πες μας απο ποιο μερος εισαι για να αναλυσουμε και τον δικο σου πολιτισμο.

      Διαγραφή
    2. παντως οσοι γραφετε σχολια εδω κατα του Ναυπακτιακου κανεις δεν λεει απο που ειναι. Φοβαστε κατι η ντρεπεστε για την καταγωγη σας

      Διαγραφή
    3. Από Αγρίνιο σου στέλνουμε γιατί δεν έρχεσαι μια βόλτα προς τα εδώ εσύ ρε ''μάγκα''που γράφεις ότι φοβόμαστε κιόλας να σε ξεναγήσουμε? Θα τα πούμε από του χρόνου καλύτερα όμως υπομονή...........

      Διαγραφή
    4. θυμισε μου σε παρακαλω ποια ομαδα εχει η πολη του αγρινιου στο α τοπικο για να ξερω σε ποιον αγωνα να ερθω. και μιας και δεν φοβασε ελα κι εσυ στη ναυπακτο να σου δειξουμε το ομορφο λιμανακι μας να μας πεις ποσο βαθυ ειναι.

      Διαγραφή
  27. ΝΕΜΕΣΙΣ
    Ελάχιστα γνωρίζουμε για τη Νέμεσι, αυτή την αρχαιότατη θεότητα, που προσδιορίζεται άλλοτε ως Ιχναίη, άλλοτε ως Αδράστεια ή Ραμνουσία. Η ετυμολογία, η ρίζα του ονόματος «νέμω», δήλωνε αρχικά τη δίκαιη διανομή, τη μοιρασιά που γίνεται βάσει νόμιμης εξουσίας. Με τον καιρό απέκτησε τη σημασία της ανάληψης δικαστικής δράσης εκ μέρους της εξουσίας, ώστε να απονεμηθεί δικαιοσύνη. Ως λέξη η «Νέμεσις» έχει αντικειμενική αξία και όχι υποκειμενική. Αναφέρεται στο φορέα της εξουσίας που την ασκεί. Μεταφορικά λέγοντας «Νέμεσι» εννοούμε τη θεία δίκη.
    Το επίθετο Αδράστεια που της αποδόθηκε, «εκείνη από την οποία κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει», ανήκε μάλλον αρχικά στη φρυγική θεότητα Κυβέλη και της αποδόθηκε μεταγενέστερα. Η Νέμεσις ως θεότητα προσωποποιούσε μαζί με άλλες (Θέμιδα, Ειμαρμένη κ.ο.κ.) την έννοια της δικαιοσύνης και αποκαθιστούσε την τάξη (της φύσης, της ανθρώπινης κοινωνίας, του κόσμου), όταν αυτή διασαλευόταν. Τότε τιμωρούσε την υπεροψία και την αλαζονεία των ανθρώπων (την ύβριν). Αν κάποιος αδικεί τους άλλους συνεχώς, και κάποια στιγμή η ίδια η ζωή του θέσει οδυνηρό φρένο στη στρεβλή πορεία του, τότε μιλάμε για «θεία δίκη».
    Σύμβολα της θεάς είναι ο πήχυς και το χαλινάρι. Τα σύμβολα αυτά είναι ενδεικτικότατα της λειτουργίας της να προσμετρά τις ανθρώπινες σκέψεις, συναισθήματα, δράσεις και να θέτει ένα όριο στην αχαλίνωτη ασυδοσία του εγωισμού των ανθρώπων. Έτσι η έπαρση των θνητών έναντι των Κοσμικών Νόμων (ύβρις) και η κατάφωρη αδιαφορία για το Κοινό Καλό, σαρώνονται με τη δράση της Νέμεσης και εδώ μοιάζει με Συμπαντική Ζυγαριά που απονέμει αέναα Δικαιοσύνη.
    ΚΑΛΌ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΣΤΥΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΦΙΛΑΡΆΚΙΑ ΚΕΡΝΆΝΕ ΠΟΤΌ ΣΤΟ ΛΙΜΆΝΙ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ..ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΔΗΣΩΠΗΤΗ,ΜΠΟΡΕΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΣΟ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΕ ΒΡΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. σημερα ναυπακτιοι ειναι ημερα των βλαχων ελατε να σασ γλεντησουμε και να σασ ταισουμε αρτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ekei sti nafpakto elate sto thermo simera kername giortazoun oi vlaxoi xaxa elate

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Νερό πολυ έχετε λιμάνι έχετε ελπίδες πολλες έχετε αν πέσετε μεσα να πάτε στον πάτο μιας και έχετε βαριά ιστορία. !!!!!!!!!!!!! Τελείωσε η καραμέλα Κυρία ναυπακτο. !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.