Τελευταια Νεα

6 Μαΐ 2016

Χρήστος Κουτσομπίνας: Στο μέλλον κάποιοι θα ψάχνουν παράγοντες όπως είναι ο Χρήστος Στεργίου


Με ανακοίνωσή του ο Χρήστος Κουτσομπίνας αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Χρήστου Στεργίου από τη θέση του προέδρου του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα τονίζοντας ότι κάποιους παράγοντες ορισμένοι θα τους ψάχνουν. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
Πληροφορήθηκα την αποχώρηση του Χρήστου Στεργίου από τη θέση του προέδρου του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα και το γεγονός αυτό με δυσαρέστησε. Είναι σίγουρα δύσκολο να δεχτείς ότι άνθρωποι που αγαπάνε, προσφέρουν και <<ματώνουν>> για το ποδόσφαιρο το εγκαταλείπουν. 
Γνωρίζω προσωπικά τον Χρήστο Στεργίου ο οποίος χαρακτηρίζεται για την εντιμότητα, το ήθος και τον άψογο χαρακτήρα του. Πρόσφερε πολλά στο τοπικό μας ποδόσφαιρο και δυστυχώς αντί για ευχαριστώ δέχτηκε και κριτική. 
Διαπιστώνω ότι στο μέλλον κάποιοι θα ψάχνουν παράγοντες όπως είναι ο Χρήστος Στεργίου.
Με τιμή
Χρήστος Κουτσομπίνας



« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

  1. Καλημέρα κ Χρήστο. Ειμαι φίλαθλος του θερμιου Απόλλωνα. Και ειμαι ενεργός αυτα τα δυο χρονια που παει καλα η ομάδα. Κάποτε είχατε πει σε κάποιους παράγοντες του θερμιου οτι πρόεδρος με 5-10 χιλ γινόμαστε όλοι. Ελάτε σας παρακαλώ την ημέρα που θα γινει ανοιχτή συνέλευση για να δείτε και να ακούσετε τον χαρακτήρα του πρώην προέδρου. Να ξέρετε οτι λάμπει δεν ειναι χρυσός. Ισως να μην ξέρετε και Λετε αυτα που Λετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.