Τελευταια Νεα

9 Απρ 2016

Έστειλε τη σειρά σε τελικό παραμονής ο Αλικυρναϊκός με ήρωα τον Αθανασόπουλο

Με άνθρωπο της τελευταίας στιγμής το Βασίλη Αθανασόπουλο που με κεφαλιά στο 90΄ έκανε το 1 - 1 ο Αλικυρναϊκός ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και πλέον θα παίξει την παραμονή σε παιχνίδι στην έδρα του, όπου θα πηγαίνει για δύο αποτελέσματα. Ο Αχελώος προηγήθηκε στο παιχνίδι με κεφαλιά του Αποστόλη Μπούτιβα στο 29΄ και κράταγε τη νίκη που τον έφερνε και τη νέα χρονιά στην Α΄ ΕΠΣΝΑ, όμως στο τέλος δεν κατάφερε να κρατήσει την πολύτιμη νίκη.
Ο Αλικυρναϊκός ξεκίνησε το παιχνίδι πολύ καλά και έχασε μεγάλες ευκαιρίες με το Γαβρίνα στο 1ο λεπτό και το Σακελαρόπουλο στο 5ο. Στο 29΄ ο Αποστόλης Μπούτιβας με τρομερή κεφαλιά έκανε το 1 - 0 και τα δεδομένα της παραμονής έγειραν προς τον Αχελώο. Στο 39΄ και στο 40΄ Λάμπρος Ζαλοκώστας και Γούργαρης έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να σημειώσουν δεύτερο τέρμα και να πάρει ο Αχελώος σαφές προβάδισμα. 
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ και δεν άφηναν τους παίκτες του Αλικυρναϊκού να απειλήσουν. Ο Νεκτάριος Ζέρβας είχε μια καλή ευκαιρία στο 53΄ και στη συνέχεια ο Μπότας δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στις προσπάθειες του Λάμπρου Ζαλοκώστα στο 60΄ και του Πάνου Γούργαρη στο 75΄. Ο Αχελώος έδειχνε να ελέγχει, όμως στο 90΄ οι δύο από τις τρεις αλλαγές του Σταμάτη Σαρρή έφεραν την ισοφάριση. Ο Γιώργος Τριφιάτης έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Αθανασόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 1. Οι παίκτες του Αλικυρναϊκού πανηγύρισαν έξαλλα το γκολ και μετά τους πανηγυρισμούς ο Καρατζογιάννης τράβηξε από τα μαλλιά τον πρόεδρο του Αλικυρναϊκού και δέχτηκε την κόκκινη κάρτα. Όμως ο Αλικυρναϊκός έμεινε με 9 παίκτες καθώς ο Μπότας δέχτηκε κόκκινη κάρτα για εξύβριση στο βοηθό Χουλιάρα, ενώ ο Ζέρβας πέταξε ένα μπουκάλι νερό προς την εξέδρα και αποβλήθηκε. Οι άνθρωποι του Αλικυρναϊκού διαμαρτυρήθηκαν ότι ο έμπειρος παίκτης πέταξε το μπουκάλι σε συγγενικό του πρόσωπο για να πιει, όμως ο Καραβασίλης δε μπορούσε εκείνη την ώρα να ελέγξει κάτι τέτοιο. Μετά από περίπου επτά λεπτά που το παιχνίδι συνεχίστηκε τερματοφύλακας στον Αλικυρναϊκό μπήκε ο Κάλτσης, καθώς ο Σταμάτης Σαρρής είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν έγινε κάποια φάση μπροστά στις δύο εστίες και η σειρά οδηγείται σε τελικό παραμονής στο Ενωσιακό γήπεδο το επόμενο Σάββατο.

Το φιλμ του αγώνα.

Σουτ του Γαβρίνα φεύγει ελάχιστα άουτ.
Λάθος στην άμυνα του Αχελώου ο Σακελαρόπουλος απέναντι στο Μπούτιβα πλασάρει λίγο άουτ.
Σέντρα του Στάθη Ζαλοκώστα από αριστερά πλασέ του Τσώνη ο Μπότας αποκρούει με διπλή προσπάθεια.
29΄ Γκολ. Φάουλ του Στάθη Ζαλοκώστα από αριστερά ο Αποστόλης Μπούτιβας μα δυνατή κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Μπότα για το 1 - 0.
33΄ Σουτ του Κάλτση φεύγει λίγο άουτ.
39΄ Πάσα του Στάθη Ζαλοκώστα στο Λάμπρο Ζαλοκώστα που βγαίνει τετ α τετ πλασάρει και ο Μπότας με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει.
40΄ Βαθιά μπαλιά του Στάθη Ζαλοκώστα ο Γούργαρης "τσιμπάει" τη μπάλα πριν το Μπότα αλλά πλασάρει άουτ.
47΄ Κόρνερ του Βασιλείου κεφαλιά του Κάλτση η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.
53΄ Σέντρα του Βασιλείου από δεξιά ο Ρουσογιάννης απομακρύνει, όμως η μπάλα φτάνει στο Νεκτάριο Ζέρβα που από καλή θέση σουτάρει πάνω από το δοκάρι.
60΄ Πάσα του Στάθη Ζαλοκώστα στο Λάμπρο Ζαλοκώστα που σουτάρει και ο Μπότας αποκρούει με διπλή προσπάθεια.
75΄ Σουτ του Γούργαρη μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Μπότας.
83΄ Σέντρα του Αθανασόπουλου από δεξιά κεφαλιά του Γαβρίνα ο Μπούτιβας πρόλαβε και μάζεψε προ του Νεκτάριου Ζέρβα.
90΄ Γκολ. Σέντρα του Γιώργου Τριφιάτη από δεξιά ο Αθανασόπουλος με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 - 1.
91΄ Κόκκινη κάρτα στον Καρατζογιάννη γιατί έπιασε από τα μαλλιά παράγοντα του Αλικυρναϊκού και συγκεκριμένα τον πρόεδρο της ομάδας του Αγίου Θωμά.
92΄ Κόκκινη στο Μπότα για εξύβριση στο βοηθό και στο Νεκτάριο Ζέρβα γιατί πέταξε μπουκάλι στην εξέδρα. Ο Αλικυρναϊκός έχει κάνει και τις τρεις αλλαγές και τερματοφύλακας στα τελευταία λεπτά παίζει ο Κάλτσης.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Γιώργος Ζήκος): Μπούτιβας Μ., Σαγάνας, Ματσίγκας, Ρουσογιάννης, Τσώνης, Μπούτιβας Α., Βαγενάς, Ζαλοκώστας Λ. (81΄ λ.τ. Τσούμαρης), Ζαλοκώστας Ε. (86΄ Καρατζογιάννης), Γούργαρης, Καλοκαίρης Ε.

ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ (Σταμάτης Σαρρής): Μπότας, Τριφιάτης Σ., Κάλτσης, Ζέρβας Γ. (80΄ Κέσκος), Μαντέλος, Φράγκος, Βασιλείου (69΄ Αθανασόπουλος), Μπαλαμπάνης (46΄ Τριφιάτης Γ.), Γαβρίνας, Ζέρβας Ν., Σακελαρόπουλος.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.