Τελευταια Νεα

21 Απρ 2016

Ξεκινάει η προετοιμασία για τον τελικό στο Ναυπακτιακό

Ο Ναυπακτιακός Αστέρας κέρδισε τον Ατρόμητο Αντιρρίου και πλέον η σκέψη όλων στην ομάδα είναι στον αγώνα της Κυριακής με το Νέο Θέρμιο Απόλλωνα, που έχει χαρακτήρα τελικού. 
Η ομάδα της Ναυπάκτου κατακτά το πρωτάθλημα με νίκη και με ισοπαλία και θα πάει στο Θέρμο για να υπερασπιστεί το προβάδισμα που έχει. Σε λίγη ώρα ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι της Κυριακής και οι παίκτες του Ναυπακτιακού θα προπονηθούν σήμερα και αύριο, ενώ το Σάββατο θα έχουν ρεπό. 
Ο Δημήτρης Θεοδοσίου περιμένει να δει την κατάσταση των παικτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν είναι λίγοι. Η πιο σίγουρη επιστροφή είναι αυτή του Κώστα Ψυχογιού, ο οποίος έμεινε εκτός προληπτικά στο χθεσινό παιχνίδι, αλλά θα λάβει μέρος κανονικά στην προπόνηση και θα βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα της Κυριακής. Ο Σπύρος Ανδριτσόπουλος και ο Γιώργος Φλέγγας αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα και οι πιθανότητες είναι υπέρ τους, ενώ από κει και πέρα τα προβλήματα είναι λίγο πιο σοβαρά.
Ο Γιάννης Καραγιάννης έχει ενοχλήσεις και θα φανεί τις επόμενες ημέρες σε τι κατάσταση θα είναι, ενώ ο Κώστας Πιστιόλης και ο Γιώργος Θεοχάρης τραυματίστηκαν με Φλόγα και Ατρόμητο αντίστοιχα και η ανησυχία για την πορεία της αποθεραπείας τους είναι μεγάλη. 
Στην ομάδα υπάρχει αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα, με το Ναυπακτιακό να έχει και αρκετούς φιλάθλους στο πλευρό του στο μεγάλο παιχνίδι της χρονιάς.
« PREV
NEXT »

8 σχόλια

  1. Κι αν έχει τραυματισμους τι έγινε?Στο παιχνίδι θα μετρήσει η σφυρίχτρα και όχι οι τραυματισμοί.Η συγκεκριμένη ομάδα έχει το πλεονέκτημα αυτό. Όσο για την ομάδα του Θέρμου το νου σας, κρίμα είναι μια ολόκληρη χρόνια να πάει και για εσάς χαμένη.Αλήθεια ο '' κυριος''που έπαιζε την ναύπακτο με την φλόγα που είναι κρυμμένος? Πως και δεν έχει βγει να μας πει δύο κουβέντες για το συγκεκριμένο ματς? Να είναι καλά ο άνθρωπος μην έπαθε τίποτε? Στο Αγρίνιο πάντως τον έχουν επιθυμήσει πολλοί και είναι αρκετοί αυτοί. Καλώς να τον δεχτούμε λοιπόν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3 λεωφορεία ετοιμάζουν οι ναυπακτιοι για το Θερμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την Κυριακή θα σας λυθούν πολλες απορίες. Τωρα τα υπόλοιπα θα τα μάθετε στο γήπεδο. Ας έρθουν 100 λεωφορεία απο ναυπακτο δεν έχουμε πρόβλημα. Καλός να έρθετε με το πενταευροοοο στο χέρι. Τωρα πως θα φύγετε θα δούμε. Ισως πάρετε και ρέστα για να έχετε για καφέ στο δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ωραιο χωριο το θερμο εχει και ωραιο μουσειο.. αλλα οχι και γ ρε παιδια χαχαχααχαχαχαχαχαχαχα ... ντεξει δε λεω καλο ειναι να βγεις και 2ος με αυτο το χωριουδακι συμαντικοτατο θα ελεγα... αλλα οπως και να το κανουμε η ναυπακτο εχει πολυ εμπιρεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ποιος ειναι χωριό άστο καλητερα μεγάλε ..... Εδω ειναι θέρμο και θα δούμε ποιος θα βγει δεύτερος με συνδρομή μεγάλου ρέφερι γιατί την είχες την Τρίτη θέσει ..... Καλος τα παιδιά 3-0

      Διαγραφή
    2. εμπειρια σε τι εχει ρε μεγαλε? στο να στηνει τα παιχνιδια επειδη δεν μπορει να τα παρει με την αξια της? αυτη ειναι η μεγαλη εμπειρια την ναυπακτου?

      Διαγραφή
    3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΙΛΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΛΙΜΑΝΙ Η ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΞΕΤΕΤΕ ΑΠΟ ΒΑΡΚΕΣ

      Διαγραφή
  5. μεγαλύτερο χωριό με λιμάνι ειναι η Ναυπακτος ...... Καλός τα παιδιά 3-0

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.