Τελευταια Νεα

26 Απρ 2016

Φιλική ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ισόπαλοι με σκορ 1 - 1 αναδείχτηκαν στο φιλικό που έδωσαν στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι δύο ομάδες σε ένα παιχνίδι που έκαναν δοκιμές δεν είχαν πολλές φάσεις και έμειναν στο ισόπαλο αποτέλεσμα μπροστά σε περίπου 500 φιλάθλους.
Στο πρώτο εικοσάλεπτο είχαμε παιχνίδι κέντρου με τον Παναιτωλικό να προσπαθεί να έχει την κατοχή, κάνοντας όμως λάθη. Στο 25΄ ο ΠΑΣ στην πρώτη του επίσκεψη στην περιοχή του Κυριακίδη κατάφερε να προηγηθεί. Ο Στρούνα έκανε τη σέντρα και ο Μάρκος Πάουλο στην προσπάθεια να διώξει έστειλε τη μπάλα στην εστία της ομάδας του. Ο Μύγας, ο Πάουλο και ο Κούσας προσπάθησαν να απειλήσουν τον Πασχαλάκη, χωρίς όμως να το πετύχουν και το ημίχρονο έκλεισε με το σκορ στο 0 - 1. 
Η είσοδος του Κάπελ στο δεύτερο μέρος έκανε πιο δραστήριο επιθετικά τον Παναιτωλικόπου έκανε φάσεις και ισοφάρισε στο 70΄ με εκτέλεση φάουλ του Ρουσκουσέδα. Μετά το γκολ ο ρυθμός έπεσε και οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές στιγμές με το Μανιά, όμως ο Κριστιάνο και στις δύο αντέδρασε σωστά.

Το φιλμ του αγώνα.

25΄ Γκολ. Σέντρα του Στρούνα από δεξιά ο Μάρκος Πάουλο στην προσπάθεια να διώξει στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0 - 1.
27΄ Σουτ του Μύγα από δεξιά έφυγε πάνω από το δοκάρι.
32΄ Φάουλ του Μάρκος Πάουλο απέκρουσε ο Πασχαλάκης.
37΄ Φάουλ του Ρουμπουλάκου από δεξιά ο Κούσας πιάνει την κεφαλιά και ο Πασχαλάκης αποκρούει.
52΄ Μακρινό σουτ του Κέβιν έφυγε πάνω από το δοκάρι.
55΄ Πάσα του Ουάρντα στον Κάπελ που σουτάρει με τον Πασχαλάκη να αποκρούει.
58΄ Σουτ του Μανιά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.
68΄ Φάουλ του Φερέιρα έδιωξε σε κόρνερ ο Περιστερίδης.
70΄ Γκολ. Ο Ρουσκουσέδα με εκτέλεση φάουλ ισοφαρίζει σε 1 - 1.
85΄ Σέντρα του Καρανίκα από δεξιά σουτ του Μανιά αποκρούει ο Κριστιάνο.
89΄ Σουτ του Μανιά έδιωξε ο Κριστιάνο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης (46΄ Κριστιάνο), Μύγας (67΄ Κόρσιενς), Κούσας, Χαντάκιας (63΄ Κουτρομάνος), Ρουμπουλάκου (46΄ Κέβιν), Παπάζογλου (46΄ Μάκος), Πάουλο (63΄ Ρουσκουσέδα), Βασιλούδης (91΄ Ζαρκάδας), Μουνιός (41΄ λ.τ. Φερέιρα), Ουάρντα (88΄ Κωνσταντινόπουλος), Μαρκόφσκι (46΄ Κάπελ).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης (60΄ Περιστερίδης), Κούτρης (46΄ Καρανίκας), Στρούνα, Μιχαήλ, Μπέριος, Σκόνδρας (64΄ Μαυροπάνος), Γαρουφαλιάς (46΄ Λίλα), Νικολιάς (46΄ Ηλιάδης), Κοζορώνης (60΄ Ιωάννου), Γιάκος (64΄ Μασούρας), Ίλιτς (46΄ Μανιάς).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.