Τελευταια Νεα

30 Ιαν 2016

Κρίθηκαν όλα στο τελευταίο δεκάλεπτο για Όμηρο και Α.Ε.Μ.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν αυτό που έκρινε το ντέρμπι ανάμεσα στον Όμηρο Νεοχωρίου και την Α.Ε. Μεσολογγίου. Οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 1 - 1 με τα γκολ να σημειώνονται στο 83΄ και στο 93΄. Με το αποτέλεσμα αυτό ο Όμηρος έφτασε τους 34 βαθμούς και πλέον συγκατοικεί στην τέταρτη θέση με τον Ατρόμητο Αντιρρίου και η Α.Ε.Μ. στους 28 και τη δέκατη θέση.
Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο έκλεισε με το σκορ ισόπαλο στο 0 - 0. Στο 65΄ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν με τους γηπεδούχους να μένουν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κώστα Βαλτογιάννη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για χέρι. Η Α.Ε.Μ. εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα και στο 83΄ πήρε προβάδισμα με μακρινό σουτ του Χρήστου Διαμαντόπουλου. Όμως ο τελευταίος λόγος ανήκε στον Όμηρο που στις καθυστερήσεις κέρδισε πέναλτι και ο Καρατζανίδης στο 93΄ με το δεύτερο τέρμα του με τη φανέλα της ομάδας του Νεοχωρίου ισοφάρισε για το τελικό 1 - 1.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Σπύρος Κότσαλος - Κώστας Λιαπίκος): Ζέρβας, Βαλτογιάννης Κ., Βαλτογιάννης Σ., Αλεξόπουλος, Τσάμης, Δενδρινός, Καταπόδης, Καλύβας, Νικολόπουλος (82' Κατσάμπας Π.), Καρατζανίδης, Τσιφοπανόπουλος.

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Δημήτρης Ξηρός): Καραδήμας, Μπαλαούρας, Διαμαντόπουλος Χρ., Παλιάτσας (86' Διαμαντόπουλος Γρ.), Μπαλαμπάνης, Πέκεζ, Βλαχογιάννης, Αυτζής, Ναούμης (82' Βρέττας), Σταθόπουλος (67' Ρασμίλ), Κουντούρης.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.