Τελευταια Νεα

20 Απρ 2016

Έκανε το χρέος του και διατήρησε το προβάδισμα ο Ναυπακτιακός...2 - 1 τον Ατρόμητο Αντιρρίου

Ο Ναυπακτιακός Αστέρας πήρε τη νίκη που ήθελε στην 5η αγωνιστική των play - off επί του Ατρόμητου Αντιρρίου με 2 - 1 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, ένα βαθμό πάνω από το Νέο Θέρμιο Απόλλωνα. Έτσι η ομάδα του Δημήτρη Θεοδοσίου πάει την Κυριακή στο Θέρμο θέλοντας δύο αποτελέσματα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ ο Απόλλων μόνο με νίκη παίρνει τον τίτλο.
Στο αγωνιστικό κομμάτι σε ένα γεμάτο πρώτο ημίχρονο ο Ναυπακτιακός πήρε το προβάδισμα με 2 - 1. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες κυρίως με τον Αυγερινό Δημητρακόπουλο που δεν κατάφερε σε τέσσερις περιπτώσεις να νικήσει τον εντυπωσιακό Χασαπογιάννη. Από το 32΄ μέχρι το 39΄ οι δύο ομάδες κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες τους και να πετύχουν τα τρία τέρματα. Στο 32΄ ο Δημητρακόπουλος πέρασε και το Χασαπογιάννη κάνοντας το 1 - 0 και στο 36΄ ο ίδιος παίκτης με πολύ όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 2 - 0. Δύο λεπτά αργότερα ο Γλωσσόπουλος κέρδισε πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο ίδιος κάνοντας το 2 - 1. 
Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν φυσικό οι δύο ομάδες να μην αντέξουν στον ίδιο ρυθμό, με το Ναυπακτιακό να έχει τον έλεγχο και να κρατάει το "τρίποντο". Στο 50 ο Χασαπογιάννης έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Δημητρακόπουλου και στο 63΄ ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει με το πλασέ του Κάκκου να περνά ελάχιστα άουτ. Ο Ναυπακτιακός είχε την ευκαιρία να "καθαρίσει" τη νίκη στο 88΄ με το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Δημητρακόπουλου να φεύγει λίγο πάνω από το δοκάρι και κράτησε τη νίκη με το 2 - 1.
Οι γηπεδούχοι έκαναν δύο αναγκαστικές αλλαγές και αγωνιούν για την κατάσταση των Καραγιάννη και ιδιαίτερα του Θεοχάρη, την ώρα που αμφίβολη για την Κυριακή είναι η συμμετοχή του Κώστα Πιστιόλη.

Το φιλμ του αγώνα.

Σέντρα του Καραγιάννη από δεξιά ο Δημητρακόπουλος από καλή θέση δεν πιάνει καλά το σουτ και η μπάλα φεύγει άουτ.
Πάσα του Καμμένου στο Δημητρακόπουλου που μέσα από την περιοχή σουτάρει ψηλά άουτ.
14΄ Κόρνερ του Καραγιάννη κεφαλιά του Καλαβρουζιώτη και ο Ηλιόπουλος με κεφαλιά προσπαθεί να απομακρύνει με τη μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι του Χασαπογιάννη.
15΄ Προσπάθεια του Αδραχτά από αριστερά μπαίνει στην περιοχή και ο Πετσίνης απομακρύνει επικίνδυνα με τη μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι σε κόρνερ.
16΄ Κόρνερ του Καραγιάννη η μπάλα στα δίχτυα, όμως υπάρχει φάουλ του Καλαβρουζιώτη πάνω στο Χασαπογιάννη.
17΄ Κάθετη πάσα του Καραγιάννη στο Δημητρακόπουλο που σε τετ α τετ με το Χασαπογιάννη πλασάρει και διώχνει δύσκολα ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου.
19΄ Σουτ του Καμμένου φεύγει άουτ.
21΄ Πάσα του Καμμένου στον Καραγιάννη που κάνει το σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ.
22΄ Ο Θανασιός πασάρει στον Καραγιάννη που σεντράρει από δεξιά μέσα στην περιοχή και αποκρούει προ του Δημητρακόπουλου ο Χασαπογιάννης.
23΄ Ο Γλωσσόπουλος βλέπει εκτός εστίας τον Πετσίνη κάνει το ψηλοκρεμαστό σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ.
28΄ Κόρνερ του Καραγιάννη ο Αδραχτάς με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
29΄ Σουτ του Αδραχτά απέκρουσε ο Χασαπογιάννης.
31΄ Τετ α τετ του Αδραχτά με το Χασαπογιάννη ο επιθετικός του Ναυπακτιακού πλασάρει και διώχνει με τα πόδια ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου.
32΄ Γκολ. Κάθετη του Καμμένου στο Δημητρακόπουλο που περνάει και το Χασαπογιάννη και σε κενή εστία κάνει το 1 - 0.
34΄ Ο Ευθυμιόπουλος κάνει το πλασέ με τον Πετσίνη να μαζεύει.
36΄ Γκολ. Ο Χασαπογιάννης βγαίνει από την περιοχή και διώχνει, όμως η μπάλα φτάνει στο Δημητρακόπουλο που με ψηλοκρεμαστό πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2 - 0.
38΄ Ο Κέκελος υποδεικνύει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γλωσσόπουλου από το Δημόπουλο.
39΄ Γκολ. Ο Γλωσσόπουλος ευστοχεί στην εκτέλεση του πέναλτι και κάνει το 2 - 1.
45΄ Σέντρα του Καραγιάννη κεφαλιά του Δημητρακόπουλου απέκρουσε ο Χασαπογιάννης.
45+2΄ Σουτ του Καλαβρουζιώτη κόντραρε και πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.
50΄ Καρφωτή κεφαλιά του Δημητρακόπουλου έδιωξε εντυπωσιακά ο Χασαπογιάννης.
53΄ Φάουλ του Παπαποστόλου κόντραρε και πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.
54΄ Σέντρα σουτ του Ζαχαρόπουλου έφυγε άουτ.
60΄ Φάουλ του Καραγιάννη πέρασε άουτ.
63΄ Σέντρα του Ευθυμιόπουλου από δεξιά πλασέ του Βασίλη Κάκκου ελάχιστα άουτ.
69΄ Φάουλ του Θεοχάρη πέρασε ελάχιστα άουτ.
75΄ Πάσα του Θεοχάρη στο Δημητρακόπουλο ο Χασαπογιάννης πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ.
88΄ Ψηλοκρεμαστό πλασέ του Δημητρακόπουλου έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Δημήτρης Θεοδοσίου): Πετσίνης, Καζανάς, Βρουσάι, Καλαβρουζιώτης (46΄ Θεοχάρης (85΄ λ.τ. Γιαννόπουλος)), Δημόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Καραγιάννης (67΄ λ.τ. Νασόπουλος), Θανασιός, Δημητρακόπουλος, Καμμένος, Αδραχτάς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ (Περικλής Παπαποστόλου): Χασαπογιάννης, Παπαδόπουλος, Αποστολόπουλος, Ηλιόπουλος, Βήττος, Πετσίνης (78΄ Ταμπάκης), Ευθυμιόπουλος, Ζαχαρόπουλος (83΄ Αραπογιάννης), Παπαποστόλου, Γλωσσόπουλος (78΄ Μαντέλος), Κάκκος Β.
« PREV
NEXT »

7 σχόλια

  1. Για παμε κυριακη το τυπικα ντερμπι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ Θ Ε Ρ Μ Ο ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΥΠΙΚΟ ΝΤΕΡΠΥ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΕΡΠΥ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑΚΙ ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΡΡΙΟ.ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

      Διαγραφή
  2. Ειμαι ουδετερος και τις εχω δει τις ομαδες το θερμο ειναι γρηγορη ομαδα η ναυπακτος πολυ αργει στην αναπτηξη και εκτος εδραςκανει πολυ λιγες φασεις πιστευω το θερμο θα κερδισει 2..1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΤΡΙΝΕ ΕΧΕΙ ΑΓΚΑΘΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΡΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. N.ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 3-0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα ακουτε θερμο και θα τρεχετε να κρυφτειτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διπλό και πρωτάθλημα μέσα στο χωριό σας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.