Τελευταια Νεα

13 Μαΐ 2016

Αμβρακικός Λουτρού: Έχει ανάγκη από ανθρώπους σαν το Χρήστο Στεργίου το τοπικό ποδόσφαιρο

Ανακοίνωση για την απόφαση του Χρήστου Στεργίου να αποχωρήσει από τα κοινά του Νέου Θέρμιου Απόλλων εξέδωσε πριν λίγη ώρα η ομάδα του Αμβρακικού Λουτρού, που τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Με λύπη μας όπως εμείς αλλά και απ' ότι αφουγκραζόμαστε καθημερινά και αρκετός κόσμος που ασχολούνται με το τοπικό ποδόσφαιρο της Αιτωλοακαρνανίας, πριν λίγες ημέρες πληροφορήθηκε την απόφαση αποχώρησης του κ. Χρήστου Στεργίου από τα κοινά του Νέου Θέρμιου Απόλλων. Σα διοίκηση του Αμβρακικού Λουτρού θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι άνθρωποι με το ήθος, την εντιμότητα και τον χαρακτήρα του κ. Στεργίου σπανίζουν στις μέρες μας. Ο χώρος του τοπικού ποδοσφαίρου έχει ανάγκη από ανθρώπους σαν τον κ. Χρήστο Στεργίου.

Εκ του Δ.Σ. του συλλόγου
« PREV
NEXT »

3 σχόλια

  1. εσεις κυριοι του αμβρακικου αν θελετε τον στεργιου σας τον δινουμε τον πουλαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας είχες πρόεδρο όπως το λουτρό φίλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας βολεύει ο Στεργειου γιατι τον μάθατε οτι χαριζει προταθληματαααααα και κύπελλα αααααααααα!! Εμεις φέτος σας χαρίζουμε τον Στεργειου μήπως πάρουμε καποιον τίτλο την χρονια που έρχεται. Αρκετό χρόνο χάσαμε!!!!!! Πάντως να ξερεται οτι θα πάρετε έναν γνωστή του ποδοσφαίρου που εχει γνωμη ακομα και το πως πρεπει να παίζουν οι ομάδες και στην Γ εθνική. Και ας μην εχει παίξει μπάλα ποτε στην ζωή του. Ουτε κάν βλεπει μπάλα στην ΤV.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.