Τελευταια Νεα

31 Ιαν 2016

Έπιασε τετράδα ο Ατρόμητος Αντιρρίου...2 - 0 τον Κεραυνό Μυρτιάς

Στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας ανέβηκε ο Ατρόμητος Αντιρρίου που κέρδισε στην έδρα του με 2 - 0 τον Κεραυνό Μυρτιάς. Η ομάδα του Περικλή Παπαποστόλου επιβεβαίωσε για ένα ακόμα παιχνίδι την αγωνιστική της άνοδο και έπιασε στους 34 βαθμούς τον Όμηρο Νεοχωρίου.
Η ομάδα του Αντιρρίου που είχε πολύ καλή απόδοση προηγήθηκε στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης με το Βασίλη Κάκκο. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 57΄ με το Χασαπογιάννη να κάνει την απόκρουση του αγώνα σε σουτ του Καρρόπουλου και στο 81΄ ο Ατρόμητος "κλείδωσε" τη νίκη με σκόρερ τον Ευθυμιόπουλο.

Το φιλμ του αγώνα.

5’ Εκτέλεση κόρνερ του Παπαποστόλου κεφαλιά του Μπανιά η μπάλα άουτ.
14’ Σουτ του Κόκκαλη η μπάλα άουτ.
17’ Σουτ του Γλωσσόπουλου η μπάλα άουτ.
18’ Σούτ στην κίνηση του Γούλα χωρίς να βλέπει εστία η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
29’ Εκτέλεση φάουλ του Ρόκκου λίγο πίσω από τη μεσαία γραμμή η μπάλα πάει στον Αρκουμάνη που με πλασέ θα την στείλει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.
32’ ΓΚΟΛ. Σέντρα από αριστερά του Παπαποστόλου διώχνουν οι αμυντικοί η μπάλα όμως πηγαίνει στο Βασίλη Κάκκο που από την μικρή περιοχή θα πετύχει ένα πάρα πολύ δύσκολο γκολ και θα δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.
44’ Εκτέλεση φάουλ του Παπαποστόλου η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
55’ Συρτό δυνατό σουτ του Παπαποστόλου η μπάλα λίγο άουτ.
57’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Κεραυνό με το Μπούρο να πασάρει στον Καρρόπουλο που σουτάρει και διώχνει εντυπωσιακά με τα πόδια ο Χασαπογιάννης.
58’ Σουτ του Γλωσσόπουλου μπλοκάρει ο Κατσαβοχρήστος.
63’ Σουτ του Καρρόπουλου η μπάλα άουτ.
71’ Οι φιλοξενούμενοι θα ζητήσουν πέναλτι για χέρι μέσα στη περιοχή.
80’ Εκτέλεση φάουλ του Παπαποστόλου η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
81’ ΓΚΟΛ. Ο Ευθυμιόπουλος με ωραίο πλασέ θα στείλει τη μπάλα στα δίκτυα.
 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ (Περικλής Παπαποστόλου): Χασαπογιάννης, Κάκκος Β., Αποστολόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Βήτος, Παπαποστόλου, Τσίκας, Μπανιάς (75’Πετσίνης), Ευθυμιόπουλος, Γλωσσόπουλος (75’ Αλεξόπουλος), Ταμπάκης(90’ Σπρίντζος).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΥΡΤΙΑΣ (Λάκης Παπαχρήστος): Κατσαβοχρήστος, Μπούρος, Μπούσγος, Ρόκκος, Γκορόγιας, Κόκκαλης, Γούλας (87’ Βελέντζας), Σιάσος (60’ Τζέμος), Αρκουμάνης, Σαμψώνας, Καρρόπουλος.


πηγή: nafpaktianews.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.