Τελευταια Νεα

20 Μαΐ 2016

Η ανακοίνωση - απάντηση του Ναυπακτιακού Αστέρα στην τηλεόραση του Lepanto

Η απάντηση της διοίκησης του Ναυπακτιακού στη τηλεόραση του Lepanto.
Την αντίδραση του Δ.Σ. του Ναυπακτιακού προκάλεσε  η ανακοίνωση που εξέδωσε η τηλεόραση του Lepantortv με τίτλο «Οι μάσκες έπεσαν» και την οποία σας παραθέτουμε:

“Η τηλεόραση του Lepanto ζητά συγγνώμη από τους τηλεθεατές της για τη ματαίωση της μετάδοσης του αγώνα Ναυπακτιακός Αστέρας- Τηλυκράτης Λευκάδας, για την άνοδο της ομάδας της πόλης μας στη ΄Γ Εθνική. Ταυτόχρονα καταγγέλλει τις μεροληπτικές και με ενδείξεις  διαπλεκόμενες ενέργειες της διοίκησης του Ναυπακτιακού Αστέρα, η οποία εξαργυρώνοντας γραμμάτια προβολής μελών της προς συγκεκριμένο site δεν ενέκρινε την είσοδο του τηλεοπτικού μας συνεργείου στο χώρο του σταδίου.
Η τηλεόραση του Lepanto λυπάται που μετά από 25 χρόνια παρουσίας στα τοπικά δρώμενα, πάσης φύσεως, για πρώτη φορά έρχεται αντιμέτωπη με τέτοια συμπεριφορά από διοίκηση ομάδας. Ο σταθμός επιφυλάσσεται κάθε νομίμου δικαιώματός του,  προασπίζοντας τα όσα συνταγματικά έχει κατοχυρώσει με γνώμονα την ενημέρωση του κόσμου. Τα όσα εκτυλίχθηκαν τις τελευταίες ημέρες, παραμονές του επίμαχου παιχνιδιού, αποτελούν στοιχεία που σε καμία περίπτωση δεν τιμούν εκείνους που τα μεθόδευσαν. Οι μάσκες έπεσαν.

ΥΓ: Το Lepanto θα συνεχίσει να στηρίζει το Ναυπακτιακό Αστέρα, την ομάδα της πόλης μας, όπως έκανε πάντα, ανεξάρτητα από το ποια πρόσωπα σχετίζονται διοικητικά με αυτόν…
Lepantortv”

Η ανακοίνωση – απάντηση της διοίκησης του Ναυπακτιακού

Η διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα, απαντώντας στην πιο πάνω  ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού Lepanto, αισθάνεται την ανάγκη, προς αποκατάσταση της αλήθειας προς τους φιλάθλους της  και μόνο, να διευκρινίσει τα εξής:
Ο Ναυπακτιακός Αστέρας τα δύο τελευταία χρόνια, με το υπάρχον διοικητικό σχήμα, έχει συμμετάσχει στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο της Α΄ΕΠΣΝΑ, έχοντας δώσει συνολικά 56 αγώνες πρωταθλήματος, 10 αγώνες Κυπέλλου, 1 τελικό super cup και 12 αγώνες μπαράζ για την κατάκτηση του τίτλου της Αιτωλοακαρνανίας, πριν φτάσει στη διαδικασία των αγώνων μεταξύ των πρωταθλητών Φωκίδας, Πρέβεζας, Άρτας.
Σε όλη αυτήν την πορεία η τηλεόραση του Lepanto ήταν, δυστυχώς, παντελώς απούσα. Κανένα ρεπορτάζ, κανένα στιγμιότυπο, καμία κάλυψη οποιασδήποτε αθλητικής δραστηριότητάς μας.
Λες και δεν υπήρχε Ναυπακτιακός!
Οι τηλεοπτικές κάμερές τους εμφανίστηκαν ξαφνικά, χωρίς καμία άδεια από τη διοργανώτρια αρχή, για να μεταδώσουν ζωντανά τον αγώνα με τη Φλόγα Παλαιομάνινας. Η διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα τους το επέτρεψε, μη θέλοντας να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις ως ένδειξη καλής θέλησης. Στη συνέχεια, ως δια μαγείας εξαφανίσθηκαν όμως και πάλι. Ούτε στην επόμενη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Αντιρρίου, ούτε και στον καθοριστικό αγώνα με το Θέρμιο Απόλλωνα έδωσαν το παρόν. Έλαμψαν δια της απουσίας τους και από τον αγώνα φιέστα με τον κυπελλούχο ΑΟ Χάλκειας στην απονομή του κυπέλλου.
Μήπως τους εμπόδισε κανείς;
Η συνέχεια είναι γνωστή. Χωρίς να έχουν ζητήσει την απαραίτητη διαπίστευση από την ΕΠΣΝΑ τον περασμένο Σεπτέμβρη –γιατί άραγε;– εμφανίστηκαν όταν βρήκαν χορηγούς για να καλύψουν τον εντός έδρας αγώνα με τον Τηλυκράτη Λευκάδας.
Χωρίς κανένα έγγραφο, χωρίς άδεια εισόδου από τη διοργανώτρια αρχή, θέτοντας κίνδυνο τιμωρίας για την ομάδα μας και με στόχο αποκλειστικά και μόνο όχι την προβολή της ομάδας μας, όπως ισχυρίζονται, αλλά την προβολή των χορηγών τους. Ενδεικτική της «δημοκρατικής συνείδησης» και της «δημοσιογραφικής δεοντολογίας» από την οποία διακατέχονται, είναι η προβολή ρεπορτάζ στο βραδινό δελτίο ειδήσεων της 18ης Μαΐου, όπου παρουσίασαν την ανακοίνωσή τους κατά της διοίκησης του Ναυπακτιακού, σχολίασαν όπως ήθελαν τα γεγονότα, χωρίς να «μπουν στον κόπο» να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του ΔΣ του Ναυπακτιακού, ώστε να τους  εξηγήσει όλους τους ανωτέρω λόγους που οδήγησαν τη διοίκηση της ομάδος στην άκρως δικαιολογημένη και ομόφωνη αυτή  απόφαση.
Ναι, η διοίκηση του Ναυπακτιακού έχει ανάγκη από όλο το φίλαθλο κόσμο της και όλα τα μέσα ενημέρωσης. Οφείλει ωστόσο να αναγνωρίζει και να εκτιμά συμπεριφορές και μέσα ενημέρωσης που ανελλιπώς βρίσκονται στο πλάι της.
Ναι, οι μάσκες έπεσαν, μόνο που πίσω από αυτές δεν βρισκόταν το αγνό και ανιδιοτελές ενδιαφέρον της τηλεόρασης του Lepanto για την ομάδα της πόλης μας, το οποίο άλλωστε είχε χαθεί ολοσχερώς την τελευταία πενταετία, αλλά το χρώμα του χρήματος.

Κρίμα…
Το ΔΣ του Ναυπακτιακού Αστέρα
« PREV
NEXT »

2 σχόλια

  1. Υπαρχει ακομα το lepanto???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γινατε ρομπες μεταξύ σας.... Ωραίοι είστε εσείς!!!!! Που να πάτε..... Ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.