Τελευταια Νεα

8 Μαΐ 2016

Χάντμπολ γυναικών: Αγκάλιασε την άνοδο ο Αρίων... 25 - 19 τον Άρη

Ο Αρίων Πτολεμαΐδας έκανε το "2 στα 2" στα μπαράζ ανόδου της Α2 Κατηγορίας και βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στη μεγάλη κατηγορία. Η ομάδα του Σωκράτη Βακάλη κέρδισε με 25 - 19 τον Άρη Θεσσαλονίκης και πλέον μόνο με θαύμα χάνει την άνοδο. Αντίθετα ο Άρης θέλει νίκη επί της Δράμας και στραβοπάτημα του Παναιτωλικού με την ομάδα της Πτολεμαΐδας.
Η ομάδα του Αρίωνα μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και πήρε διαφορά από νωρίς στο παιχνίδι. Προηγήθηκε με 8 - 3 στο 20ο λεπτό και στο ημίχρονο με 12 - 6. Στο δεύτερο μέρος με σωστή διαχείριση κράτησε τη διαφορά και έφτασε στην πολύτιμη νίκη.

ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ (Σωκράτης Βακαλής): Πουμπουλίδου, Χατζηιωάννου 1, Γιόβη 4, Τσερέπη Δημ. 4, Αθανασίου, Εσκιντζή, Αμανατίδου 3, Θεοφυλακτίδου 1, Μάλγαρη, Τσερέπη Δεσπ. 3, Ευσταθιάδου, Πετρίδου 1, Ζώρου, Τσαναξίδου 5, Νικολαΐδου 3, Παπαδοπούλου.


Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Νίκος Παπαργυρίου): Αλεξιάδου 5, Μαυροπούλου 2, Ζυμαρά, Αμβροσιάδου, Κούπα 3, Αμπατζίδου, Κοπανέλου (Τ/Φ), Εβίδου 2, Ράπτη, Κεσοπούλου 1, Αμοιρίδου 6, Καλλιακμάνη, Μαστρογιάννη, Σουμτάκη (Τ/Φ), Καββαδία.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.