Τελευταια Νεα

26 Μαρ 2016

Συγχαρητήρια σε Γιάκο και παίκτες για την πρωτιά από το Δ.Σ. του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα

Με ανακοίνωσή τους οι διοικούντες του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα συγχαίρουν το Γιώργο Γιάκο και τους παίκτες του για την κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΕΟΥ ΘΕΡΜΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ συγχαίρουν τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Γιάκο και τους ποδοσφαιριστές για την κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΝΑ.

Με τιμή

Το Δ.Σ. του ΝΕΟΥ ΘΕΡΜΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
« PREV
NEXT »

18 σχόλια

  1. ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ....ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΟΤΙ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΛΛΟ...ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΟΝΕΣΑΝ `Η ΠΟΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΚΑΙ ΞΥΛΟΚΑΪΝΗ....ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ....ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΟΤΙ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΛΛΟ...ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΟΝΕΣΑΝ `Η ΠΟΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΚΑΙ ΞΥΛΟΚΑΪΝΗ....ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σασς παρακαλω μην ασχολείστε αλλο με την ομαδα του θερμου ...... ξερετε δεν μας πιανει εμας το ματι ουτε η κακιες γλωσσες οποτε βγαλτε την αρνητική σας ενεργεια σε ακκα άρθρα !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ti simbainei me to thermo k asxoleiste toso ponaei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. Malon esu grafeis sinexeia sto internet prepei na se tsouzei ligaki.vale xsidi na kleisei i pligi s

      Διαγραφή
  7. Συγχαρητήρια σε όσους προσπάθησαν και έκαναν το Θ Ε Ρ Μ Ο πρώτο.Γιατι πρέπει να ξερετε ότι το ΘΕΡΜΟ δεν το ζηλεύουν μονο γιατί είναι η καλύτερη και με διαφορά ομάδα στο νομό αλλα και γιατί είναι το καλύτερο μέρος της Ρούμελης σε σύγκριση με τα καμποχωρια και τις καπνορυζες.ΠΡΟΣΟΧΗ στην εσωστρέφεια.Καταλαβετε το μας ζηλεύουν Θ ε ρ μ ο για πάντα και παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το Θερμο φέτος είχε δυο ομαδες που έκαναν την διαφορά στο πρωτάθλημα ‼️
    Ο Απολλων πρώτος η αναγεννηση έκτη θέσει και πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος .., και τώρα πάμε για το πρωτάθλημα ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΑΠΟΥΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ............

      Διαγραφή
  9. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΚΑΜΠΟΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΚΑΠΝΟΡΥΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΒΛΑΧΑΚΟ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑΠΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΒΛΑΧΟΣ. ΕΑΝ ΣΕ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΖΕΙΣ.

      Διαγραφή
    2. φΙΛΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ. ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΑ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΩ ΚΙ ΕΓΩ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ .ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ .

      Διαγραφή
  10. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΡΜΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ .ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΒΛΑΧΟΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΒΛΑΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΛΑΓΩ ΕΣΥ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΦΥΛΑΣ ΜΗΝ ΚΛΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΡΜΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΔΡΟΜΟ ΦΤΑΝΕΙ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΔΡΟΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εσυ που λες δρόμο θα πάρεις πρώτος δρόμο. Εγω θα μιλήσω στο τελος για όλα τωρα πάμε για κούπα!!!! Είμαστε πιο πολυ ενωμένη απ οτι δείχνουμε. Γενικός αρχηγός εδω!!! Και για κάποιους που τσούζει ειμαι το λαμογιοοοο τους!!!!! Και για κάποιους άλλους ειμαι ο άσχετος. !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.