Τελευταια Νεα

13 Μαρ 2016

Στην εξάδα η Αναγέννηση Θέρμου...υποβιβάστηκε και μαθηματικά ο ΠΑΟΚ Καλυβίων

Στην έκτη θέση της βαθμολογίας της Α΄ ΕΠΣΝΑ με 41 βαθμούς ανέβηκε η Αναγέννηση Θέρμου που επιβλήθηκε στην έδρα της του ΠΑΟΚ Καλυβίων με 3 - 0. Αντίθετα η ομάδα των Καλυβίων αποχαιρέτησε και μαθηματικά την Α΄ Κατηγορία μένοντας στους 22 βαθμούς.
Η Αναγέννηση ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και με τέρματα των Τζουλιάνο και Κουρσάρη στο 28΄ και στο 32΄ αντίστοιχα προηγήθηκε με 2 - 0. Στο δεύτερο μέρος με την είσοδο του Γκασούκα ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και έχασε ευκαιρίες, όμως τα πάντα τελείωσαν στο 71ο λεπτό όταν ο Τζουλιάνο έκανε το 3 - 0.

Το φιλμ του αγώνα.

4' Eκτέλεση φάουλ του Παπαευθυμίου κεφαλιά απο το Φώτη Μπαλάφα άουτ.
13' Αντεπίθεση με τον Παπαδόπουλο που φτάνει στην περιοχή και πριν πλασάρει διώχνει με προβολή τη μπάλα ο Κουρσάρης.
28' ΓΚΟΛ. Συνεχόμενα άσχημα διωξίματα από την περιοχή από Καρασάββα και Αριστόπουλο η μπάλα μετά απο κόντρες φτάνει στον Τζουλιάνο Μούτσα που σουτάρει ο Κατερινόπουλος αποκρούει η μπάλα στρώνεται και πάλι στον Τζουλιάνο που με πλασέ την στέλνει στα δίχτυα.
31' Απευθείας εκτέλεση φάουλ απο τον Κούκο διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Κατερινόπουλος.
32΄ ΓΚΟΛ. Εκτέλεση κόρνερ απο τον Τζουλιάνο ο Κουρσάρης ψηλότερα απο όλους πιάνει την κεφαλιά και κάνει το 2 - 0.
35' Σουτ απο δεξιά του Κούκου διώχνει σε κόρνερ ο Κατερινόπουλος.
39΄ Σουτ του Τριανταφύλλου από καλή θέση άουτ.
41΄ Μεγάλη μπαλιά του Μαντζάνα στο Γιάννη Μυλωνά που μπαίνει στην περιοχή πλάγια αριστερά και προτιμάει να σπάσει την μπάλα στον Παπαδόπουλο στο ύψος της περιοχής, με τον τελευταίο να αργεί και όταν τελικά κάνει το πλασέ να κοντράρει σε σώματα αμυντικών και να απομακρύνεται.
45' Ο Τσοπανάς λίγο κάτω από το κέντρο επιχειρεί γέμισμα στην περιοχή η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά, καταλήγει στην συμβολή των δοκών και στρώνεται στην γωνία της μικρής περιοχής και δεξιά στον Καλαντζή που σουτάρει αμέσως ο Κατερινόπουλος αποκρούει η μπάλα στρώνεται και πάλι στον Καλαντζή που σουτάρει άουτ.
48' Σέντρα του Παπαδόπουλου ο Γκασούκας μόνος απέναντι στον Μπαλάφα ανοίγει το κοντρόλ και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων μπλοκάρει.
49' Συρτό σούτ του Γιάννη Μυλωνά από τη γραμμή της περιοχής μπλοκάρει ο Μπαλάφας.
56' Κάθετη του Μυγδάκη στην περιοχή στο Γκασούκα, που προλαβαίνει το Μπαλάφα και τσιμπάει τη μπάλα, αλλά ανοίγει δεξιά και στη συνέχεια η σέντρα σουτ που επιχειρεί αποκρούεται απο το Μπίστα που πρόλαβε και κάλυψε την εστία του.
67' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μυγδάκη μπλοκάρει ο Μπαλάφας.
69' Κεφαλιά του Μούτσα μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Κατερινόπουλος.
71' ΓΚΟΛ. Ατομική προσπάθεια απο τον Κούκο από αριστερά που περνάει το Νίκο Μυλωνά και στρώνει στον Τζουλιάνο που με γυριστό σούτ μέσα από τη μικρή περιοχή γράφει το 3 - 0.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ (Τάκης Τσιάκαλος): Μπαλάφας Κ., Μπαλάφας Φ., Μπίστας, Καλιακμάνης, Κουρσάρης, Τσοπανάς, Παπαευθυμίου, Κούκος (76' Μαραγιάννης Β.), Καλαντζής (83' Τσατσαράγκος), Τζουλιάνο Μούτσα, Μαραγιάννης Γ.

ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Πάνος Τούρκας): Κατερινόπουλος, Καρασάββας, Τασούλης (46' Γκασούκας), Αριστόπουλος, Μυλωνάς Ν., Καγκαράς, Κόκκοτος, Μυλωνάς Ι. (54' Μυγδάκης), Παπαδόπουλος, Μαντζάνας, Τριανταφύλλου.
« PREV
NEXT »

9 σχόλια

  1. Μπραβο στην αναγέννηση θερμου για την καλή πορεία!!!!! Και μπραβο και στον πρόεδρο του θερμιου Απόλλωνα οπου με την παρουσία του στο γήπεδο έδωσε το δικό του μηνυμα οτι του χρόνου ισως αναλάβει τον σύλλογο αυτόν!!!!!εμεις οι φίλαθλοι του θερμου του ευχόμαστε καλές αποκριες και η μάσκες σιγα σιγα πέφτουν!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kalhsperaaaa thermo!!!!! Telika tha mas peite ekei sto thermo t skopooooo exete Kai pios tha einai o epomenos proedros tou thermiou apollwna!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. O proedros t xronou tha einai polu dinatos

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα ο Θέρμιος έχει πρόεδρο ; Η αναγέννηση έχει ; Τι θέλουν και τα ανακατεύουν όλα !!!!! Μια χαρά πάνε οι ομαδες του Θέρμου τι άλλο θέλουν πια !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα!!!! Ειμαι φίλαθλος του θερμιου Απόλλωνα !!! Και βλέπω μεχρι το τελος της χρονιάς θα έχουμε αλλαγή στην κορυφή του !! Δ. Σ. Γιατι η πληροφορίες λένε οτι άλλοι τρεχουνεεεεεε και άλλοι φαίνονται!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην ακουτε τις χαζομαρες που λενε ολοι.ο προεδρος του απολλωνα ειναι παραδιγμα προς μιμιση και οχι προς αποφυγη.τα λογια ειναι περιτα το εργο που κανει φενεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο πρόεδρος καλά ειναι να καταλάβει τι ακριβός πρεπει να κάνει για να σώσει την παρτίδα τις χρονιάς!!!! Διαφορετικα θα βγουν πολλες αλήθειες στην επιφάνεια!!!! Ειναι ένας ολόκληρο σύστημα πίσω απο τον πρόεδρο που δουλεύει παρα μα παρα πολυ!!!!! Και θα το καταλάβετε στην πορεία αυτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. File mou esu pou xereis ti ginete me ton proedro!!!! Otan deis thn pragmatikotita tha deis pios einai to paradhgma pros mimish Kai pios einai (apomimish)!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.