Τελευταια Νεα

23 Απρ 2016

Οι προβλέψεις των 14 προπονητών της Α΄ ΕΠΣΝΑ για τον τελικό των τελικών

Το olatagoal.gr επικοινώνησε με τους προπονητές των 14 ομάδων της Α΄ ΕΠΣΝΑ, πλην των δύο μονομάχων του αυριανού τελικού του πρωταθλήματος, για να μας δώσουν τις εκτιμήσεις τους και τις προβλέψεις τους για το ντέρμπι ανάμεσα στο Νέο Θέρμιο Απόλλωνα και το Ναυπακτιακό Αστέρα που θα κρίνει τον πρωταθλητή.

Δείτε αναλυτικά τι απάντησαν:

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ. Βασίλης Ξανθόπουλος. Ο Ναυπακτιακός έχει έμπειρη ομάδα και παίζει για δύο αποτελέσματα. Τον ευνοεί το μικρό γήπεδο και επειδή είναι ψηλή ομάδα θα αντέξει την πίεση. Το ζητούμενο για το Θέρμο είναι λόγω της απειρίας πως θα ανταποκριθεί στην πίεση του αγώνα. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Πρόβλεψη. Ισοπαλία.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ. Περικλής Παπαποστόλου. Είναι ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι που σίγουρα δε χωράει προβλέψεις. Στα θετικά του Ναυπακτιακού είναι ότι παίζει με περισσότερες πιθανότητες γιατί πάει για δύο αποτελέσματα, όμως το ποδόσφαιρο μας έχει αποδείξει ότι αυτό δεν είναι πάντα υπέρ μιας ομάδας. Το Θέρμο το υπολογίζω γιατί πέρα από τις μονάδες έχει μια πολύ καλή ομάδα και το ευνοεί το γήπεδο, όμως και ο Ναυπακτιακός έχει έμπειρους παίκτες με αρκετές παραστάσεις. Ευχή είναι να γίνει ένα καλό παιχνίδι με πολύ κόσμο που θα επιδείξει φίλαθλο πνεύμα. Πρόβλεψη. No bet.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ. Θεόδωρος Λαυράνος. Είναι δύσκολο να κάνεις προβλέψεις γι' αυτόν τον τελικό. Σίγουρα θα παίξουν ρόλο οι τραυματιες των δύο ομάδων και κατά πόσο θα είναι έτοιμοι να αγωνιστούν. Θεωρώ λόγω έδρας και επειδή έχω περάσει από τον Απόλλων ότι τα παιδιά εάν δεν αγχωθούν θα πάρουν μεγάλη ώθηση από τον κόσμο και μπορούν να πάρουν τη νίκη. Απο την άλλη πλευρά ο Αστέρας έχει έναν προπονητή που ξέρει να παίρνει πρωταθλήματα και έχει και τη φανέλα για να το πετύχει. Πρόβλεψη. Άσσο και Χ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ. Τάκης Τσιάκαλος. Θεωρώ ότι οι δύο ομάδες θα προσέξουν πάρα πολύ τις άμυνές τους. Πρόβλεψη. Ισοπαλία.

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ. Κώστας Γιωτόπουλος. Είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο ματς και για τους δύο. Αν η Ναύπακτος εκμεταλλευτεί την απουσία του Ευθυμίου μπορεί να πάρει τη νίκη. Πρόβλεψη. Διπλό.

Α.Ο. ΧΑΛΚΕΙΑΣ. Ανδρέας Καλαβριζιώτης. Είναι η μεγάλη ευκαιρία του Ναυπακτιακού να ξεφύγει από τις τοπικές κατηγορίες και δε νομίζω ότι θα την αφήσει να του ξεφύγει. Πρόβλεψη. Διπλό.

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ. Ανδρέας Μαργέλης. Θεωρώ ότι ο Ναυπακτιακός είναι καλύτερη ομάδα, ενώ το Θέρμο έχει το συν του ότι αγωνίζεται στην έδρα του. Πρόβλεψη. Ισοπαλία.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ. Χρήστος Ζαπάντης. Πιστεύω ότι θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι. Ο Ναυπακτιακός παίζει για δύο αποτελέσματα και θα προσέξει πολύ την άμυνά του, ενώ και ο Νέος Θέρμιος Απόλλων δε θα ανοιχτεί από την αρχή του παιχνιδιού. Σίγουρα ρόλο μπορούν να παίξουν οι στημένες φάσεις και οι απουσίες του Ναυπακτιακού. Πρόβλεψη. Ισοπαλία.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΥΡΤΙΑΣ. Λάκης Παπαχρήστος. Αν προηγηθεί ο Ναυπακτιακός σίγουρα έχει το προβάδισμα, όμως αν γίνει ένα κλειστό παιχνίδι τότε το προβάδισμα είναι στο Θέρμο. Πρόβλεψη. Άσσο.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ. Γιώργος Ζήκος. Έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες που έχουν η κάθεμία τα δυνατά της σημεία. Πρόκειται για ένα οριακό ματς που θα κριθεί πιθανότατα στο ένα γκολ. Η ομάδα που θα είναι πιο τυχερή και θα βρεθεί στην καλύτερη μέρα θα πάρει το ματς. Θα είναι στην κόψη του ξυραφιού, θα γίνει ένα δυνατό ματς που μπορεί να κριθεί σε μια στημένη φάση ή σε μια καλή ενέργεια. Πρόβλεψη. Πρώτο σημείο η ισοπαλία να και το ματς έχει και τα τρία σημεία.

ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ. Σταμάτης Σαρρής. Σίγουρα λόγω έδρας οι γηπεδούχοι έχουν το πλεονέκτημα. Ο Ναυπακτιακός χάνει δύναμη στο πλαστικό ενώ και οι δύο ομάδες έχουν ευάλωτες άμυνες. Πρόβλεψη. Άσσο με επιφύλαξη.

ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ. Πάνος Τούρκας. Θεωρώ ότι νικητής θα είναι ο Νέος Θέρμιος Απόλλων. Ο Ναυπακτιακός έχει την κούραση, ενώ οι γηπεδούχοι είναι πιο ξεκούραστοι και θα έχουν μεγάλο πάθος για τη νίκη. Δείχνει να το θέλει περισσότερο το Θέρμο και έχει δυνατή έδρα. Παρόλα αυτά δεν αποκλείω και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο οποίο δίνω μικρότερες πιθανότητες. Πρόβλεψη. Πρώτο σημείο ο άσσος και λίγο ισοπαλία.

ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ. Μάκης Συντζιρμάς. Ο Ναυπακτιακός θα παίξει αμυντικά γιατί τον εξυπηρετεί και η ισοπαλία. Πιστεύω ότι το Θέρμο δε θα τα καταφέρει λόγω του άγχους που θα έχουν οι παίκτες του. Πρόβλεψη. Ισοπαλία.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ. Λουτσιάν Διακόνου. Πιστεύω ότι ο Ναυπακτιακός θα παίξει αμυντικά και μπορεί με τους γρήγορους παίκτες που έχει να σκοράρει, όπως κάνει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Πρόβλεψη. Ισοπαλία.
« PREV
NEXT »

2 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.