Τελευταια Νεα

6 Δεκ 2015

Ευτυχία Γράψα: Έχουμε δημιουργήσει ισχυρά κίνητρα και στόχους

Για τη μέχρι τώρα πορεία της Νίκης Λευκάδας, αλλά και για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, μίλησε η Αγρινιώτισσα Ευτυχία Γράψα, λίγο πριν το μεγάλο ματς της 8ης αγωνιστικής. Μάλιστα, τόνισε ότι προέχει η παραμονή, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι έτοιμη να βοήθησει.

Αναλυτικά όι δηλώσεις της Ευτυχίας Γράψα:

Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή και ειδικότερα στον αθλητισμό. Από την αρχή του καλοκαιριού αποφασίσαμε να δουλέψουμε σκληρά με σκοπό να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ότι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα είναι αποτέλεσμα πολλών ωρών προπόνησης στο γήπεδο και παράλληλα τεχνικής και διοικητικής υποστήριξης, που έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία ενός πολύ καλού κλίματος μέσα στην ομάδα, που εξελίσσεται σε πάθος για νίκη σε κάθε αγώνα από την δύναμη που αντλούμε από την συμπαράσταση του υπέροχου κόσμου μας.
Το ότι βρισκόμαστε στην 3η θέση της βαθμολογίας της Α1 πίσω από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, σίγουρα μας γεμίζει υπερηφάνεια μας επιτρέπει να ονειρευόμαστε, αλλά είμαστε έτοιμες να αναλάβουμε και τις υποχρεώσεις που αναλογούν στην μέχρι τώρα παρουσία μας.
Έχουμε μεγάλη δίψα για διάκριση, σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό που είναι μεγάλη ομάδα, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο και παίζουμε για την νίκη κάθε Κυριακή. Εξάλλου πρέπει να ολοκληρώσεις στην εντέλεια το πρώτο σου βήμα και μετά να προχωρήσεις στο επόμενο, και για μας προέχει η παραμονή που πρέπει να διασφαλιστεί 100% και πιστεύω ότι με νίκη την Κυριακή είμαστε πολύ κοντά στους στόχους μας.
Η μέχρι τώρα πορεία μας έχει δημιουργήσει ισχυρά κίνητρα και σε προσωπικό επίπεδο, δουλεύω πάρα πολύ σκληρά στο γήπεδο, με ενδιαφέρει κύρια να είμαι χρήσιμη στους προπονητές και στις συμπαίκτριες μου, έχω υψηλούς στόχους και μεγάλο πείσμα για να τους υλοποιήσω.

πηγή: lefkadasportnews.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.