Τελευταια Νεα

26 Απρ 2016

Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΝΑ

Τις κλήσεις σε απολογία και τις επιβολές ποινών σε σωματεία, παράγοντες και εκπροσώπους ανακοίνωσε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΝΑ. Ταυτόχρονα ανακοίνωσε τις αποφάσεις για τους αγώνες Φλόγα Παλαιομάνινας - Νέος Θέρμιος Απόλλων και Ατρόμητος Αντιρρίου - Φλόγα Παλαιομάνινας.

Αναλυτικά:

ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της 26/4/2016, καλεί σε έγγραφη απολογία μέχρι την 6/5/2016 και ώρα 12:00, για πειθαρχικά παραπτώματα:

1. Το σωματείο ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ.

ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΟΙΝΩΝ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, ομόφωνα αποφασίζει και επιβάλλει τις παρακάτω ποινές:

1. Στον προπονητή του σωματείου ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ Ξανθόπουλο Βασίλη αποκλεισμό 1 αγωνιστικής και πρόστιμο 20 ευρώ (αγώνας ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ – ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ).


Η απόφαση για το Φλόγα Παλαιομάνινας - Νέος Θέρμιος Απόλλων

Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά τη συνεδρίαση της 26-4-2016, αφού έλαβε υπόψη της το από 18-4-2016 έγγραφο του σωματείου ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ, με το οποίο παραιτείται των υπόλοιπων αγώνων του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας (play-offs), ομόφωνα αποφασίζει και κατακυρώνει τον αγώνα ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ – ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ, υπέρ του σωματείου ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ, με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρεις (3) και σε βάρος του σωματείου ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ, με τέρματα 0-3 και βαθμούς μηδέν (0).
Ακόμη, αφαιρεί δύο (2) βαθμούς από το τρέχον πρωτάθλημα και δύο (2) βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα στο σωματείο ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (άρθρο 17 παρ. 2 και άρθρο 21 παρ. 2 εδ. α’ Κ.Α.Π. ερασιτεχνικών ομάδων).


Η απόφαση για το Ατρόμητος Αντιρρίου - Φλόγα Παλαιομάνινας

Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά τη συνεδρίαση της 26-4-2016, αφού έλαβε υπόψη της το από 18-4-2016 έγγραφο του σωματείου ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ, με το οποίο παραιτείται των υπόλοιπων αγώνων του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας (play-offs), ομόφωνα αποφασίζει και κατακυρώνει τον αγώνα ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ, υπέρ του σωματείου ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρεις (3) και σε βάρος του σωματείου ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ, με τέρματα 0-3 και βαθμούς μηδέν (0).
Ακόμη, αφαιρεί δύο (2) βαθμούς από το τρέχον πρωτάθλημα και δύο (2) βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα στο σωματείο ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (άρθρο 17 παρ. 2 και άρθρο 21 παρ. 2 εδ. α’ Κ.Α.Π. ερασιτεχνικών ομάδων).

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.