ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

7 Ιουν 2016

Οριστική η αποχώρηση του Κεραυνού Μυρτιάς από την Α΄ Κατηγορία...κοντά σε συμφωνία με Α.Ε. Βάλτου για να καλύψει τη θέση

Οριστική είναι η απόφαση των ανθρώπων του Κεραυνού Μυρτιάς να μην κατέβει η ομάδα στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ. Οι σκέψεις του απερχόμενου συμβουλίου είναι αν τελικά υπάρξει διάθεση να συνεχίσει η ομάδα την παρουσία της στο τοπικό μας ποδόσφαιρο και υπάρξουν άνθρωποι που θα βοηθήσουν, αυτό να γίνει στη Β΄ ή τη Γ΄ Κατηγορία. 
Το μεγάλο θέμα φυσικά μετά από αυτή την εξέλιξη είναι το ποια ομάδα θα αντικαταστήσει αυτή της Μυρτιάς στην Α΄ Κατηγορία. Η πρώτη επιλαχούσα είναι η ομάδα του Αετού Σταμνάς, όμως το σενάριο να βρεθεί αυτή στη μεγάλη κατηγορία του τοπικού μας ποδοσφαίρου δεν είναι το πιο πιθανό. Αυτό γιατί οι άνθρωποι του Κεραυνού βρίσκονται σε συζητήσεις με τους διοικούντες της Α.Ε. Βάλτου για να πάρει η ομάδα του Χαλκιόπουλου το ΑΦΜ της Μυρτιάς και να αγωνιστεί την επόμενη χρονιά στην Α΄ Κατηγορία. Οι συζητήσεις φαίνεται πως είναι σε προχωρημένο στάδιο και η συμφωνία είναι κοντά με την ομάδα του Βάλτου να είναι πλέον το πρώτο φαβορί για να συμμετέχει στην Α΄ ΕΠΣΝΑ.
Όσο για τον Κεραυνό αν τελικά κατέβει θα συμμετέχει στη Β΄ ΕΠΣΝΑ με το ΑΦΜ της Α.Ε. Βάλτου ή στη Γ΄ ΕΠΣΝα ξεκινώντας από την αρχή.
« ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ »