Τελευταια Νεα

16 Ιουν 2016

Η σύνθεση του Δ.Σ. του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα

Τη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ανακοίνωσε ο Νέος Θέρμιος Απόλλωνας μετά τη συνέλευση που έγινε το βράδυ της Τετάρτης. Νέος Πρόεδρος ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της ομάδας Γιάννης Παπαθανασόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα συνεδρίασε σήμερα την 15-6-2016, στο Θέρμο. 
Μετά την παραίτηση του Χρήστου Στεργίου από τη θέση του προέδρου και του μέλους του Δ.Σ., για προσωπικούς λόγους, καθώς και του Κώστα Κοσμά από τη θέση του μέλους του Δ.Σ.προωθήθηκαν ως τακτικά μέλη ,στη θέση των παραιτηθέντων, οι:Δεληκωστόπουλος Νικόλαος και Λάμπος Σπυρίδων.
Μετά από διαλογική συζήτηση ψήφισε ομόφωνα για τη θέση του Προέδρου τον Ιωάννη Παπαθανασόπουλο, για τη θέση του Αντιπροέδρου τον Αθανάσιο Καφρίτσα και για τη θέση του Γενικού Εφόρου τον Σπυρίδωνα Λάμπο. 


Έτσι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομάδας είναι:
Παπαθανασόπουλος Ιωάννης, Πρόεδρος
Καφρίτσας Αθανάσιος, Αντιπρόεδρος
Κόκκοτος  Ν. Δημήτριος, Γενικός Γραμματέας
Τσαρούχης Αθανάσιος, Ταμίας
Σταυροθανασόπουλος Δημήτριος, Γενικός Αρχηγός
Λάμπος Σπυρίδων, Γενικός Έφορος
Τριανταφύλλου Νικόλαος, Μέλος
Δεληκωστόπουλος Νικόλαος , Μέλος
Μελαχρής Νικόλαος, Μέλος. 

 
Το Δ.Σ. διακηρύσσει με αίσθημα ευθύνης ότι:
Συνεχίζει για ένα χρόνο ακόμη την υποχρεωτική θητεία του στην οποία θα πορευθεί συλλογικά, με οργάνωση, κατανομή αρμοδιοτήτων στα μέλη του, όπως προκύπτει και από τα ειδικά τους καθήκοντα, αποφασιστικότητα και δυναμισμό.
Δεσμεύεται ότι στη χρονιά που έρχεται θα συζητάει με τον κόσμο και τους τοπικούς άρχοντες, θα οργανώνει ανοιχτά Διοικητικά Συμβούλια και Γενικές Συνελεύσεις  ώστε να παίρνονται οι καλύτερες αποφάσεις για το καλο της ομάδας και την επίτευξη των στόχων της.
Καλεί όλους τους φίλους της ομάδας,τους εδώ και τους ξενιτεμένους , την Τοπική Αυτοδιοίκηση και όλους τους πολίτες του Δήμου Θέρμου , αλλά και τους φιλάθλους  όπου και να βρίσκονται ,να στηρίξουν τις προσπάθειες της ιστορικής Ομάδας του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα για τοκαλό του Θέρμου, την στήριξη των παιδιών και την ανάπτυξη του αθλητισμού γενικότερα.
                                                          

                                                      Για το Δ.Σ
            Ο Πρόεδρος                                               Ο Γενικός Γραμματέας
 
 Παπαθανασόπουλος Ιωάνης                               Κόκκοτος Δημήτριος      
« PREV
NEXT »

9 σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΡΑ.ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΦΥΔΕ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΕΦΥΓΕ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΗΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ.ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΒΑΡΥΣ.ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

      Διαγραφή
  2. Βλέπω φίλε μου οτι εχεις χρόνο ξανθό ασχολείσαι παρα πολυ με την ομάδα του θερμου και με το ΔΣ. Θελω να προσεχεις ομως γιατι ο διάολος εχει πολλα πόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κριμα για τον ποιητη. Εχει ο καιρος γυρισματα και θα τριβετε τα ματια σας.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καποιες πληροφορίες λένε οτι θα το φτάσουν στα άκρα κάποιοι για της λέξεις που μπαίνουν σε προσωπικά δεδομένα. Είδη το σάιτ εχει δεχτεί απο κάποιους ανθρώπους καποια τηλ έρχετε και σηνεχεια με στην εργασία των δυο πλευρών για την αναζήτησή αυτών που δεν ξερουν τι γράφουν και τι λένε!!!!!!! Υπομονή!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πέντε είστε που γράφεται αυτα τα οποία βλέπετε μεσα στο σπίτι σας!!! Απλα ήρθε η ωρα να σας μάθει και ο κόσμος πολυ σύντομα. !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ποιητής απεθανε ζητω το κρακξιμω που θα φάτε ουστ...............................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλως η κακός το κεφάλαιο ΣΤΕΡΓΙΟΥ έκλεισε για την ομάδα
    Το Δ.Σ έβγαλε νεο πρόεδρο που όσοι είμαστε κοντά στην ομάδα πρέπει να τον στηρίξουμε.Δυστυχώς για κάποιους ηομαδαδεν διαλύθηκε προχωράει για την νέα χρονιά.όσοι μπορούνε βοηθάνε όσοι όχι καλό θα είναι να κάνουνε τουμπεκί. ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή επιτυχία Γιάννη σε σένα και τα άλλα παιδιά που κρατάτε το όραμα ζωντανό,η προσπάθεια θα πάει καλά είμαι σίγουρος.
    ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.