ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

21 Απρ 2016

Ξεκινάει η προετοιμασία για τον τελικό στο Ναυπακτιακό

Ο Ναυπακτιακός Αστέρας κέρδισε τον Ατρόμητο Αντιρρίου και πλέον η σκέψη όλων στην ομάδα είναι στον αγώνα της Κυριακής με το Νέο Θέρμιο Απόλλωνα, που έχει χαρακτήρα τελικού. 
Η ομάδα της Ναυπάκτου κατακτά το πρωτάθλημα με νίκη και με ισοπαλία και θα πάει στο Θέρμο για να υπερασπιστεί το προβάδισμα που έχει. Σε λίγη ώρα ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι της Κυριακής και οι παίκτες του Ναυπακτιακού θα προπονηθούν σήμερα και αύριο, ενώ το Σάββατο θα έχουν ρεπό. 
Ο Δημήτρης Θεοδοσίου περιμένει να δει την κατάσταση των παικτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν είναι λίγοι. Η πιο σίγουρη επιστροφή είναι αυτή του Κώστα Ψυχογιού, ο οποίος έμεινε εκτός προληπτικά στο χθεσινό παιχνίδι, αλλά θα λάβει μέρος κανονικά στην προπόνηση και θα βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα της Κυριακής. Ο Σπύρος Ανδριτσόπουλος και ο Γιώργος Φλέγγας αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα και οι πιθανότητες είναι υπέρ τους, ενώ από κει και πέρα τα προβλήματα είναι λίγο πιο σοβαρά.
Ο Γιάννης Καραγιάννης έχει ενοχλήσεις και θα φανεί τις επόμενες ημέρες σε τι κατάσταση θα είναι, ενώ ο Κώστας Πιστιόλης και ο Γιώργος Θεοχάρης τραυματίστηκαν με Φλόγα και Ατρόμητο αντίστοιχα και η ανησυχία για την πορεία της αποθεραπείας τους είναι μεγάλη. 
Στην ομάδα υπάρχει αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα, με το Ναυπακτιακό να έχει και αρκετούς φιλάθλους στο πλευρό του στο μεγάλο παιχνίδι της χρονιάς.
« ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ »