Τελευταια Νεα

17 Απρ 2016

Φλόγα Παλαιομάνινας: Τα γραμμάτια κάποτε ξεπληρώνονται

Με μια σκληρή ανακοίνωση η Φλόγα Παλαιομάνινας εξέφρασε τα παράπονά της για τη διαιτησία στον αγώνα της ομάδας με το Ναυπακτιακό στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο. Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για γραμμάτια που ξεπληρώνονται, επισημαίνονται οι φάσεις που διαμαρτύρεται η ομάδα και αναφέρεται ότι τα λάθη δεν είναι ανθρώπινα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τα "γραμμάτια" κάποτε ξεπληρώνονται.
Σήμερα 16 - 4 - 2016 στη Ναύπακτο στον αγώνα play - off μεταξύ του Ναυπακτιακού Αστέρα και της Φλόγας Παλαιομάνινας ο διαιτητής Στυλιαράς ανέλαβε να εκτελέσει δύο εντολές.
Πρώτον ξεπλήρωσε το περσινό φιάσκο της ΕΠΣΝΑ στον προτελευταίο αγώνα των play - off ανάμεσα στο Ναυπακτιακό και την Α.Ε.Μ. και δεύτερον τις υποσχέσεις που έδωσε στις ομάδες της περιοχής του όταν ανέλαβε να μαζέψει ψήφους για την παράταξη Παπαχρήστου στις εκλογές της ΕΠΣΝΑ πέρσι το καλοκαίρι.
Η κυριαρχία της ομάδας της Φλόγας ήταν από την αρχή εμφανής και ήρθε φυσιολογικά το 0 - 1, ενώ στη συνέχεια υπήρχαν οι ευκαιρίες για το 0 - 2. Στην εξέδρα ήδη είχαν αρχίσει οι διαμαρτυρίες των φιλάθλων του Ναυπακτιακού για την απόδοση των παικτών τους και τότε ανέλαβε δράση ο διαιτητής.
Τα εκνευριστικά σφυρίγματα υπέρ των γηπεδούχων και η διακοπή του ρυθμού της ομάδας μας έγιναν κανόνας.
Στο 38΄ το ανύπαρκτο φάουλ που καταλόγισε έφερε το 1 - 1. Στο επόμενο λεπτό η ανατροπή του ποδοσφαιριστή μας Σωτήρη Κόκκαλη μέσα στην περιοχή έγινε κίτρινη κάρτα για θέατρο. Το αποκορύφωμα ήρθε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου. Στη επίθεση της ομάδας μας χρεώθηκε ανύπαρκτο φάουλ στον ποδοσφαιριστή μας Χριστόπουλο και στην εξέλιξη της φάσης ήρθε η ανακάλυψη πέναλτι και η αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του αμυντικού μας Σπύρου Σωτηρόπουλου, την ώρα που ο τερματοφύλακάς μας Γιώργος Καραγκούνης είχε αποκρούσει τη μπάλα.
Οι διαμαρτυρίες ήταν έντονες και ο διαιτητής απώθησε τους ποδοσφαιριστές μας Βαγγέλη Αντωνόπουλο και Νίκο Νταλαπέρα. Το πέναλτι εκτελείται μετά από τρία λεπτά και γίνεται το 2 - 1.
Όλοι οι πάικτες της ομάδας μας χειροκράτησαν ειρωνικά το διαιτητή χωρίς να δοθεί κίτρινη κάρτα.
Τα λάθη δεν είναι ανθρώπινα όπως διατείνονται κάποιοι κομπορήμονες διαιτητοπατέρες.
Αυτή είναι η εικόνα σας κύριοι της ΕΠΣΝΑ. Σας περιγελούν ακόμα και οι ομάδες που ευνοείτε.
Κάνατε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έρμαιο των επιδιώξεών σας.

Με τιμή

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ
« PREV
NEXT »

7 σχόλια

  1. Κατέστρεψες ένα ολόκληρο σωμάτιο κύριε Στυλιαρα.και όσο για το κύριε είμαι σίγουρος πως δεν σου αρμόζει (μιας και απέδειξες για ακόμα μια φορά πόση βρομια επικρατεί στον χορο τον οποίο εκπρωσοπεις)για ένα ομως είμαι σίγουρος..θα μπορείς να προβαλεσαι στην τοπική κοινωνία της Ναυπάκτου ως γνήσιος υποστηρικτής της,ως ο λυτρωτής της φετινής χρονιάς,θα μπορείς να πίνεις τα ποτάκια σου άνετα στο λιμάνι,(και που ξέρεις μπορεί να εκτιμήσουν της υποδείξεις σου στο χθεσινό παιχνίδι και να σε κεράσουν και κανένα).Θα μπορείς σίγουρα να δεις τα μέλη του γυμναστηρίου που διατηρείς στη Ναύπακτο να αυξάνονται..Ενα πράγμα όμως δεν θα καταφέρεις ποτέ,να πείσεις όσους σε έχουν γνωρίσει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους,πως πίσω από αυτό το ειρωνικό χαμόγελο που περίτεχνα χρησιμοποιεις σαν προσωπείο αρχαίας ελληνικής κωμωδίας κρύβεται ο ίδιος χαμογελαστος άνθρωπος στην καρδιά κ στην ψυχή..μιας κ όπως ανέφερα όσοι σε έχουν ζήσει μες τα γήπεδα γνωρίζουν πως πίσω από αυτό το χαμόγελο έχεις καταφέρει να κρύψεις τον τρόπο που επικοινωνείς με τους αθλητές βριζοντας τους και μειώνοντας τους σε κάθε φάση..
    Υ.Γ.κάποτε πριν πολλά χρόνια που αγωνιζομουν σε παιδικό πρωτάθλημα μου είχες βγάλει κίτρινη κάρτα τιμωροντας με καθώς σε ανάφερα με τη λέξη REFERI και όχι ως κύριε διαιτητα.Πάντοτε έλεγα πως είχε ήθος και αρχές αυτός ο άνθρωπος μέχρι που σε άκουσα εχθές να βρίζεις συμπαίκτες μου..Μάλλον Στυλιαρα γιατί το κύριε είπαμε κομμένο έχασες την ουσία προσπαθοντας να διαπεδαγωγησεις μικρά παιδιά κ ξέχασες να διαπεδαγωγησεις τον ίδιο σου τον εαυτό και την καρδιά σου..16/04/2016 ημέρα όλη δική σου λοιπόν..κέρδισες φίλε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στυλιαρα δεν κάνεις για τίποτα..Ίσως μόνο για κουκλοθεατρο αλλά και αυτό προηποθετει ικανότητα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην ασχολείστε με τσιράκια και μαυροπληρωμένους θα τα βρει μπροστά του ο τύπος με τα σιδεράκια στα δόντια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟ..ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΦΑΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΑΑ

      Διαγραφή
  4. Στυλιαρα φύγε δεν κάνεις δεν το'χεις αγόρι μου δεν το καταλαβαίνεις...είσαι μακράν ο χειρότερος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΦΕ.ΠΑΡΟΤΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΒΛΑΧΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΛΟΔΕΧΤΟΥΜΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΑΣ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΘ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σαν τον Αλαφουζο κάνεις κύριε κουτσομπινα!!! Κάνε και κάνα τουιτ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.