Τελευταια Νεα

19 Απρ 2016

Pre game: Ναυπακτιακός Αστέρας - Ατρόμητος Αντιρρίου

Το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στο Ναυπακτιακό Αστέρα και τον Ατρόμητο Αντιρρίου στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο είναι το μοναδικό παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής των play - off της Α΄ Κατηγορίας. 
Ο Ναυπακτιακός μετά τη νίκη του Σαββάτου επί της Φλόγας έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή με 16 βαθμούς, έναν περισσότερο από το Νέο Θέρμιο Απόλλωνα, που αύριο παίρνει χωρίς αγώνα τους τρεις βαθμούς και για τον Αστέρα η νίκη είναι μονόδρομος για να πάει την τελευταία αγωνιστική στο Θέρμο για δύο αποτελέσματα. Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος είναι βαθμολογικά αδιάφορος, όμως θα παίξει για το γόητρο και για το θετικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι.
Ο Δημήτρης Θεοδοσίου δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Μιχαλόπουλο και τους τραυματίες Ανδριτσόπουλο και Πιστιόλη. Ο Περικλής Παπαποστόλου δε θα έχει στη διάθεσή του τον Τσίκα που είναι εκτός Νομού, τον Αλεξόπουλο λόγω σπουδών και τους τραυματίες Μπίμπα και Παπακωστόπουλο, ενώ επιστρέφει ο Βασίλης Κάκκος.
« PREV
NEXT »

4 σχόλια

  1. Παιδιά μην τρελαθούμε εντελώς. Όχι και ντέρμπυ τα γειτονοκια.Για το Αντίριο τελείωσε η χρονιά αφού επιτέλεσε το καθήκον του φερνωντας ισοπαλία με το ΘΕΡΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 0-2 την Κυριακή και κούπα μέσα στο χωριό σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ.ΚΙ ΑΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΣΟΥ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΜΠΟΛΙΑΡΙΑΣ ΚΑΤΑΓΕΣΑΙ΄`````````````````

      Διαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.