Τελευταια Νεα

7 Ιουν 2016

Οριστική η αποχώρηση του Κεραυνού Μυρτιάς από την Α΄ Κατηγορία...κοντά σε συμφωνία με Α.Ε. Βάλτου για να καλύψει τη θέση

Οριστική είναι η απόφαση των ανθρώπων του Κεραυνού Μυρτιάς να μην κατέβει η ομάδα στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ. Οι σκέψεις του απερχόμενου συμβουλίου είναι αν τελικά υπάρξει διάθεση να συνεχίσει η ομάδα την παρουσία της στο τοπικό μας ποδόσφαιρο και υπάρξουν άνθρωποι που θα βοηθήσουν, αυτό να γίνει στη Β΄ ή τη Γ΄ Κατηγορία. 
Το μεγάλο θέμα φυσικά μετά από αυτή την εξέλιξη είναι το ποια ομάδα θα αντικαταστήσει αυτή της Μυρτιάς στην Α΄ Κατηγορία. Η πρώτη επιλαχούσα είναι η ομάδα του Αετού Σταμνάς, όμως το σενάριο να βρεθεί αυτή στη μεγάλη κατηγορία του τοπικού μας ποδοσφαίρου δεν είναι το πιο πιθανό. Αυτό γιατί οι άνθρωποι του Κεραυνού βρίσκονται σε συζητήσεις με τους διοικούντες της Α.Ε. Βάλτου για να πάρει η ομάδα του Χαλκιόπουλου το ΑΦΜ της Μυρτιάς και να αγωνιστεί την επόμενη χρονιά στην Α΄ Κατηγορία. Οι συζητήσεις φαίνεται πως είναι σε προχωρημένο στάδιο και η συμφωνία είναι κοντά με την ομάδα του Βάλτου να είναι πλέον το πρώτο φαβορί για να συμμετέχει στην Α΄ ΕΠΣΝΑ.
Όσο για τον Κεραυνό αν τελικά κατέβει θα συμμετέχει στη Β΄ ΕΠΣΝΑ με το ΑΦΜ της Α.Ε. Βάλτου ή στη Γ΄ ΕΠΣΝα ξεκινώντας από την αρχή.
« PREV
NEXT »

5 σχόλια

  1. Δηλαδή συγνώμη ..... οι ομάδες που αγωνίζονται για να ανέβουν κατηγορία γιατί το κάνουν;;; Από μια ομάδα που δεν θέλει να παίξει στην κατηγορία να πουλάει την ιστορία της και να αποχωρεί ...

    Συγχαρητήρια ......

    Εκείνος της ΕΠΣΝΑ αντί να κοιτάει την ΑΕΚ καλά θα ήταν να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο του νομού που γίνεται ένα μπάχαλο και μισό και να αφήσει τη θεσούλα που ψάχνεται να πιάσει στην ΕΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ θα έλεγα καλύτερα αυτός εκεί στην επσνα να πάει για κάνα ψάρεμα γιατί μόνο γι αυτό κάνει και όταν έρθει η ώρα θα τις φάει κι αυτός τις σφαλιάρες του.

      Διαγραφή
  2. Το διοικητικό συμβούλιο του χωριού μου πρέπει να ντρέπεται που προσπαθεί να βγάλει χρήματα για την τσέπη τους από την ομάδα του χωριού μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΔΥΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΙΑ ΗΤΑΝ3ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ 9.ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ Δ/Σ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΑΛΕ 54ΟΟΟΕΥΡΩ!!

      Διαγραφή
  3. Αν κάνετε αυτό το έκτρωμα θα σας πάρουν με τις πέτρες και δεν θα έχετε που να κρυφτητε. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.