Τελευταια Νεα

15 Μαΐ 2016

Ενημερώνονται για τις εξελίξεις οι παίκτες του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα

Για τις εξελίξεις που αφορούν τα διοικητικά της ομάδας θα ενημερωθούν το βράδυ της Δευτέρας οι παίκτες του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα. Οι διοικούντες της ομάδας θα κάνουν τραπέζι στους παίκτες και θα τους ενημερώσουν για όλα τα νέα που έχουν σχέση με το διοικητικό κομμάτι της ομάδας. Στην ομάδα υπάρχει μία εκκρεμότητα ακόμα και γι' αυτό δεν έχουν ολοκληρωθεί όσα έχουν να κάνουν με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Αυτή είναι η είσοδος ενός νέου μέλους το οποίο ακούγεται τις τελευταίες μέρες ότι θα μπει στο νέο συμβούλιο της ομάδας. Όσο για τη Γενική Συνέλευση του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα αυτή όπως αναφέρουν οι πληροφορίες θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης και πιθανότατα θα κλείσουν όσα ανοιχτά θέματα υπάρχουν στην ομάδα, που είναι διατεθειμμένη να αρχίσει άμεσα τις επαφές ενόψει της νέας χρονιάς.
« PREV
NEXT »

4 σχόλια

  1. Αυτό είναι αρκετά ευχάριστο. Ο σωστός προγραμματισμός γίνεται εγκαίρως για να μπορούν να δουλέψουν μεθοδικά ο προπονητής (όποιος κι αν είναι) και οι παίκτες (όποιοι μείνουν και όσοι αποκτηθούν). ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι αληθεια οτι ο στεργιου πηγε κοστουμαρισμενος στη ναυπακτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλός ειναι για καμια βολτούλα να βλεπει πως ειναι η ομάδες και με τι μαγκιά παίρνει ο πρόεδρος της ναυπακτου τα αποτελεσματα καλός ειναι. Καποια στιγμη θα μάθει και οταν μάθει θα ξανα ασχοληθεί με τον αθλητισμό !!!! Τωρα με πιο άθλημα δεν ξερω να σας πω!!!!! Ισως και με την κολύμβηση !!!!! Πάντως καποια πράγματα κανουν οχι μπαμ απο μακριααααα αλλαααα μπουμμμμμμμμμμμμ απο κοντααααααα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικα ο Στεργειου φτιάχνει δικιά του ομάδα !!!! Θα ειναι πρόεδρος προπονητής κσι φίλαθλος. Απο παίχτες εχει ενα σορό!!!!!! Αυτούς που κάθε χρόνο τον είχαν στο Β τοπικό. Πάντως ισως δείτε κσι άλλοι παραίτηση προέδρου σε λίγες μέρες. !!! Και σίγουρα δεν θα ειναι τυχαίο. !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.