Τελευταια Νεα

7 Μαΐ 2016

Νέος Θέρμιος Απόλλωνας: Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ και ο Γεν.Αρχηγός του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα, Δημήτρης Σταυροθανασόπουλος, για τη φιλοξενία στο φιλικό αγώνα με τον Παναιτωλικό.
Αναλυτικά:
Το ΔΣ του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα και ο Γεν Αρχηγός της ομάδας ευχαριστούμε την ΠΑΕ Παναιτωλικός και τον Γεν Αρχηγό, Μάκη Μπελεβώνη, για τη φιλοξενία.

« PREV
NEXT »

10 σχόλια

  1. Γενικε αρχηγέ για πες μου ποσα βάλατε εσύ και ο καφριτσας από την τσέπη σας για να ξέρουμε γιατί για τον στεργιου ξέρουμε ποσα έβαλε εσείς ποσα βάλατε να μας πείτε για να γελάσουμε έχετε και το θράσος και γράφετε κιόλας έπρεπε να ντρέπεστε εκεί στο θερμό που τον πιάνεται τον στεργιου στο στομας σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελα να μάθεις την Δευτέρα στο συμβούλιο Κύριε χωρις ονομα. Ετσι έχετε μάθει να παίζετε της κουμπαρεσσσσσς!!! Γιαυτο τόσα χρονια την είχατε εκεί την ομάδα!!!! Επειδή βάζατε πολλα !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν το βάλουμε σε ώρες πρεπει να παρω και ρέστα Κ χωρις ονομα. Αν πουμε τι χρήματα βάλαμε εχω ξεπεράσει τα διπλάσια απ οτι ειπα στην αρχη. Την Δευτέρα ψάξε που έχουμε συμβούλιο για να τα πάρεις γραπτός για να τα εχεις στα πρακτικά σου. Εφέ με τα λεφτά του φιλαθλου κόσμου τελος!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ στο θερμό πάμε καλά ένας καλός προεδρος έφυγε ένας καλύτερος έρχεται μην το βάζετε κάτω πάμε γερά θερμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ.

      Διαγραφή
    2. Από που είσαι εσύ δώσε μου στοιχεία

      Διαγραφή
    3. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΕΡΜΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΘΕΡΜΟ.

      Διαγραφή
    4. ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΗ ΕΔΩ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟ Η Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧ Η Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΧΩΣΕΙΜΟ

      Διαγραφή
  5. Τι να σας πω εκεί πάνω στο θερμό κοιτάτε να έχετε καλές σχέσεις με την αναγέννηση μήπως και σας δωση κανα βαθμό του χρονου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το τελευταίο πράγμα που θα κάναμε θα ηταν αυτο. Η αναγέννηση θα κοιτάξει την πάρτυ της και εμεις την δικιά μας. Αυτοι ειναι εντολή του κόσμου μας και το 85% των χρημάτων που βάλανε φέτος. Αυτο μην το ξεχνατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.