Τελευταια Νεα

5 Απρ 2016

Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΝΑ... αναρμόδια η Επιτροπή για την καταγγελία της Φλόγας

Τις κλήσεις σε απολογία και την επιβολή ποινών σε σωματεία, παράγοντες και εκπροσώπους ανακοίνωσε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΝΑ. Ταυτόχρονα ξεκαθαρίστηκε πως η επιτροπή είναι αναρμόδια βάσει του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ να εξετάσει την καταγγελία της Φλόγας Παλαιομάνινας για τον πανηγυρισμό του Σάκη Κράνη στο παιχνίδι της ομάδας με το Νέο Θέρμιο Απόλλωνα, ενώ κατακύρωσε στην ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου τον αγώνα με τον Αστέρα Αγρινίου αφαιρώντας δύο βαθμούς από το φετινό και δύο από το επόμενο στην ομάδα του Αγρινίου.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της 5/4/2016, καλεί σε έγγραφη απολογία μέχρι την 11/4/2016 και ώρα 12:00, για πειθαρχικά παραπτώματα:

1. Το σωματείο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ.
2. Τον εκπρόσωπο του σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ Παπουτσή Αθ.

ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΟΙΝΩΝ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, ομόφωνα αποφασίζει και επιβάλλει τις παρακάτω ποινές:


1. Στο σωματείο ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ πρόστιμο 50 ευρώ (ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ).
2. Στον ποδοσφαιριστή του σωματείου ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ Μυλωνά Ιωάννη, με αποκλεισμό 2 αγωνιστικών και πρόστιμο 20 ευρώ (ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ – ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ).

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ


Η Πειθαρχική Επιτροπή κρίνει εαυτόν αναρμόδιο σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ. 5 εδ. α’ και β’ του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σχετικά με την καταγγελία του σωματείου ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ.


Η απόφαση για τον αγώνα Αστέρας Αγρινίου - ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου

Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά τη συνεδρίαση της 5-4-2016, αφού έλαβε υπόψη της το από 30-3-2016 έγγραφο του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, με το οποίο παραιτείται των υπόλοιπων αγώνων του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, ομόφωνα αποφασίζει και κατακυρώνει τον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ, υπέρ του σωματείου ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ, με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρεις (3) και σε βάρος του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, με τέρματα 0-3 και βαθμούς μηδέν (0).
Ακόμη, αφαιρεί δύο (2) βαθμούς από το τρέχον πρωτάθλημα και δύο (2) βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα στο σωματείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (άρθρο 21 παρ. 2 εδ. α’ Κ.Α.Π. ερασιτεχνικών ομάδων).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.