Τελευταια Νεα

13 Ιουν 2016

Νέο ΔΣ στο Νέο Θέρμιο Απόλλωνα

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για το Νέο Θέρμιο Απόλλωνα.Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν τα άτομα που θα απαρτίζουν το νέο ΔΣ της ομάδας του Θέρμου. Ονόματα ακόμη δεν έγιναν γνωστά κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.
Επίσης αίσιο τέλος είχαν οι συζητήσεις του Αντιπροέδρου, Ιωάννη Παπαθανασόπουλου και του Γεν.Αρχηγού, Δημήτρη Σταυροθανασόπουλου, με τους ανθρώπους που θα είναι στο πλευρό του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα μέσα από χορηγίες τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. 
« PREV
NEXT »

15 σχόλια

  1. Για να δουμε τι θα γινει φετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γενικέ τωρα που κανείς ΕΣΥ κουμάντο λογικά έβαλες αξία άτομα στο ΔΣ υπάρχουν στο θέρμο αξία άτομα που να γνωρίζουν το ποδόσφαιρο πολύ καλα ... Αν κοιτάξεις στην πλατεία θα βρεις αυτόν που πρέπει και ξέρει το τοπικό καλητερα απο όλους στο θέρμο και αυτός έφτασα κάποιους στην Α άμεσος. Την καλημέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του παρόντος σαιτ το ΔΣ έχει συγκροτηθεί Τώρα όλα τα υπόλοιπα για το ποιος είναι ικανός η όχι δεν έχει καμία σημασία. Και επιτέλους ας σταματήσει αυτή η αντιπαλότητα στο Θ Ε Ρ Μ Ο με τις υπάρχουσες ομάδες. Εμένα σαν Θερμιωτης που ζω σε άλλη πολη δεν θα με πείραζε να εχει το χωριό μου όχι μία όχι δύο αλλά 1002 ομάδες. Φανταζομαι ότι καταλαβαίνεις το λόγο. Επίσης δεν είναι ότι καλύτερο που διαλύθηκε η Μυρτιά γιατί το να έρχονται στο Θερμο άλλες 14 φορές επιπλέον οι ομάδες δεν έχεις να χάσεις. Για αυτό λοιπόν οποιοδήποτε και εάν είναι το νέο συμβούλιο οφείλουμε να το στηστηρίξουμε είτε μας αρέσει είτε όχι. Ακόμη επαναλαμβάνω ότι δεν χρειάζεται καμία αντιπαλότητα με την άλλη ομάδα αλλά αντιθέτως χρειάζεται αμοιβαία αλληλοϋποστήριξη. Και εάν θέλετε ρίξτε μια μάτια να δείτε τι γίνεται παρακάτω και πόσες ομάδες υπάρχουν στην Α από Αγρινιο Παναιτωλιο Καινούργιο κ λ π. Φιλικούς και συμβουλευτικούς χαιρετισμούς σε όλους τους Θερμιωτης και πάνω από ολα ψυχραιμία. Και μην ξεχνάτε ότι μας ζηλεύουν γιατί είμαστε ένα από τα ωραιότερα μέρη της Ρούμελης. Θ Ε Ρ Μ Ο για πάντα και παντού. .......

      Διαγραφή
  3. Ποτε δεν θα αφήναμε τη ομάδα να διαλυθεί!!! Ετσι λέγατε και οταν ο παλιός πρόεδρος ξανα είχε φύγει!!!! Να ξέρετε οτι εκτος απο αξία ατομα στο συμβούλιο υπάρχουν και ατομα που παίξανε μπάλα και βοηθάνε με τον τροπο τους!!!! Εμεις θελουμε το δίκαιο το σωστό κσι να καταλάβουν μερικοί οτι τα λεφτά μπορει να εχουν μεγάλοι αξία την σημερινή εποχή αλλα το κυριότερο ειναι να εισαι άνθρωπος και να καταλαβαινεις όλους αυτούς που κανουν μια τεράστια προσπάθεια για να κρατήσουν την ομάδα παλι σε ψηλά επίπεδα. Φέτος το εφέ θα το κανουν οι παίχτες κσι οχι οι παράγοντες !!! Οι παράγοντες θα σταθούν διπλα σε αυτούς που ματωνουννννν μεσα στο γήπεδο και όλοι μαζι στο τελος θα φτάσουν εκεί που πρεπει την ομάδα που αγαπούν. Και κατι ακομα για τον ανώνυμο φίλο !!!! Κουμάντο κάνει το ΔΣ ο κόσμος οι χορηγοί που για ακομα μια χρονια έδειξαν ποιο πολυ ενδιαφέρον γιατι είδαν την προσπάθεια που κανουμε για αυτήν την ομάδα που όλοι ξέρετε όλα αυτα τα χρονια. Συγνώμη αν πικρανανεεεεε κάποιους που περίμεναν να διαλυθεί ο θερμιος απολλων. Να ξέρετε οτι φέτος θα προσπαθήσουμε να ειμαστε ποιο δυνατοί απο πέρσι σε όλα τα θεματα που αφορούν την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mpravo mages pame gera thermo gia protathlima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κρίμα που τσούζει !!!!!!!!!!!! Γενικέ παρτους τα μυαλά και εμεις μαζι σου!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όντως τσούζει και σκούζει .......αλλα πήγαινε και πλήρωσε ρε γενικά αυτά που χρωστάς στα μαγαζιά και μετά κάνε εφέ............μητσουλα.....ουα...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλη επιτυχεια στο νεο ΔΣ.-15-6-2015

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παμε γενικε τρελανε τους τους φρου φρου καρωματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξέρετε που ειναι αυτοι η κύριοι που τους κάνετε διαφήμιση γιατι δεν πάτε να τους βρείτε να λύσετε της διαφορεσας κσι κάθεστε μονο στα λόγια και στα μηνύματα. Μαλλον εσεις χρωστατεεεεεε πιο πολλα απο αυτούς!!! Μην κάνετε τα παπαγαλάκια τζάμπα !!! Πάρτε τα φαρμακακιασασσσς κσι Γριγορα στα χωριά σας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξέρετε που ειναι αυτοι η κύριοι που τους κάνετε διαφήμιση γιατι δεν πάτε να τους βρείτε να λύσετε της διαφορεσας κσι κάθεστε μονο στα λόγια και στα μηνύματα. Μαλλον εσεις χρωστατεεεεεε πιο πολλα απο αυτούς!!! Μην κάνετε τα παπαγαλάκια τζάμπα !!! Πάρτε τα φαρμακακιασασσσς κσι Γριγορα στα χωριά σας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κριμααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!! Λόγια λόγια λόγια!!!! Οταν θα βάζετε ονομα σε αυτα που γράφετε τοτε θα σας πιστεύουμε. Καλα ειναι όλα αυτα που Λετε αλλα τα έργα και οι κινήσεις καποιον ανθρώπων στο θερμο ειναι διαφορετικές. Τουλάχιστον αυτο βλέπουμε εμεις που ειμαστε απλοί φίλαθλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οσο εσεις θα κάνετε κριτική στο κσινουργιο ΔΣ τόσο αυτοι θα ενώνονται πιο πολυ. !!!!!!! Οσο για τα προσωπικά του κάθε μιανου μην τα πολυ σκαλιζετε γιατι θα σας φέρουν τα κερατακιαααααααα στο σπίτι μαζι με τοDVD. Καλημέρα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτός που μπαίνει στα ψευδές προσωπικά του καθενός καλα ειναι να πάρει τα δικα του ραβασακια και να μην ασχολείται με τους άλλους!!!! Εμάς μας νοιάζει η ομάδα οχι τι γινεται στα προσωπικά του κάθε συμβούλου. !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.