Τελευταια Νεα

9 Μαΐ 2016

Χάντμπολ γυναικών: Κόντρα σε όλους και σε όλα στην Α1 ο Παναιτωλικός

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Παναιτωλικού βρίσκεται στην Α1 Κατηγορία. Οι κοπέλες του Γιώργου Ραμμόπουλου με κατάθεση ψυχής κέρδισαν τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας με 28 - 27 και βρίσκονται στα "σαλόνια" του γυναικείου χάντμπολ. Βέβαια για να συμβεί αυτό οι παίκτριες του Παναιτωλικού χρειάστηκε να κερδίσουν και δύο απρόσμενους αντιπάλους τους διαιτητές Καζαντζίδη και Κυριακού που είχαν "αλλεργία" στο κίτρινο και σφύριζαν ότι μπορούσαν για να κρατήσουν την Πτολεμαΐδα στο παιχνίδι και τον Άρη Θεσσαλονίκης στο κόλπο της ανόδου. Ε και; Τι κι αν απέβαλλαν την Εβελίνα Παύλου στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου; Τι κι αν απέβαλλαν το Γιώργο Ραμμόπουλο στα τελευταία δευτερόλεπτα δίνοντας επίθεση στον Αρίωνα για να ισοφαρίσει; Τι κι αν έδιναν αδιάκοπα δίλεπτα και πέναλτι; Ο Παναιτωλικός δεν πτοήθηκε από τίποτα και κάνοντας εντυπωσιακό παιχνίδι έφτασε στη νίκη.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ και να φαίνεται ότι πάμε για μεγάλο ντέρμπι. Μετά τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με μικρή διαφορά και λίγο πριν το ημίχρονο με τη διαφορά στα 3 γκολ οι διαιτητές του έδωσαν δύο δίλεπτες αποβολές με τον Αρίωνα να μειώνει στα δύο την ώρα που ο Παναιτωλικός έπαιζε με 5 παίκτριες. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα της Πτολεμαΐδας ισοφάρισε και στο 36ο λεπτό αποβλήθηκε η Εβελίνα Παύλου. Ο Αρίων το εκμεταλλεύτηκε και προηγήθηκε με 18 - 20, όμως οι παίκτριες του Παναιτωλικού αντέδρασαν και προηγήθηκαν με 21 - 20. Στη συνέχεια ο Παναιτωλικός πήρε διαφορά δύο τερμάτων, ο Αρίων πλησίασε στο 1 γκολ και στο 58ο λεπτό η Λουμπαρδιά έκανε το 28 - 26. Η Χατζηιωάννου μείωσε αμέσως σε 28 - 27 και στην τελευταία επίθεση οι διαιτητές απέβαλλαν το Γιώργο Ραμμόπουλο δίνοντας τη μπάλα στον Αρίωνα και αφήνοντας τον Παναιτωλικό με παίκτρια λιγότερη στα τελευταία 11 δευτερόλεπτα. Οι παίκτριες του Αρίωνα γύρισαν τη μπάλα και έβγαλαν το σουτ με την Αντιγόνη Σιάσου να νικάει τη Δέσποινα Τσερέπη και να κρατάει τη νίκη και την άνοδο.
Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν απίστευτες. Ο "αρχιτέκτονας" αυτής της ομάδας ο Γιώργος Ραμμόπουλος έτρεχε πανηγυρίζοντας μέσα στο γήπεδο και όλη η ομάδα ήταν ένα κουβάρι. Δάκρυα χαράς, πανηγυρισμοί και μεγάλο γλέντι μέσα στο ΔΑΚ της Κοζάνης για μία ομάδα που άξιζε την άνοδο έχοντας χάσει μόλις μία φορά μέσα στη χρονιά.
Η Αλεξάνδρα Κωνσταντινίδου για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν η πρώτη σκόρερ με 9 τέρματα. Η Αναστασία Παπαδοπούλου με 7 τέρματα έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της με τη φανέλα του Παναιτωλικού. Σταθερά καλές η Μαρία Κορομηλά με 5 τέρματα και η Χριστίνα Δήμου με 3, ενώ πολύτιμη ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι η συμβολή της Μαρίτας Καγγελάρη και της Εβελίνας Παύλου. Η Αποστολοπούλου βοήθησε όταν κλήθηκε να αγωνιστεί, ενώ η Λουμπαρδιά πέτυχε ένα "χρυσό" γκολ στα τελευταία λεπτά. Και τέλος η εντυπωσιακή Αντιγόνη Σιάσου έκανε μεγάλη εμφάνιση δεχόμενη μάλιστα τα συγχαρητήρια του προπονητή του Αρίωνα που της είπε χαρακτηριστικά "σήμερα μας ξεφτίλισες. Κατέβασες "ρολά".
Από τον Αρίωνα που κέρδισε και αυτός την άνοδο στην Α1 πρώτη σκόρερ ήταν η Δέσποινα Γιώβη με 8 τέρματα.

Πεντάλεπτα: 2 - 2, 4 - 3, 6 - 6, 9 - 8, 12 - 11, 16 - 14, 18 - 18, 21 - 20, 24 - 22, 25 - 23, 25 - 24, 28 - 27.

Διαιτητές: Καζαντζίδης - Κυριακού.

Γ.Φ.Σ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιώργος Ραμμόπουλος): Σιάσου (Τ/Φ), Αργύρη (Τ/Φ), Κορομηλά 5, Κολοβού, Δήμου 3, Θεοδώρου, Παυλίδου, Σωτηρίου, Παπαδοπούλου 7, Παύλου 1, Καγγελάρη 2, Κωνσταντινίδου 9, Λουμπαρδιά 1, Αποστολοπούλου.

Φ.Σ. ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ (Σωκράτης Βακάλης): Πουμπουλίδου (Τ/Φ), Εσκιτζή (Τ/Φ), Χατζηιωάννου 2, Γιώβη 8, Τσερέπη Δημ. 4, Αθανασίου, Αμανατίδου 3, Θεοφυλακτίδου, Μάλγαρη, Τσερέπη Δεσπ. 3, Ευσταθιάδου, Πετρίδου, Ζώρου, Τσαναξίδου 2, Νικολαΐδου 4, Παπαδοπούλου 1.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.