Τελευταια Νεα

25 Μαΐ 2016

Νίκη με χρυσές αλλαγές για το Ναυπακτιακό...2 - 0 τον Αστέρα Ιτέας

Ο Ναυπακτιακός Αστέρας κέρδισε με 2 - 0 τον Αστέρα Ιτέας για την 4η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου και έμεινε ζωντανός στο κυνήγι των δύο πρώτων θέσεων που οδηγούν στη Γ΄ Εθνική. Πλέον η ομάδα του Δημήτρη Θεοδοσίου θέλει το "τρίποντο" μέσα στη Λευκάδα επί του Τηλυκράτη για να μπει στη δυάδα και να κρατάει την τύχη στα χέρια της.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τα πάντα κρίθηκαν στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου. Μετά από ένα "στείρο" πρώτο ημίχρονο, οι δύο "χρυσές" αλλαγές του Δημήτρη Θεοδοσίου έκριναν τη νίκη. Ο Θανάσης Καμμένος πέρασε στον αγώνα με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και σε 30 δευτερόλεπτα με σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 58΄ ο Κώστας Ψυχογιός τρία λεπτά μετά την είσοδό του με πλασέ έκανε το 2 - 0 και απλοποίησε τα πράγματα. Στη συνέχεια ο Ναυπακτιακός είχε τις ευκαιρίες να αυξήσει κι άλλο το σκορ, όμως το 2 - 0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Το φιλμ του αγώνα.

15΄ Ο Χαρδαλούπας από πλάγια βγαίνει τετ α τετ με τον Ανδρεόπουλο, όμως ο τερματοφύλακας του Ναυπακτιακού βγήκε και έδιωξε.
16΄ Πάσα του Καραγιάννη στον Ανδριτσόπουλο που σουτάρει, η μπάλα κοντράρει και περνάει κόρνερ.
41΄ Μακρινό σουτ του Καζανά έφυγε ψηλά άουτ.
45+1΄ Φάση διαρκείας στην περιοχή των φιλοξενούμενων με το Μιχαλόπουλο να "στρώνει" στο Θεοχάρη που έκανε το σουτ και η μπάλα κόντραρε και απομακρύνθηκε.
46΄ Γκολ. Ο Καμμένος με σουτ έξω από την περιοχή στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 0.
50΄ Πάσα του Καρδαρά στον Άντι Τοπούζι που σούταρε και απέκρουσε ο Ανδρεόπουλος.
51΄ Σουτ του Καραγιάννη πέρασε άουτ.
58΄ Γκολ. Πάσα του Καζανά στον Ψυχογιό που με πλασέ κάνει το 2 - 0.
70΄ Σουτ του Πιστιόλη έδιωξε σε κόρνερ ο Κρίστο.
71΄ Κόρνερ του Μιχαλόπουλου κεφαλιά του Φλέγκα έφυγε πάνω από το δοκάρι.
81΄ Σέντρα του Τοπούζι προβολή του Χαρδαλούπα η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.
87΄ Σέντρα του Καζανά κεφαλιά του Ζαχαρόπουλου έδιωξε εντυπωσιακά ο Κρίστο.
92΄ Σουτ του Μιχαλόπουλου έφυγε άουτ.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Δημήτρης Θεοδοσίου): Ανδρεόπουλος, Δημόπουλος, Καζανάς, Φλέγκας, Ζαχαρόπουλος, Θανασιός (46΄ Καμμένος), Καραγιάννης (55΄ Ψυχογιός), Θεοχάρης, Πιστιόλης, Μιχαλόπουλος, Ανδριτσόπουλος (61΄ Αδραχτάς).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ (Κώστας Λίβας): Κρίστο, Λίπο, Βήχος, Μαυροφρύδης, Αλολλάρι, Κοντογιώργος, Τοπούζι Α., Κουρελής (44΄ λ.τ. Παπαγεωργίου), Χαρδαλούπας, Καρδαράς (65΄ Σγουρός), Δαμιανός (73΄ Τοπούζι Μ.).
« PREV
NEXT »

9 σχόλια

  1. Μας βγάλατε τα μάτια με την μπαλάρα σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εφόσον πήρανε πρωτάθλημα νόμισαν οτι είχαν και ομάδα. Από την άλλη δεν προκρίνεσαι με αντιπάλους την ΜΠΑΡΤΣΑ και την ΜΠΑΓΕΡΝ!!!!Αλλη μιά φορά οι σχεδιασμοί του "εγκέφαλου" ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ δεν απέδωσαν,ομάδα δεν θάχουμε στην Γ΄Εθνική και μείς θα τρώμε το κουτόχορτο του τοπικού.Συγχαρητήρια στους Παπαχρήστου-Κωνσταντίνου.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλη τριαρα παιδια απο την λευκαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα σας στειλει στα λαγουμια σας η Αστεραρα τη Κυριακη. αν δε γινει αυτο ομως οι μοναδικα ζημιωμενοι θα ειστε οι ιδιοι γιατι θα εχει παλι φαπα απο τη μεγαλυτερη ομαδα του νομου του χρονου (μετα απο το Παναιτωλικο φυσικα, αξιζει να αναφερθει οτι οταν παιξαμε με το Παναιτωλικο στη β , ειχανε φαει 3 γκολ απο το 30' στη Ναυπακτο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που είστε ρε ναυπακτιώτες γιατί δεν μιλάτε? Τουμπέκα τώρα? Προεδράρα εσύ τι θες γ'εθνική? Πέρνα πρώτα από την Λευκάδα και θα πούμε κι άλλα, φιλάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η μεγαλύτερη ομάδα μετα τον Παναιτωλικό ειναι το θερμο!!!! Ξύπνα καλε μου φίλε. !!!! Μην μπερδευεις την αιτολιαααααα με την ακαρνανιααααααααααααααααα!!!!!!!!!! Και εκτος αυτου εσεις δηλώνεται οτι είστε Αχαϊααααααααααααααααααα!!!! Μην τα φερνεται οπως τα θελεται!!!!! Και μην ξεχνάτε το θερμο γιατι φέτος θα δείτε πολλα πράγματα απο αυτη την ομάδα. Τελος η καραμέλα της ναυπακτου και κάθε άλλης φούσκας ομάδας. Τα μαζεύεται στα μπαράζ και μετα κάνετε την κοταααααααααααααααα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. I fapa poia einai i tessara??? Mia fora kerdises fetos ksypna kai eide oli i ellada pws to pires to paixnidi auto.Na forate saliares apo tou xronou. Meta to paixnidi tis lefkadas tha ta ksanspoume....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να ειστε κ λιγακι σντικειμενικοι στη ζωη σας δεν ειναι κακο. Το θερμο που ηταν περυσι κ δε πηγε μπαραζ? Αυτη η υπερομαδα κ καλα?? Η φλογα επισης? Ειστε λετε οι καλυτερες ομαδες του νομου. Εφοσον αδικηθηκατε φετος τα αλλα χρομια που εισασταν??? Δεν λεω για ομαδα συγκεκρυμμενα . Δε θα κρινω ποια ειναι η καλυτερη γιατι μιλατε για τοπικο..απλα για τοπικο πρωταθλημα ο αστερας εχει καλυτερους παικτες. Γτ προλαβαν λιγο τον αστερα στα καλα.του χρονια. Απο εναν αγρινιωτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μίλησε κανείς φίλε μου ότι το ΘΕΡΜΟ είχε υπερομαδα. Δεν σύγκρινε κανείς την ομάδα της ΝΝΑΥΠΆΚΤΟΥμε το ΘΕΡΜΟ.Και φυσικά η ΝΝΑΎΠΑΚΤΟΣειναι πολυ μεγαλύτερο μεγεθος από το ΘΕΡΜΟ.Εμεις μιλήσαμε για τη φετινή χρονιά και μονο Έτσι για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση του και να μη γράφει ο καθένας ότι του κατέβει.Κ Α Λ Η -Ε Π Ι Τ Υ Χ Ι Α στον ΑΣΤΈΡΑ απο ενα ΘΕΡΜΙΩΤΗ.

      Διαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.