Τελευταια Νεα

27 Μαρ 2016

Άνοδος μέσα στη Λεπενού για την Αναγέννηση Μεσολογγίου...2 - 0 τον Άρη

Στη Β΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά η Αναγέννηση Μεσολογγίου, που κέρδισε με 2 - 0 στη Λεπενού τον Άρη για την 5η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου. Η ομάδα του Μάκη Κουρνέτα έφτασε τους 17 βαθμούς και μαζί με το Μακρυνειακό εξασφάλισε την άνοδο, ενώ ο Άρης Λεπενούς έμεινε στους 14 και την τελευταία αγωνιστική θα προσπαθήσει μέσα στην Παντάνασσα να διατηρήσει την 3η θέση και να περιμένει αν θα υπάρξει κάποια αποχώρηση που θα τον φέρει στη Β΄ Κατηγορία.
Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο ξεκίνημα, όμως η Αναγέννηση ήταν καλά οργανωμένη και κράτησε την άμυνά της. Στις επιθέσεις της ήταν επικίνδυνη και στο 19΄ ο Σαμαράς είχε κεφαλιά στο δοκάρι, ενώ στο 35΄ ο Χαμοσφακίδης με συρτό σουτ έκανε το 0 - 1.Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ξανά οι γηπεδούχοι πίεσαν, όμως ο Κοκόρης δε νικήθηκε και στο 69΄ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και ο Άρης έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παπαευθυμίου. Ο Ρισβάς όμως στην εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και το ρευστό 0 - 1 παρέμεινε. Στο 71΄ ο άρης έμεινε με 9 παίκτες και η Αναγέννηση με 10, καθώς Κοντονάσιος και Παπουτσόπουλος διαπληκτίστηκαν και είδαν την κόκκινη κάρτα. Ο Κοκόρης αντέδρασε εντυπωσιακά σε σουτ του Μπάμπη Βαμβακά στο 74΄ και στα τελευταία λεπτά η Αναγέννηση "κλείδωσε" τη νίκη. Στο 89΄ ο Καλύβας έχασε μεγάλη ευκαιρία και στο 92΄ ο Στάθης διαμόρφωσε το τελικό 0 - 2.

Το φιλμ του αγώνα.

Ο Ρισβάς βρίσκεται στο έδαφος μέσα στην περιοχή, όμως ο Στυλιαράς δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.
13΄ Γέμισμα του Πριόβολου ο Νίκος Βαμβακάς κάνει κεφαλιά πάσα στον Τασούλη με τον Κοκόρη να πέφτει στα πόδια του και να μαζεύει πριν πλασάρει ο παίκτης του Άρη.
15΄ Ψηλοκρεμαστό σουτ του Τασούλη έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Κοκόρης.
19΄ Σέντρα του Χαμοσφακίδη κεφαλιά του Σαμαρά η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και φεύγει άουτ.
22΄ Φάουλ του Τασούλη η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ.
28΄ Σουτ του Τασούλη στην αγκαλιά του Κοκόρη.
35΄ Γκολ. Η μπάλα δεν απομακρύνεται από τους αμυντικούς των γηπεδούχων και ο Χαμοσφακίδης με συρτό σουτ κάνει το 0 - 1.
39΄ Φάουλ του Τασούλη κεφαλιά του Μπάμπη Βαμβακά η μπάλα φεύγει άουτ.
57΄ Ο Νίκος Βαμβακάς πλασάρει, όμως ο Κοκόρης πέφτει στα πόδια του και διώχνει σε κόρνερ.
60΄ Κόρνερ του Τασούλη κεφαλιά του Φλούδα περνάει άουτ.
64΄ Σουτ του Τασούλη απέκρουσε ο Κοκόρης.
69΄ Αντεπίθεση για την Αναγέννηση από αριστερά ο Καλύβας δίνει στο Ρισβά που προσπαθεί να "κρεμάσει" το Χαριτίδη και ο Παπαευθυμίου διώχνει με τα χέρια με το Στυλιαρά να δίνει το πέναλτι και την κόκκινη κάρτα στον παίκτη των γηπεδούχων.
70΄ Ο Ρισβάς εκτελεί το πέναλτι και η μπάλα πηγαίνει στο δοκάρι.
71΄ Διαπληκτισμός στο χώρο του κέντρου ανάμεσα σε Κοντονάσιο και Παπουτσόπουλο ο Στυλιαράς τους αποβάλλει και τους δύο με κόκκινη κάρτα.
74΄ Σουτ του Μπάμπη Βαμβακά έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κοκόρης.
89΄ Ατομική ενέργεια του Παναγιωτόπουλου από αριστερά, μπαίνει στην περιοχή και πασάρει στον αμαρκάριστο Καλύβα που απέναντι από το Χαριτίδη πλασάρει άουτ.
92΄ Γκολ. Αντεπίθεση για την Αναγέννηση με τον Καλύβα από δεξιά, στη γωνία της περιοχής κάνει το γύρισμα στο Στάθη που με πλασέ κάνει το 0 - 2.

ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ (Χρήστος Χαριτίδης): Χαριτίδης, Παπαευθυμίου Θ., Πριόβολος (46΄ λ.τ. Κοντονάσιος), Σαλτογιάννης, Θώδης, Παπαθανασίου, Φλούδας, Βαμβακάς Χ., Καλλίμορφος, Τασούλης, Βαμβακάς Ν.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Μάκης Κουρνέτας): Κοκόρης, Ρήγας, Παναγιωτόπουλος, Κατσάνος, Παπουτσόπουλος, Μακρής, Καλύβας, Στάθης, Σαμαράς (60΄ Καγιάς), Ρισβάς (83΄ Καρβέλης), Χαμοσφακίδης.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.