Τελευταια Νεα

12 Μαΐ 2016

Δημήτρης Μπούρος: Πλήγμα η αποχώρηση του Χρήστου Στεργίου

Με ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος του Αετού Σταμνάς Δημήτρης Μπούρος χαρακτήρισε πλήγμα για το ποδόσφαιρο της Αιτωλοακαρνανίας την αποχώρηση του Χρήστου Στεργίου από τα διοικητικά του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα και τόνισε πως ελπίζει ο έμπειρος παράγοντας να ξανασκεφτει την απόφασή του.

Αναλυτικά:

Είναι πλήγμα για το τοπικό μας ποδόσφαιρο η αποχώρηση του Χρήστου Στεργίου από τα διοικητικά του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα. Ο κύριος Στεργίου αποτελούσε τα χρόνια που ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο έναν σημαντικό παράγοντα, έναν "άρχοντα" και είναι ένας άνθρωπος με ποιότητα χαρακτήρα και ήθος. Ήταν πάντα σημαντικό ότι η συμπεριφορά του ήταν η ίδια είτε φιλοξενούσε μια ομάδα στο γήπεδό του Θέρμπυ, είτε φιλοξενούνταν σε ένα γήπεδο άλλης ομάδας. Και φυσικά και ο ίδιος "μάτωσε" οικονομικά όλα αυτά τα χρόνια που ασχολήθηκε με τα διοικητικά της ομάδας του Θέρμου. Είναι δυσάρεστο να αποχωρούν τέτοιοι παράγοντες και θέλω να ελπίζω πως θα ξανασκεφτεί την απόφασή του.

Με τιμή
Δημήτριος Μπούρος
Πρόεδρος ΑΕΤΟΥ ΣΤΑΜΝΑΣ
« PREV
NEXT »

5 σχόλια

  1. Δημήτρη όλα καλά και ωραία αυτά που είπες σαν παράγοντας που είσαι αυτοί εκεί στο θερμό δεν μας ενημερώνουμε και ανακοίνωση πως έχουν τα πράγματα και να σου πω και κάτι άλλο που μου έρχεται στο μυαλό στο τέλος διάλυση θα χτυπήσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοιπών παιδάκια !!!! Κοιτάξετε εσεις της ομάδες σας και αφήστε εμάς μα κανουμε την δουλεια μας με προγραμα κσι όραμα. Είδη έχουμε αναπληρώσει το κενό του προέδρου κατα πολυ περισσότερο. Αναμένεται ανακοινώσεις για να δείτε πως δουλεύουν οι ομάδες με σειρά κσι με βιβλία !!!!! Οχι με μπακαλοχαρτααααα τις παρηγοριασσσς !!!! Αφήστε τα κλάματα γιατι στο τελος θα νομίζουμε οτι βαρεσε διάλυση το ερασιτεχνικό προταθλημα!!!!! Ο πρόεδρος έφυγε οχι το γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα πρόεδρε της σταμνας!!! Σας παρακαλω μην κλαιτεεεεεεεεεεε αλλο φτάνει !!!! Ξανα έκατσε πάλη ο Κ πρόεδρος εκτος μάχης και τα πήγαμε μια χαρά. Οταν θα ακούσετε τους χορηγούς και τους ανθρώπους που ειναι αυτοι την στιγμη στο πλευρό της ομάδας μετα την αποχώρηση του κυρίου αυτου!!!!!! Τοτε θελω να αρχίσετε να κλαιτεεεεεεεεεεε οχι τωρα. Να κλαιτεεεεεεεεεεε γιατι τόσα χρονια ηταν άνθρωποι έτος ποδοσφαίρου μονο και μονο γιατι κάποιοι τους υπό τιμούσαν και δεν είχαν τα μούτρα να τους φέρουν κοντά στην ομάδα. Λίγο υπομονή για να σκάσουν τα καλητερα. !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα ηρεμηστε παιδια κιταξτε ο καθενας την ομαδα τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. προεδρε οι αρχοντες οπως λες δεν εγκαταλειπουν τη μαχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.