Τελευταια Νεα

12 Μαΐ 2016

Η απονομή στον πρωταθλητή Ναυπακτιακό (video)


Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε χθες το απόγευμα στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου, ανάμεσα σε Ναυπακτιακό και Α.Ο.Χαλκειας,  έγινε η απονομή του πρωταθλήματος στον Ναυπακτιακό Αστέρα.


« PREV
NEXT »

4 σχόλια

  1. Καθαρό πρωτάθλημα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Κύριοι"της φλόγας μιλάτε ακόμα?????δεν διαλυθηκατε?????χαχαχα πόσο πόνο σκορπάει Η ΑΣΤΕΡΑΡΑ

      Διαγραφή
  2. Εσείς εκεί γραφτήκατε όλοι στο γυμναστήριο του φίλου σας εντάξει τα βρήκατε για του χρόνου? Όσο για τον πόνο που λες μην ξεχνάς την ΤΕΣΣΑΡΑ μέσα στο σπίτι σου και το άλλο το μπεγλέρι μέσα στο Αγγελόκαστρο. Αλλά επειδή είστε ολίγον κομπλεξάρες σας εύχομαι να ανεβείτε να δούμε τι'' μεγάλη '' ομάδα είστε.και όσο για την λέξη ΠΟΝΟ τον έχετε ακόμη εσείς μέσα σας και σας έχει γίνει καραμέλα γιατί δεν έχετε κάτι άλλο να πειτε. Καλή σας επιτυχία λοιπόν αααααααααα και κάτι άλλο δεν έχει στυλιαρα τώρα το νου σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα. Εύχομαι στην ναυπακτο να κάνει το όνειρο πραγματικότητα. !!! Ειμαι απο το θερμο και φέτος έτρεξα πολυ για την ομάδα αυτη.εσεις εκεί στην ναυπακτο πεστε κσι κανενα ευχαριστώ στο θερμο οπως ειπε κσι ο προεδροσας και ας ευχηθούμε να σνεβετε κατηγορία. !!! Γιατι αν δεν σνεβετε να ξέρετε οτι του χρόνου εχει άλλος σηρααααααααααααααααααα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.