Τελευταια Νεα

24 Απρ 2016

Ισόπαλοι στην πρεμιέρα των μπαράζ παραμονής Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς και Ολυμπιακός Παναιτωλίου

Το βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν στην πρεμιέρα των μπαράζ παραμονής της Β΄ Κατηγορίας η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς και ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου. Οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 1 - 1 και καμία δεν απέκτησε σαφές προβάδισμα παραμονής. Έτσι ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει το "τρίποντο" τη Μεγάλη Τετάρτη απέναντι στον Α.Ο. Αρχοντοχωρίου για να εξασφαλίσει τουλάχιστον ένα ακόμη παιχνίδι μπαράζ, ενώ η ομάδα της Παλαιοπαναγιάς θα διεκδικήσει την παραμονή ή ένα επιπλέον μπαράζ μετά το Πάσχα απέναντι στο Αρχοντοχώρι.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, αρκετές από τις οποίες προήλθαν από λάθη στις άμυνες. Στο 10ο λεπτό ο Τσαντώνης έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αστοχώντας σε κοντινό πλασέ, όμως δύο λεπτά αργότερα οι "ερυθρόλευκοι" άνοιξαν το σκορ. Ο Μπρούμας υπέπεσε σε πέναλτι και ο Γκορόγιας ευστόχησε κάνοντας το 0 - 1. Στη συνέχεια οι δύο τερματοφύλακες με σημαντικές επεμβάσεις δεν άφησαν την εστία τους να παραβιαστεί, ενώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία με το Μάκο από κοντά να πλασάρει άουτ.
Στο 48΄ ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί με δύο τέρματα όταν ο Τσαντώνης σε τετ α τετ πλάσαρε στο δοκάρι και στην επαναφορά νικήθηκε από το Μαστραπά. Οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στο 53΄ με κοντινό πλασέ του Ζέλιου. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες κοίταξαν πρωτίστως να διαφυλάξουν την άμυνα τους και λιγότερο να κυνηγήσουν ένα τέρμα και οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν λίγες με το 1 - 1 να παραμένει μέχρι το τελικό σφύριγμα του Καραβασίλη.

Το φιλμ του αγώνα.

Κόρνερ του Ασλανίδη ο Ζέλιος στο δεύτερο δοκάρι κάνει κεφαλιά πάσα στον Αδραχτά που από κοντά πλασάρει αλλά η μπάλα κοντράρει και απομακρύνεται.
10΄ Σέντρα του Νταλάκου από αριστερά ο Τσαντώνης κερδίζει τις κόντρες, βγαίνει τετ α τετ με το Μαστραπά, αλλά από το ύψος της μικρής περιοχής πλασάρει άουτ.
12΄ Γκολ. Σέντρα του Νταλάκου από αριστερά και ο Μπρούμας βρίσκει τη μπάλα με το χέρι με τον Καραβασίλη να δίνει πέναλτι. Το εκτελεί εύστοχα ο Γκορόγιας και κάνει το 0 - 1.
14΄ Ο Κόντος βγαίνει απέναντι στο Φρούντζο, όμως δεν κάνει καλό κοντρόλ και ο Γαλάνης τον προλαβαίνει και διώχνει.
18΄ Ο Διαμαντής εκμεταλλεύεται το λάθος του Μπρούμα βγαίνει απέναντι στο Μαστραπά, πλασάρει και διώχνει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.
21΄ Συρτή σέντρα του Λάμπου από αριστερά ο Τσούμας πιάνει το μονοκόμματο σουτ και ο ο Φρούντζος διώχνει σε κόρνερ.
31΄ Φάουλ του Ασλανίδη διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Φρούντζος.
40΄ Πάσα του Τσαντώνη στο Διαμαντή που κάνει τη σέντρα από αριστερά και ο Μάκος από κοντά πλασάρει άουτ.
48΄ Κάθετη του Διαμαντή στον Τσαντώνη που ξεκινάει κούρσα πίσω από το κέντρο, φτάνει απέναντι στο Μαστραπά, πλασάρει η μπάλα βρίσκει στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Τσαντώνης κάνει το σουτ από πλάγια που διώχνει σε κόρνερ ο Μαστραπάς.
53΄ Γκολ. Γέμισμα του Τσούμα από δεξιά ο Σωτηρόπουλος στοπάρει με το στήθος, κάνει ανάποδο ψαλίδι και ο Ζέλιος πετάγεται στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ κάνει το 1 - 1.
54΄ Ο Μάκος κερδίζει τις κόντρες και σουτάρει με το Μαστραπά να αποκρούει.
59΄ Λάθος στην άμυνα του Παναιτωλίου ο Ζέλιος πλασάρει, η μπάλα κοντράρει και ο Φρούντζος αποκρούει.
81΄ Κεφαλιά του Παντή διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Μαστραπάς.
85΄ Σουτ του Ασλανίδη πέρασε άουτ.

Α.Ε. ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ (Αντώνης Τσοπανάς): Μαστραπάς, Σωτηρόπουλος, Μυλωνάς (71΄ Πετσίνης), Λαουρδάκης, Μπρούμας (29΄ Τσουκαλάς), Τσούμας, Αδραχτάς, Λάμπος, Κόντος (61΄ Δεσποτόπουλος), Ασλανίδης, Ζέλιος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ (Βασίλης Νταλάκος): Φρούντζος, Καπέλης, Στάικος, Γαλάνης, Γκορόγιας, Καζάκος (74΄ Λιαμέτης), Διαμαντής, Παντής, Τσαντώνης (84΄ Κόκκαλης), Μάκος, Νταλάκος.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.